|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
19.10.2008 17:51:37   
petarda
Catja a ti si se pa pri Adi alkoholizirala user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
19.10.2008 17:52:20   
petarda
Jao, pa glih na vrh strani.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
19.10.2008 17:55:01   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Catja a ti si se pa pri Adi alkoholizirala user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne..........

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
20.10.2008 6:44:40   
kvaka
Dobro jutro

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  

Lep sončen ponedeljek vam želim, vsem ki pa ste v službi, pa naj vam hitro mine user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 20.10.2008 6:49:08 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
20.10.2008 7:56:08   
*bubi*
Dobro jutro, mrrrrrrrzlo jutro user posted image

Jaz tudi upam na malo sončka user posted image  Drugače bova z bubiko kar doma na toplem. Smo vsi nekaj prehlajeni, še najbolj me za bubija skrbi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
20.10.2008 19:01:52   
ada2
danes sem imela morfologijo, ampak sploh ne vem kaj mi je G govoril, ker se mi je tak dremalo poleguser posted image no, sicer nič čudnega, ker zadnje čase res slabo spim. imam 2,5 kg manj kot na prejšnjem pregledu in rahlo povišan sladkor v krviuser posted image user posted image user posted image

sem na bolniški....sicer je rekel, da bi naj bolniška trajala le 1 teden, ampak jaz si ne predstavljam, kako bom zdržala ob mojem delu. evo, sem bila po pregledu pri šefici in še pri direktorci in sem dobila novo pogodbo + opis dela po novi sistematizaciji in piše:
  •  umski napor: zelo zahrevno, delo z zelo težko telesno in duševno prizadetimi osebami, potrpežljivost, kultiviranost.
  • fizični napor: močna stopnja obremenitve, pretežno stoječe delo, dvigovanje težjih bremen, prisilna drža.
  • vplivi delovnega okolja - pojavne oblike: možnost infekcije in nesreče, fizične obremenitve, delo z bolnimi, inkotinentnimi, delo z duševno motenimi, delo z umrlimi, vplivi, ki povzročajo občutke gnusa.
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
20.10.2008 21:23:20   
petarda
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne

Ja, res je user posted image ....torej je še vedno Miha?....mislim...ni Mihica? user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Glede službe...ti najbolj veš kaj in kako delaš....če se ne boš počutila dobro, greš itak lahko še na bolniško, ne?

Mene pa morfologija čaka jutri zjutraj...Točno ob sedmihuser posted image ...

Edino kar vem je...da manjko kg ziher ne bom imela user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
21.10.2008 7:06:54   
kvaka
Dobro jutro

Ada user posted image , če ne bo šlo, ti kar brez slabe vesti ponovno na bolniško.

Je pa res da v zadnjem času full kenslajo bolniške (komisija), poznam dva primera, ko so morale po dobrem mesecu in pol, ponovno nazaj na delovno mesto.

Petarda poročaj, evo sedaj si ravno na stolu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
21.10.2008 10:09:45   
amy26
petarda, kako je bilo, a nam boš zaupala kaj nosiš pod srcem user posted image  ali user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
21.10.2008 10:37:28   
*bubi*
ampak glavno, da je z mihom vse vredu, ne?

Valjda, to je zdaj najpomembnejše.

Ampak ti si tudi pomembna, glej nase, se malo poredi, pa na sladkor je tudi treba pazit user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
21.10.2008 10:38:01   
*bubi*
Mene pa morfologija čaka jutri zjutraj...Točno ob sedmih ...

No, zdaj si že mimo, čakamo poročilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
21.10.2008 10:38:55   
*bubi*
Joj, joj, petarda.... spet se boš bala, da bi kaj preveč povedala in te ne bo na spregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
21.10.2008 14:02:50   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, joj, petarda.... spet se boš bala, da bi kaj preveč povedala in te ne bo na spregled user posted image user posted image user posted image

tudi jaz mislim da se bo nekaj časa izogibala RRuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
21.10.2008 14:38:36   
ada2
alo petarda, povej! a je lulika ali lulčekuser posted image

drugače pa sem se jaz danes ponoči vsa za silo naspala, prej sem bila pri osebni zdravnici, bolniško imam odprto za 1 mesec, za naprej pa bomo videli ka bo na naslednjem pregledu rekel G. glede rejenja pauser posted image user posted image user posted image me je že mama vzela pod okrilje in sem bila deležna danes enega fajnega domačega in zdravega kosilauser posted image , pa tašča je šla po Adama v vrtec in zdaj se z Nušo odpravljava v trgovinouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
21.10.2008 16:37:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

tudi jaz mislim da se bo nekaj časa izogibala RRuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čis mal boste še mogle počakat, da ne boste prej zvedle kot moja mami user posted image user posted image user posted image ....drgač pa itak, da bom povedala, ker 4 mesece se vas pa ne mislim izogibat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
22.10.2008 10:17:04   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
22.10.2008 10:17:47   
*bubi*
Čis mal boste še mogle počakat,

Ni problema user posted image  Saj verjetno si bila že včeraj pri mamici na kavi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
22.10.2008 13:51:54   
ada2
ja petarda čakamo.... pa saj menda nisi pustila mame v tako dolgem pričakovanjuuser posted image

aja, sem vam pozabila povedat, da sem v ponedeljek, ko sem šla na pregled srečala nej. prvo sva se obe samo gledali, pa šli mimo, no, pol se je pa ona le obrnila in me poklicalauser posted image jaz sem pa ves čas mislila a je bila to nej ali ne, ona pa glih tak za meneuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
22.10.2008 16:21:24   
*bubi*
aja, sem vam pozabila povedat, da sem v ponedeljek, ko sem šla na pregled srečala nej.

Sicer to ne pomeni, da sta se ravno pri G srečali, ampak vseeno - ima tudi nej kako lepo novico? user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
22.10.2008 20:52:28   
ada2

aja, sem vam pozabila povedat, da sem v ponedeljek, ko sem šla na pregled srečala nej.

Sicer to ne pomeni, da sta se ravno pri G srečali, ampak vseeno - ima tudi nej kako lepo novico? user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

ne nisva se pri G srečale, ampak na ulici. pa ni bilo videt, da bi bilo kaj, rekla pa tudi nič ni (jaz  pa ne vprašala), sploh sva pa samo nekaj besed na kratko izmenjale, ni bilo časa za kak pošten klepetuser posted image

petarda nas je pa očitno dala na ignoreuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
22.10.2008 21:53:27   
*bubi*
petarda nas je pa očitno dala na ignore

Je bilo za pričakovat user posted image user posted image user posted image

Vsaj nekaj dni. Me zanima, kako dolgo bo zdržala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
22.10.2008 21:59:48   
*bubi*
Bubi ima jutri sistematskega. Me prav zanima, kako bo sodeloval.

Je pa spet čisto zakuhal user posted image  Pa tak dober je bil čez dan, zdaj pa se ponavlja včerajšnja noč. Edino kašlja zaenkrat ne. tok tok. Ah.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
23.10.2008 8:56:58   
ada2
dobro jutro!

bubi user posted image user posted image user posted image

včeraj je bilo 13 let odkar sem postala tetauser posted image

petarda!!!!!! kako si mi kaj danes, srceuser posted image ?

kjje pa so ostale? urša, nina, naty.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
23.10.2008 11:04:44   
petarda
petarda!!!!!! kako si mi kaj danes, srce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
23.10.2008 13:09:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

petarda!!!!!! kako si mi kaj danes, srce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da nas petarda malo na elastiko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

tjaša
bonicefa

Jaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučit

haloooooo (72%)

ne vem (28%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!