|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
1.8.2008 14:06:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...danes je namreč doma, si je izbral to možnost ...upam, da ne bo zdaj mislil, da lahko kar vsak dan izbira in bo v ponedeljek tudi rekel, da bo raje doma

Se mi je zadnjič že čudno zdelo, ko si napisala, da je sam prosil za vrtec user posted image  Bubiju kaj takega na misel ne pride user posted image   

Ne govori...kako sem bila šele jaz začudena...saj se verjetno še spomnite kake težave so bile z vrtcem...no hvala bogu gre zadnje čase res rad in lepo gre notri, lupčka da, rače adijo...v glavnem težko pričakovane sanje user posted image user posted image user posted image ...ampak, da bi si prav izbral, da gre v vrtec, ne pa da bo doma...to je pa tudi mene presenetilo....samo je očitno res pogrešal svoje prijateljčke, ker je tudi na dopustu skoz govoril o njih, pa kaj kdo dela, pa kaj kdo reče...pa v glavnem so vsi drugi poredni, on pa jim pravi, da se tako ne sme....user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, po moje je pa najhujši tamuser posted image ....

V glavnem zdaj z lubijem opažava velike razlike v njegovem obnašanju....Tudi na fešti v Gospiču se je šel brez problema slikat z eno veliko veverico, sam se je vsedel na vlakec, ki je peljal otroke...v glavnem smo morali biti zmeraj zraven, ga držat za roko in prepričevat, da to ni nič strašnega...zdaj zadnji mesec je pa pravi mali kaskader user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
1.8.2008 14:13:17   
petarda
Zadnje štiri strani sem jaz odprla...zdaj pa dajem možnost še ostalim user posted image ....Jana mi je pa zadišal tvoj sladoled, si ga grem zdaj iskat v skrinjo...

No, da vam še to povem, da je to pri nas zadnji hit...v petek popoldne, ko se pripelje BoFrost kombi s tisto svojo muziko...je taka naglica...hitro se obut, najti denardnico, hitro po stopnicah, pa ven po sladoled user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Petardito je čist naspidiran, samo da sliši tilu-lilu-lilu-li user posted image user posted image user posted image ... Tudi na morju je skoz poslušal od kje prihajauser posted image ...No, priporočam pa lučke CHOCO POPS...ali nekaj takega...v glavnem vanilija oblita s čokoldnim prelivom z lešniki, notri pa še ena noro dobra čokoladna zmes...mnjami.... V redu je pa tudi tista mešana vrečka lučk, sploh za petardita, ker so notri sadne, ki jih ima rad, pa ravno prav velike, da celo poje. user posted image ...No, toliko, če bo kero kdaj zamikalouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
1.8.2008 14:17:35   
petarda
...No, priporočam pa lučke CHOCO POPS...ali nekaj takega

očitno sem zamešala s kosmičiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...evo sem zdaj videla, da je NUSSI CHOCuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.8.2008 20:48:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

očitno sem zamešala s kosmičiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...evo sem zdaj videla, da je NUSSI CHOCuser posted image

sem zdaj videla še enkrat user posted image user posted image user posted image ...evo pri nas se je končno malce ohladilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.8.2008 21:01:43   
NinaŠ

sem zdaj videla še enkrat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image le dobro poglej ... ... zdaj imaš vsaj izgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi upam, da se dobro počutiš "na morju" user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.8.2008 21:56:24   
petarda
Sem pozabila povedat, da sem prvič po dolgem času lahko šla od frizerja direkt na pijačo user posted image ....ponavadi me tako naštimajo, da moram it doma še popravljat, ker sama sebi nisem všeč ob odhodu...danes pa prvič ZELO zadovoljna user posted image user posted image user posted image .... Še moj lubi je rekel, da sem 1A, da sem ful lušna, pol pa čez kake pol ure, da sem s to frizuro podobna Miši Molk user posted image user posted image user posted image ....mislim, halo??? user posted image user posted image user posted image user posted image ....ga pol nisem nič spraševala al to misli pred operacijami al zdaj....upam, da prvouser posted image user posted image user posted image

No, smo šli na pijačko in pičiče z omakami v eno gostilno tu pri nas, kjer imajo še trampoline...se lepo zazicamo, naročimo, petardito ves navdušen skače...in potem kliče, da bi šel lulat...in ko sem prišla do njega je že bil čisto moker...skor do vratu user posted image  user posted image ....jaz pa s sabo nič za preobleč, ker se mu ni še nikoli zgodila "nesreča"...očitno je tako dolgo držal, ker ni hotel nehat skakat po trampolinu in je odlašal user posted image ....no, smo pa potem vzeli pičiče s sabo in jih pojedli na naši terasi user posted image .

Zdaj petardito spi, midva pa čakava dr. Housa. A katera gleda to nanizanko na HRT2? Priporočam...samo, da je malo pozno na sporedu, ker ponavadi se trudimo tak čas že spati...zdaj smo se malo razvadili na dopustu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.8.2008 7:10:57   
petarda
Dobro jutro...pri nas že od 6.12 user posted image user posted image user posted image ...in se je zjutraj spomnil, da bi rad šel v vrtec user posted image ...

Evo danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vam odstopim še mojo, ker mi nič ne pašeuser posted image ...

Ala...zdaj pa pokonci, zaspanke! user posted image  Naty še posebej velja zate! Vstani se, da te ne bo vse bolelo od dolgega ležanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.8.2008 8:12:00   
Naty_ka
Dobro jutro.
Evo me, Petarda, sem že auf. Slabe pol ure nazaj smo se prebudili.
Hvala za kavo. Grem si zdaj še ta pravo skuhat user posted image

Ja, DR. Housa smo me gledale na Pop-u. Se spomniš, ko ni bilo nobene ker smo gledale norega zdravnika?

Petarda ti priporočam, da imaš sedaj vedno za dvakrat zraven za preoblečti za Petardita. Ker čez čas bo hotel sam stoje lulati in bo mimogrede steklo kaj po hlačkah in ga boš zopet mogla preoblečt. Saj zdaj poleti ni panike če sta dve kapljici na hlačkah, pozimi pa najbolj priporočljivo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
2.8.2008 8:39:42   
petarda
Se spomniš, ko ni bilo nobene ker smo gledale norega zdravnika?

A to je ta nori zdravnik! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
2.8.2008 8:41:18   
petarda
Petarda ti priporočam, da imaš sedaj vedno za dvakrat zraven za preoblečti za Petardita. Ker čez čas bo hotel sam stoje lulati in bo mimogrede steklo kaj po hlačkah in ga boš zopet mogla preoblečt. Saj zdaj poleti ni panike če sta dve kapljici na hlačkah, pozimi pa najbolj priporočljivo.

Hvala bom upoštevala user posted image . Pa ravno, ko sem mislila, da smo se znebili ruzaka za s sabo nosit user posted image .... Bom kar v avtu imela dodatno kolekcijo.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
2.8.2008 12:13:42   
ada2
jaz sem pa na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem iz četrtka na petek celo noč preživela na wc-ju in nisem bila potem še cel petek sposobna se dvignit iz postelje. včeraj nisem pojedla nič drugega kot 2 krožnika čiste juhe, 1 korenček in pod prisilo spila 3 šalice čaja. danes je zgledalo podobno, pa mi je Adam malo prej prinesel skledico zelene solate s krompirjem, da več nemore (tako nekje 1/4 je ostala not) in se mi je tako zluštalo, da sem z užitkom pojedla za njim. upam, da prebavim.....

uživajte!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.8.2008 13:38:59   
petarda
Ada drži se...še malo pa bova ven iz tega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ti kar lepo počivaj doma in misli nase in na pikico, delat itak ne moreš v takem stanju.

Zdaj vidim, da še meni ni tako slabo, ker ne bruham stalno.... sem pa tudi zjutraj naredila šmorn za zajtrk in sem vse zbruhala, potem sem šla spat, zbudila sem se da skuham kosilo, pa sem tudi pod prisilo pojedla le malo blitve in zelene solate s krompirjem....meso sem samo povohala in odstopila drugim.... tudi jaz upam, da prebavim, se pa zdaj takoj bolje počutim, ko sem vsaj malo dala vase.user posted image  Tudi tebi želim enako. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.8.2008 20:45:19   
NinaŠ
Ada, petarda user posted image ...saj bo boljš user posted image   ...čez 7 mesecev sigurno user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.8.2008 21:04:01   
NinaŠ
Mi smo se danes spet malo potepali, bili na Martuljških slapovih, pa je bilo na žalost preveč vode in kljub zajli nismo mogli čez potok, da bi videli 2. Martuljški slap user posted image - v bistvu prideš čisto pod njega, vendar moraš prečkati potok, da ga lahko vidiš - po toliko truda vloženega v pot (še mene malo noge bolijo user posted image ), sem bila še jaz žalostna, da ga nismo videli user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
3.8.2008 8:42:37   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image je že zmanjkalo user posted image

...šibamo na sončka user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.8.2008 9:23:28   
petarda
Dobro jutro

Hvala za kavico, jaz se ji odpovem user posted image ....Zdaj si kuham sladek janežev čajček, zraven imam par piškotov in upam, da bo zaleglo...Jutri pa takoj v akcijo iskanja ingverjevega piva user posted image ....Včeraj zvečer smo bili na eni fešti, nas je prijatelj povabil za 30 let, mene pa je še prosil, če bom lahko fotografirala....drugače mi sploh nebi bil problem, včeraj sem komaj predihala...pa tolk hrane....pa vse je smrdelo user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, jao...saj bo...pa upam, da kaj prej kot čez 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdi....mejte lep dan, jaz ne vem, če ne bom spet cel v posteljiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
3.8.2008 13:49:03   
amy26
že dva dni napišem post in to z težavo ker mi prenosnik nagaja, pol mi je ponavadi vse skupaj se zgubilo ker sem pritisnila napačno črko na prenosniku.

Namreč na prenosnik sem zdej en dan vklopila gor tipkovnico ker sem vnašala nekaj v excelu in dodatna tipkovnica pride prav. Pol pa ko sem čez čas hotela pisati, mi nekatere črke tam okoli u , i, j ,k , p pa še nekaj prikazuje številkeuser posted image  (ko sem odklopila tipkovnico) torej če sem hotela črko j sem morala pritisniti istočasno mislim da shift +i, oz. j, da potem dobim črke.

Zdej pa nevem kaj narediti da bodo tam spet normalno črke -na prenosnem računalniku, ker je res nerodno da bi sedaj morala vlačiti s sabo tipkovnico + prenosnik.

Tako da PROSIM POMOČ

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
3.8.2008 14:04:42   
petarda
Pol pa ko sem čez čas hotela pisati, mi nekatere črke tam okoli u , i, j ,k , p pa še nekaj prikazuje številke (ko sem odklopila tipkovnico) torej če sem hotela črko j sem morala pritisniti istočasno mislim da shift +i, oz. j, da potem dobim črke.

zdaj sprobavam na svojem vse mogoče, pa ne najdem rešitve. user posted image  Vidim pa, da so na črkah u, i, j, k, o, l.... v desnem zgornjem kotu številke...verjetno imaš ti to funkcijo vklopljeno, samo kje jo pa izklopiš pa nimam pojma. user posted image  

< Sporočilo je popravil petarda -- 3.8.2008 14:06:44 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.8.2008 15:31:59   
ada2
torej če sem hotela črko j sem morala pritisniti istočasno mislim da shift +i, oz. j, da potem dobim črke.

jja, s tem j imam pa jaz tudi težaveuser posted image

drugače pa oprosti, ne znam pomagatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.8.2008 18:18:32   
*bubi*
Evo nas user posted image  Preživeli, se ful nakopali, jaz pa še vedno 2v1 user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.8.2008 18:20:16   
*bubi*
Čeprav sem prvo noč že mislila, da bomo sredi noči pakirali user posted image

Na sploh imam občutek, da ne bom več dolgo zdržala. Bom pa se javljala, brez skrbi, Naty! Za user posted image  pa le pokliči ta teden, z veseljem. Pa bubi bo zraven, ker sta babi in dedi šla danes na morje in bova po dopoldnevih sama.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.8.2008 18:20:29   
*bubi*
Zdaj petardito spi, midva pa čakava dr. Housa. A katera gleda to nanizanko na HRT2? Priporočam...samo, da je malo pozno na sporedu, ker ponavadi se trudimo tak čas že spati...

A zadaj pa ti to priporočaš user posted image  Ko sem jaz norega dohtarja gledala, pa si se čudila user posted image user posted image user posted image

Ja, meni je to prepozno, imam pa nekaj epizod na računalniku. Pa ni časa za gledanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ada. Upam, da je že bolje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.8.2008 20:35:11   
NinaŠ
Čer!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
3.8.2008 21:05:16   
NinaŠ
Da vam pokažem našo kotalkarko user posted image - da ne boste mislile, da je kaka mojstrica, še vedno le hodi s kotalkami
user posted image

pa naš rolar, ki obvlada rolarje bolje kot jaz user posted image ...zraven ima čas še marsikaj početi user posted image
user posted image

takole pri nas pomivamo kopalnico - najprej drobižka, da jo dodobra namočita...
user posted image

pa še današnji izlet do Peričnika user posted image (nek prijazen gospod nas je slikal skupaj)
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
3.8.2008 21:06:20   
NinaŠ
zdaj pa, da se bo lažje čvekalo....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?