Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.10.2008 17:51:37
|
|
|
|
petarda
|
Catja a ti si se pa pri Adi alkoholizirala ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.10.2008 17:52:20
|
|
|
|
petarda
|
Jao, pa glih na vrh strani....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.10.2008 17:55:01
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Catja a ti si se pa pri Adi alkoholizirala .... ne..........
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.10.2008 6:44:40
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Lep sončen ponedeljek vam želim, vsem ki pa ste v službi, pa naj vam hitro mine
< Sporočilo je popravil kvaka -- 20.10.2008 6:49:08 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.10.2008 7:56:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro, mrrrrrrrzlo jutro Jaz tudi upam na malo sončka Drugače bova z bubiko kar doma na toplem. Smo vsi nekaj prehlajeni, še najbolj me za bubija skrbi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.10.2008 19:01:52
|
|
|
|
ada2
|
danes sem imela morfologijo, ampak sploh ne vem kaj mi je G govoril, ker se mi je tak dremalo poleg no, sicer nič čudnega, ker zadnje čase res slabo spim. imam 2,5 kg manj kot na prejšnjem pregledu in rahlo povišan sladkor v krvi sem na bolniški....sicer je rekel, da bi naj bolniška trajala le 1 teden, ampak jaz si ne predstavljam, kako bom zdržala ob mojem delu. evo, sem bila po pregledu pri šefici in še pri direktorci in sem dobila novo pogodbo + opis dela po novi sistematizaciji in piše: - umski napor: zelo zahrevno, delo z zelo težko telesno in duševno prizadetimi osebami, potrpežljivost, kultiviranost.
- fizični napor: močna stopnja obremenitve, pretežno stoječe delo, dvigovanje težjih bremen, prisilna drža.
- vplivi delovnega okolja - pojavne oblike: možnost infekcije in nesreče, fizične obremenitve, delo z bolnimi, inkotinentnimi, delo z duševno motenimi, delo z umrlimi, vplivi, ki povzročajo občutke gnusa.
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.10.2008 21:23:20
|
|
|
|
petarda
|
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne Ja, res je ....torej je še vedno Miha?....mislim...ni Mihica? .... Glede službe...ti najbolj veš kaj in kako delaš....če se ne boš počutila dobro, greš itak lahko še na bolniško, ne? Mene pa morfologija čaka jutri zjutraj...Točno ob sedmih ... Edino kar vem je...da manjko kg ziher ne bom imela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 7:06:54
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Ada , če ne bo šlo, ti kar brez slabe vesti ponovno na bolniško. Je pa res da v zadnjem času full kenslajo bolniške (komisija), poznam dva primera, ko so morale po dobrem mesecu in pol, ponovno nazaj na delovno mesto. Petarda poročaj, evo sedaj si ravno na stolu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 10:09:45
|
|
|
|
amy26
|
petarda, kako je bilo, a nam boš zaupala kaj nosiš pod srcem ali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 10:37:28
|
|
|
|
*bubi*
|
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne? Valjda, to je zdaj najpomembnejše. Ampak ti si tudi pomembna, glej nase, se malo poredi, pa na sladkor je tudi treba pazit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 10:38:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Mene pa morfologija čaka jutri zjutraj...Točno ob sedmih ... No, zdaj si že mimo, čakamo poročilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 10:38:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, joj, petarda.... spet se boš bala, da bi kaj preveč povedala in te ne bo na spregled
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 14:02:50
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, joj, petarda.... spet se boš bala, da bi kaj preveč povedala in te ne bo na spregled tudi jaz mislim da se bo nekaj časa izogibala RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 14:38:36
|
|
|
|
ada2
|
alo petarda, povej! a je lulika ali lulček drugače pa sem se jaz danes ponoči vsa za silo naspala, prej sem bila pri osebni zdravnici, bolniško imam odprto za 1 mesec, za naprej pa bomo videli ka bo na naslednjem pregledu rekel G. glede rejenja pa me je že mama vzela pod okrilje in sem bila deležna danes enega fajnega domačega in zdravega kosila , pa tašča je šla po Adama v vrtec in zdaj se z Nušo odpravljava v trgovino
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.10.2008 16:37:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, joj, petarda.... spet se boš bala, da bi kaj preveč povedala in te ne bo na spregled tudi jaz mislim da se bo nekaj časa izogibala RR Čis mal boste še mogle počakat, da ne boste prej zvedle kot moja mami ....drgač pa itak, da bom povedala, ker 4 mesece se vas pa ne mislim izogibat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 10:17:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 10:17:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Čis mal boste še mogle počakat, Ni problema Saj verjetno si bila že včeraj pri mamici na kavi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 13:51:54
|
|
|
|
ada2
|
ja petarda čakamo.... pa saj menda nisi pustila mame v tako dolgem pričakovanju aja, sem vam pozabila povedat, da sem v ponedeljek, ko sem šla na pregled srečala nej. prvo sva se obe samo gledali, pa šli mimo, no, pol se je pa ona le obrnila in me poklicala jaz sem pa ves čas mislila a je bila to nej ali ne, ona pa glih tak za mene
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 16:21:24
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, sem vam pozabila povedat, da sem v ponedeljek, ko sem šla na pregled srečala nej. Sicer to ne pomeni, da sta se ravno pri G srečali, ampak vseeno - ima tudi nej kako lepo novico?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 20:52:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, sem vam pozabila povedat, da sem v ponedeljek, ko sem šla na pregled srečala nej. Sicer to ne pomeni, da sta se ravno pri G srečali, ampak vseeno - ima tudi nej kako lepo novico? ne nisva se pri G srečale, ampak na ulici. pa ni bilo videt, da bi bilo kaj, rekla pa tudi nič ni (jaz pa ne vprašala), sploh sva pa samo nekaj besed na kratko izmenjale, ni bilo časa za kak pošten klepet petarda nas je pa očitno dala na ignore
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 21:53:27
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda nas je pa očitno dala na ignore Je bilo za pričakovat Vsaj nekaj dni. Me zanima, kako dolgo bo zdržala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.10.2008 21:59:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi ima jutri sistematskega. Me prav zanima, kako bo sodeloval. Je pa spet čisto zakuhal Pa tak dober je bil čez dan, zdaj pa se ponavlja včerajšnja noč. Edino kašlja zaenkrat ne. tok tok. Ah.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.10.2008 8:56:58
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! bubi včeraj je bilo 13 let odkar sem postala teta petarda!!!!!! kako si mi kaj danes, srce ? kjje pa so ostale? urša, nina, naty.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.10.2008 11:04:44
|
|
|
|
petarda
|
petarda!!!!!! kako si mi kaj danes, srce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.10.2008 13:09:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda petarda!!!!!! kako si mi kaj danes, srce Mislim, da nas petarda malo na elastiko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!