Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 14:06:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...danes je namreč doma, si je izbral to možnost ...upam, da ne bo zdaj mislil, da lahko kar vsak dan izbira in bo v ponedeljek tudi rekel, da bo raje doma Se mi je zadnjič že čudno zdelo, ko si napisala, da je sam prosil za vrtec Bubiju kaj takega na misel ne pride Ne govori...kako sem bila šele jaz začudena...saj se verjetno še spomnite kake težave so bile z vrtcem...no hvala bogu gre zadnje čase res rad in lepo gre notri, lupčka da, rače adijo...v glavnem težko pričakovane sanje ...ampak, da bi si prav izbral, da gre v vrtec, ne pa da bo doma...to je pa tudi mene presenetilo....samo je očitno res pogrešal svoje prijateljčke, ker je tudi na dopustu skoz govoril o njih, pa kaj kdo dela, pa kaj kdo reče...pa v glavnem so vsi drugi poredni, on pa jim pravi, da se tako ne sme.... ....jao, po moje je pa najhujši tam .... V glavnem zdaj z lubijem opažava velike razlike v njegovem obnašanju....Tudi na fešti v Gospiču se je šel brez problema slikat z eno veliko veverico, sam se je vsedel na vlakec, ki je peljal otroke...v glavnem smo morali biti zmeraj zraven, ga držat za roko in prepričevat, da to ni nič strašnega...zdaj zadnji mesec je pa pravi mali kaskader
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 14:13:17
|
|
|
|
petarda
|
Zadnje štiri strani sem jaz odprla...zdaj pa dajem možnost še ostalim ....Jana mi je pa zadišal tvoj sladoled, si ga grem zdaj iskat v skrinjo... No, da vam še to povem, da je to pri nas zadnji hit...v petek popoldne, ko se pripelje BoFrost kombi s tisto svojo muziko...je taka naglica...hitro se obut, najti denardnico, hitro po stopnicah, pa ven po sladoled ..... Petardito je čist naspidiran, samo da sliši tilu-lilu-lilu-li ... Tudi na morju je skoz poslušal od kje prihaja ...No, priporočam pa lučke CHOCO POPS...ali nekaj takega...v glavnem vanilija oblita s čokoldnim prelivom z lešniki, notri pa še ena noro dobra čokoladna zmes...mnjami.... V redu je pa tudi tista mešana vrečka lučk, sploh za petardita, ker so notri sadne, ki jih ima rad, pa ravno prav velike, da celo poje. ...No, toliko, če bo kero kdaj zamikalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 14:17:35
|
|
|
|
petarda
|
...No, priporočam pa lučke CHOCO POPS...ali nekaj takega očitno sem zamešala s kosmiči ...evo sem zdaj videla, da je NUSSI CHOC
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 20:48:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...No, priporočam pa lučke CHOCO POPS...ali nekaj takega očitno sem zamešala s kosmiči ...evo sem zdaj videla, da je NUSSI CHOC sem zdaj videla še enkrat ...evo pri nas se je končno malce ohladilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 21:01:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
...No, priporočam pa lučke CHOCO POPS...ali nekaj takega očitno sem zamešala s kosmiči ...evo sem zdaj videla, da je NUSSI CHOC sem zdaj videla še enkrat le dobro poglej ... ... zdaj imaš vsaj izgovor Bubi upam, da se dobro počutiš "na morju"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 21:56:24
|
|
|
|
petarda
|
Sem pozabila povedat, da sem prvič po dolgem času lahko šla od frizerja direkt na pijačo ....ponavadi me tako naštimajo, da moram it doma še popravljat, ker sama sebi nisem všeč ob odhodu...danes pa prvič ZELO zadovoljna .... Še moj lubi je rekel, da sem 1A, da sem ful lušna, pol pa čez kake pol ure, da sem s to frizuro podobna Miši Molk ....mislim, halo??? ....ga pol nisem nič spraševala al to misli pred operacijami al zdaj....upam, da prvo No, smo šli na pijačko in pičiče z omakami v eno gostilno tu pri nas, kjer imajo še trampoline...se lepo zazicamo, naročimo, petardito ves navdušen skače...in potem kliče, da bi šel lulat...in ko sem prišla do njega je že bil čisto moker...skor do vratu ....jaz pa s sabo nič za preobleč, ker se mu ni še nikoli zgodila "nesreča"...očitno je tako dolgo držal, ker ni hotel nehat skakat po trampolinu in je odlašal ....no, smo pa potem vzeli pičiče s sabo in jih pojedli na naši terasi . Zdaj petardito spi, midva pa čakava dr. Housa. A katera gleda to nanizanko na HRT2? Priporočam...samo, da je malo pozno na sporedu, ker ponavadi se trudimo tak čas že spati...zdaj smo se malo razvadili na dopustu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 7:10:57
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro...pri nas že od 6.12 ...in se je zjutraj spomnil, da bi rad šel v vrtec ... Evo danes jaz kuham ...pa vam odstopim še mojo, ker mi nič ne paše ... Ala...zdaj pa pokonci, zaspanke! Naty še posebej velja zate! Vstani se, da te ne bo vse bolelo od dolgega ležanja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 8:12:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro. Evo me, Petarda, sem že auf. Slabe pol ure nazaj smo se prebudili. Hvala za kavo. Grem si zdaj še ta pravo skuhat Ja, DR. Housa smo me gledale na Pop-u. Se spomniš, ko ni bilo nobene ker smo gledale norega zdravnika? Petarda ti priporočam, da imaš sedaj vedno za dvakrat zraven za preoblečti za Petardita. Ker čez čas bo hotel sam stoje lulati in bo mimogrede steklo kaj po hlačkah in ga boš zopet mogla preoblečt. Saj zdaj poleti ni panike če sta dve kapljici na hlačkah, pozimi pa najbolj priporočljivo.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 8:39:42
|
|
|
|
petarda
|
Se spomniš, ko ni bilo nobene ker smo gledale norega zdravnika? A to je ta nori zdravnik!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 8:41:18
|
|
|
|
petarda
|
Petarda ti priporočam, da imaš sedaj vedno za dvakrat zraven za preoblečti za Petardita. Ker čez čas bo hotel sam stoje lulati in bo mimogrede steklo kaj po hlačkah in ga boš zopet mogla preoblečt. Saj zdaj poleti ni panike če sta dve kapljici na hlačkah, pozimi pa najbolj priporočljivo. Hvala bom upoštevala . Pa ravno, ko sem mislila, da smo se znebili ruzaka za s sabo nosit .... Bom kar v avtu imela dodatno kolekcijo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 12:13:42
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa na bolniški sem iz četrtka na petek celo noč preživela na wc-ju in nisem bila potem še cel petek sposobna se dvignit iz postelje. včeraj nisem pojedla nič drugega kot 2 krožnika čiste juhe, 1 korenček in pod prisilo spila 3 šalice čaja. danes je zgledalo podobno, pa mi je Adam malo prej prinesel skledico zelene solate s krompirjem, da več nemore (tako nekje 1/4 je ostala not) in se mi je tako zluštalo, da sem z užitkom pojedla za njim. upam, da prebavim..... uživajte!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 13:38:59
|
|
|
|
petarda
|
Ada drži se...še malo pa bova ven iz tega ... ti kar lepo počivaj doma in misli nase in na pikico, delat itak ne moreš v takem stanju. Zdaj vidim, da še meni ni tako slabo, ker ne bruham stalno.... sem pa tudi zjutraj naredila šmorn za zajtrk in sem vse zbruhala, potem sem šla spat, zbudila sem se da skuham kosilo, pa sem tudi pod prisilo pojedla le malo blitve in zelene solate s krompirjem....meso sem samo povohala in odstopila drugim.... tudi jaz upam, da prebavim, se pa zdaj takoj bolje počutim, ko sem vsaj malo dala vase. Tudi tebi želim enako.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 20:45:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, petarda ...saj bo boljš ...čez 7 mesecev sigurno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.8.2008 21:04:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo se danes spet malo potepali, bili na Martuljških slapovih, pa je bilo na žalost preveč vode in kljub zajli nismo mogli čez potok, da bi videli 2. Martuljški slap - v bistvu prideš čisto pod njega, vendar moraš prečkati potok, da ga lahko vidiš - po toliko truda vloženega v pot (še mene malo noge bolijo ), sem bila še jaz žalostna, da ga nismo videli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 8:42:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! je že zmanjkalo ...šibamo na sončka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 9:23:28
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Hvala za kavico, jaz se ji odpovem ....Zdaj si kuham sladek janežev čajček, zraven imam par piškotov in upam, da bo zaleglo...Jutri pa takoj v akcijo iskanja ingverjevega piva ....Včeraj zvečer smo bili na eni fešti, nas je prijatelj povabil za 30 let, mene pa je še prosil, če bom lahko fotografirala....drugače mi sploh nebi bil problem, včeraj sem komaj predihala...pa tolk hrane....pa vse je smrdelo ....jao, jao...saj bo...pa upam, da kaj prej kot čez 7 mesecev Ajdi....mejte lep dan, jaz ne vem, če ne bom spet cel v postelji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 13:49:03
|
|
|
|
amy26
|
že dva dni napišem post in to z težavo ker mi prenosnik nagaja, pol mi je ponavadi vse skupaj se zgubilo ker sem pritisnila napačno črko na prenosniku. Namreč na prenosnik sem zdej en dan vklopila gor tipkovnico ker sem vnašala nekaj v excelu in dodatna tipkovnica pride prav. Pol pa ko sem čez čas hotela pisati, mi nekatere črke tam okoli u , i, j ,k , p pa še nekaj prikazuje številke (ko sem odklopila tipkovnico) torej če sem hotela črko j sem morala pritisniti istočasno mislim da shift +i, oz. j, da potem dobim črke. Zdej pa nevem kaj narediti da bodo tam spet normalno črke -na prenosnem računalniku, ker je res nerodno da bi sedaj morala vlačiti s sabo tipkovnico + prenosnik. Tako da PROSIM POMOČ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 14:04:42
|
|
|
|
petarda
|
Pol pa ko sem čez čas hotela pisati, mi nekatere črke tam okoli u , i, j ,k , p pa še nekaj prikazuje številke (ko sem odklopila tipkovnico) torej če sem hotela črko j sem morala pritisniti istočasno mislim da shift +i, oz. j, da potem dobim črke. zdaj sprobavam na svojem vse mogoče, pa ne najdem rešitve. Vidim pa, da so na črkah u, i, j, k, o, l.... v desnem zgornjem kotu številke...verjetno imaš ti to funkcijo vklopljeno, samo kje jo pa izklopiš pa nimam pojma.
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.8.2008 14:06:44 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 15:31:59
|
|
|
|
ada2
|
torej če sem hotela črko j sem morala pritisniti istočasno mislim da shift +i, oz. j, da potem dobim črke. jja, s tem j imam pa jaz tudi težave drugače pa oprosti, ne znam pomagat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 18:18:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo nas Preživeli, se ful nakopali, jaz pa še vedno 2v1
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 18:20:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Čeprav sem prvo noč že mislila, da bomo sredi noči pakirali Na sploh imam občutek, da ne bom več dolgo zdržala. Bom pa se javljala, brez skrbi, Naty! Za pa le pokliči ta teden, z veseljem. Pa bubi bo zraven, ker sta babi in dedi šla danes na morje in bova po dopoldnevih sama.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 18:20:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj petardito spi, midva pa čakava dr. Housa. A katera gleda to nanizanko na HRT2? Priporočam...samo, da je malo pozno na sporedu, ker ponavadi se trudimo tak čas že spati... A zadaj pa ti to priporočaš Ko sem jaz norega dohtarja gledala, pa si se čudila Ja, meni je to prepozno, imam pa nekaj epizod na računalniku. Pa ni časa za gledanje. Ada. Upam, da je že bolje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 20:35:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 21:05:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Da vam pokažem našo kotalkarko - da ne boste mislile, da je kaka mojstrica, še vedno le hodi s kotalkami pa naš rolar, ki obvlada rolarje bolje kot jaz ...zraven ima čas še marsikaj početi takole pri nas pomivamo kopalnico - najprej drobižka, da jo dodobra namočita... pa še današnji izlet do Peričnika (nek prijazen gospod nas je slikal skupaj)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.8.2008 21:06:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
zdaj pa, da se bo lažje čvekalo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?