|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
4.9.2008 22:19:17   
nincy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Joj kolk ste me zdaj nasmejale.
Upam, da se vam čez noč vse odmaši tam spodaj user posted image  user posted image  user posted image  Pa da boste vstale polne energi-je-je user posted image  user posted image  user posted image

Ajde, nočko

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
5.9.2008 6:19:11   
kvaka
Dobro jutro

jaz sem že pri jutranji user posted image , pa še nekaj jo je viška, če bo katera prišla.

Hmm ... a kdo ve koliko je velika in težka od Bubi user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
5.9.2008 7:52:16   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image kvaka, bom z veseljem popila višek user posted image , sam najprej pozajtrkujem user posted image

...navte verjele - res sem se zbudila ob 2. user posted image oz. bilo je 2.15 user posted image

Zjutraj sem vse opravke opravila bp user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
5.9.2008 8:54:09   
nincy
Jutro user posted image

Pri nama je bila spet kriza v vrtcu...no jok je bil že doma, pa celo pot, in potem še v tam, pa verjetno še kar traja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Samo ne bom skoz morila s tem vrtcem tle gor, ker se me boste kmal naveličale...dokler ne napišem da je vse OK, pomen, da je vsak dan isto user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa šibam v trgovino...grem € zapravlat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
5.9.2008 12:06:55   
kvaka
user posted image  na drugo stran smo padle ...

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
5.9.2008 12:09:44   
kvaka
Nincy si vse € zapravla user posted image  ...... mesec je še dolg ...

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
5.9.2008 12:12:08   
kvaka
Jaz sem pa tudi do nekaj € prišla, so me iz NLB klicali, da moram priti pogodbo podpisat (ki se navezuje na modro varčevanje) in so mi nekaj malega nakazali user posted image .

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
5.9.2008 12:31:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Jaz sem pa tudi do nekaj € prišla, so me iz NLB klicali, da moram priti pogodbo podpisat (ki se navezuje na modro varčevanje) in so mi nekaj malega nakazali user posted image .

...no, saj sem rekla, da pričakujte klic user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
5.9.2008 12:33:04   
nincy
Nincy si vse € zapravla user posted image  ...... mesec je še dolg ...

Ja že pri plačevanju položnice za mobitel sem pustila preeeeveeeeč € user posted image
Tako da sem se v ostalih trgovinah bolj nazaj držala. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
5.9.2008 13:43:52   
NinaŠ
joj Nincy ne govori o položnicah za Mobitel user posted image ... ...saj zdaj bo boljš ko sem operaterja zamenjala user posted image ... ...samo za polovico avgusta, ko sem bila pri njih pa še čakam položnico user posted image

Teni, a si že dobila kak namig user posted image user posted image  držim pesti user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
5.9.2008 13:46:03   
NinaŠ
Petarda, a je bilo na tehničnem vse OK?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
5.9.2008 14:02:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, a je bilo na tehničnem vse OK?

Ja, vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image ...nimam časa več napisat, kot da je tudi bubi OK, pa bubika tudi user posted image user posted image user posted image .... Nina jutri imam piknik na Bledu...a boš kje v bližini?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
5.9.2008 14:42:45   
Teni_
Ja, sem dobila - nič ne bo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
5.9.2008 14:59:39   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

sranje user posted image user posted image   ampak, saj bo še priložnost, brez skrbi user posted image   

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
5.9.2008 15:01:11   
NinaŠ
Nina jutri imam piknik na Bledu...a boš kje v bližini? user posted image

ja seveda jaz sem skoz v bližini user posted image  user posted image  in popoldne imam veliiiko časa, samo povej kdaj in kjeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
5.9.2008 15:09:24   
petarda
Kamp Zaka... upam, da ne bomo šli prekmalu domov user posted image ... od kdaj naprej pa imaš čas? Saj več kot za kako kavico verjetno ne bom imela časa, ampak vseeno....vsaj tolk, da se spoznamo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
5.9.2008 15:09:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
5.9.2008 16:33:43   
nincy

Teni user posted image  In da ti čim prej uspe dobiti novo, boljšo službo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
5.9.2008 17:00:56   
NinaŠ
... od kdaj naprej pa imaš čas?

recimo, tam nekje ob 15.30 bi uspeli priti do Zake. Saj tel imaš še vedno enak (99 na koncu)? 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
5.9.2008 18:28:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

... od kdaj naprej pa imaš čas?

recimo, tam nekje ob 15.30 bi uspeli priti do Zake. Saj tel imaš še vedno enak (99 na koncu)? 

....ja...ampak se bojim, da bomo takrat mi že krenili proti domuuser posted image ....saj meni se tudi zdi prehitro, samo je res, da že ob sedmih krenemo od tukaj in bomo do takrat res že imeli vsega dostuser posted image ...nimam pa kaj dosti besede, ker je večina za zgodnji odhod domovuser posted image .....

....se bova raje videli, ko pridete vi v NM, da se ne bomo jutri kje lovile, ok?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
5.9.2008 19:28:16   
NinaŠ
Škoda petarda, OK bom pač morala v NM priti user posted image . Dopoldne imam (žal) službo, potem ob ca 12.30 pridem domov, spravim Tino spat, naredim kosilo,.... ...in ura je zelo hitro čez 15 user posted image . Lohk pa po poti ugotovite, da se vozite z neregistriranim avtobusom in ga spotoma še k meni pridete registrirat - pa seveda častim ta hitro kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
5.9.2008 21:01:12   
NinaŠ
En nasvet oz. mnenje: do sedaj sem bila od samega začetka zvesta mobilnikom SonyEricsson user posted image , zdaj pa me nekaj vleče k Nokii   ....user posted image user posted image user posted image bi ali ne biuser posted image   ...denar tu ni vprašanje, ker bi itak izbrala med telefoni, ki jih operater ponuja praktično zastonj user posted image . Lahko pa rečem, da sem bila s S-E vedno in sem še vedno ful zadovoljna, sam kaj pa vem, vsi tako hvalijo N user posted image     

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
5.9.2008 21:03:48   
petarda
Jaz imam tudi SE...že kar nekaj časa izbiram samo to znamko...bi tudi težko prešaltala na Nokiouser posted image

Ja, št. pa je istauser posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
5.9.2008 21:12:28   
petarda
Ej...včasih kaj pokukam med marčevke 2009, da vidim kaj dogaja, samo pofočkala se še nisem pod svojim nickom, ker nekako kar ne padem v debato user posted image , pa fuuuul nas jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ......in sploh ne morem spremljat keri kaj dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, pa grem prej mal prečekirat in vidim zanimivo uporabnico, ki se je danes prijavila user posted image user posted image user posted image ...rok pa čisto blizu mene...jo imam že kar za svojo user posted image ....samo ona še tega ne veuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.9.2008 21:24:12   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image petarda, sem mogla mal pošnofat user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?