Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 12:51:20
|
|
|
|
petarda
|
Vaaaauuuu kako je že velika Ela .... hvala Amy za čestitke, tebi pa čestitke za 3000. objavo .... Zunaj je pa tako soparno, da sem komaj zdržala...evo zdaj sem prišla gor iskat samo vrečko za smeti ....pa me je itak zamikalo, če je kaj novega ..... ...ajdi...šibam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 18:02:54
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda s sharpy sva se pa hotele zmenit ta vikend, ampak je bila precej zmatrana , potem je zaspala , potem je nekaj razbila ... skratka, nič ni blo s snidenjem. že sto let je nisem vidla. Sharpy ampak si res nekam poniknila.... da nisi tudi ti noseča, če si tak utrujena Aja, ni noseča, je še fešto dobila prejšnji dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 18:05:58
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tincci, a je Hana že zdrava? Vročine nima, ampak kašlja pa unga pljučnega, ampak samo ponoči Jo zagrabi za eno uro in kašlja non stop, potem pa se umiri in zaspi pa podnevi kdaj pokašlja, tak suh kašelj, ni kaj dosti lep. Baje je to pogosto, ko otroci grejo v zdravilišče, hanča je že po 3 dneh tam kašljala ponoči, ampak ne tako močno, no potem pa na rakitno, kjer je tudi zdravilišče. mogoče je bilo preveč bomo vidli, če bo danes ponoči kaj bolje, sem že malo prekurjena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 20:37:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vaaaauuuu kako je že velika Ela . ja prav res . Jaz jo ves čas kar nekako vodim pod "dojenčke" , šele fotka me takole spomni, da je pravzaprav že malčica Tincci upam, da se kašelj umiri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 20:43:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lov za prstanom je bil danes uspešem , tako da je Tina zdaj vsa ponosna in fina . Dobila sem tudi fotke, ki sem jih poskusno naročila v DMju in so fuuul lepše (predvsem pravih barv) kot tiste preko Pošte, tako da jih naslednjič pravgotovo tu naročim Oh, pa ko se jaz spravim po trgovinah ...vedno vidim kaj takega kar doma še potrebujemo , tako da je družinski proračun spet malo rebalansiran
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 23:06:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
cccccccc, kakšna zgovornost jaz pa spat ne morem pa nimam idej kaj početi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.7.2008 23:49:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nič no, se grem pa še jaz matrat v posteljo, če ste že vse tam . Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:09:32
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober dan Danes jaz kuham . Doma sem sicer že spila eno, a bi mi še ena pasala. Spat sem šla sinoči ob 21:13 in sem se danes zjutraj ob 6:45 zbudila. Oz. budilka me je. In po pravici povedano me vse boli od dolgega ležanja Ah, ja. Še sreča da je petek
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:10:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za vse! Jaz grem počasi (ampak res počasi ) pakirat. Se mi ne da, sem ful slabe volje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:27:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi če kaj pomaga. Upam, da ni kaj narobe...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:28:47
|
|
|
|
petarda
|
Jaz grem počasi (ampak res počasi ) pakirat. Se mi ne da, sem ful slabe volje Daj spokaj, pa ne misli nazaj ampak naprej! Pred vami je čudovit vikend v toplicah, ziher boste uživali 100/h Evo mi smo se imeli včeraj v Čatežkih čuuuudooooviiiito ...Petardito je šel sprva počasi v vodo, ko se je navadil, pa brez problema na vse tiste male toboančke v otroškem bazenu. Najprej po ritki, na koncu pa kar že po trebuhu z rokami naprej ....sploh nisem mogla verjeti, ko sem zraven prišla...to ga je namreč oči narihtal, ko sem šla samo za 5 minut fotoaparat pospravit nazaj ....pol mi je bilo pa ful žal, da sem ga že spravila na varno, ker bi bila to super fotka, samo se mi ni dalo it spet nazaj celo pot do omarice .... V glavnem ful je užival, kao plaval z rokavčki, ampak itak je imel večinoma noge na tleh
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:34:38
|
|
|
|
petarda
|
Spat sem šla sinoči ob 21:13 in sem se danes zjutraj ob 6:45 zbudila. Oz. budilka me je. In po pravici povedano me vse boli od dolgega ležanja zanimivo ...meni se to sploh ne zdi dolgo ležanje ... ampak jaz sem že po naravi zaspanka ...ne vem, če ne bom šla zdaj še malo zalečt ....samo kaj, ko mi petardito ne bo dal mira...danes je namreč doma, si je izbral to možnost ...upam, da ne bo zdaj mislil, da lahko kar vsak dan izbira in bo v ponedeljek tudi rekel, da bo raje doma ....evo trenutno z očitom gledata risanke...ampak so mu glih tolk zanimive, da ko se oči dvigne in gre na wc...gre on takoj za njim ....nič not ne pade!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:37:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Bubi če kaj pomaga. Upam, da ni kaj narobe... Ja, to jaz tudi....ampak prva misel me je prešinila, da jo je kaj razp .....Recimo, da se noče sam spakirat...al pa recimo, da še zdaj spi, čez eno uro pa recimo že grejo...ali pa kaj takega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:40:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ej, Petarda, saj jaz sem po naravi tud obupna zaspanka. A se mi kak mesec dogaja, da zjutraj ob šestih odprem oči in več ne morem nazaj zaspat Pa prej sem lahko lahko ležala do onemoglosti in še malo zraven, zdaj pa me vse nekaj tišči in... V glavnem, očitno se staram...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 8:43:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kar se pa tiče risank, jaz bi bila tako vesela, če bi naš vsaj 2 min. zdržal pri TV. Razen če je res kaj zanimivega na Discoveriju, takrat mu je zanimivo če gledata z atijem, a to ne dlje kot min. in pol.. Saj po eni strani je fajn da ne gleda preveč TV samo če bi pa kakšno minuto dlje pa tudi nebi bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 9:12:50
|
|
|
|
*bubi*
|
...danes je namreč doma, si je izbral to možnost ...upam, da ne bo zdaj mislil, da lahko kar vsak dan izbira in bo v ponedeljek tudi rekel, da bo raje doma Se mi je zadnjič že čudno zdelo, ko si napisala, da je sam prosil za vrtec Bubiju kaj takega na misel ne pride Od začetka mu je zgleda bilo kar čudno, da je bil doma - je vsako jutro vprašal, če gre v vrtec in sam povedal, da ne, ker ima koze in počitnice. No, zdaj ima samo še počitnice Še 14 dni ga bom imela doma, potem pa bo šel nazaj. Čeprav že razmišljam, da bi še 1 teden podaljšali, dokler se ne vrnejo v "naš" vrtec. Zdaj ga renovirajo in so v drugi enoti. No, je pa vse odvisno od tega, v kolikih kosih bom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 9:15:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Bubi če kaj pomaga. Upam, da ni kaj narobe... Hvala. Eh, saj bo.... čeprav najraje ne bi šla nikamor. Ampak vem, da bo bubi ful užival. Revež še vedno misli, da bo šel na morje No, se pa zdaj veseli, da bo velik bazen in da ne bomo šli domov, ampak bomo v hotelu spali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 11:02:05
|
|
|
|
petarda
|
Revež še vedno misli, da bo šel na morje Pa saj ni velike razlike za otroke ... Petardito je včeraj v toplicah užival bolj, kot na morju. Vsaj kar se vode tiče...pa jaz tudi, ker morje je bilo kar mrzlo zadnje dni, ko ga je burja shladila. Otrokom pa je itak najbolj fajn, da se nekaj dogaja, zamenja okolje... našemu je bilo recimo ful všeč, ko smo šli v Pakoštane in prespali pri prijateljih na turbo maximusu, na tleh, v prikolici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 11:17:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, saj smo mu razložili.... da na morje pač ne moremo (in nismo mogli) it, ker je imel koze. Da zdaj pa gremo v toplice. In že cel dopoldan je čisto nestrpen, da se spravimo. Razlaga, kaj vse bo delal skakal v vodo se po toboganu vozil ja pa ja In se od svojega Pujeka poslavlja, ga je dal v posteljo, pokril in mu razložil, da on gre v toplice, da ne bo prišel danes domov, ti pa bodi priden in lepo tukaj spančkaj,.... Sem mu dala en kuferček na kolesih in si je lahko sam not igrače spakiral. Pa je na srečo ugotovil, da je marsikatera prevelika No, zdaj še počakamo, da pride iz službe, znosimo v avto in ...... ..... in upam, da ne bom v SG porodnišnici pristala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 11:33:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi, daj bodi tako fajn in javi če boš šla predčasno rodit . Oz. se vsake toliko časa javi tu, da vemo, kako je na zadevi. Drugače pa vam želim, da bi maksimalno uživali. Pa upam, da boš drug teden imela čas za kavo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 11:47:15
|
|
|
|
petarda
|
No, vidiš....si že boljše volje, ne? ... Pride katera danes k meni na kosilo? Delam ocvrte bučke z bučno omako, solata iz bučk, za sladico pa bučni narastek ....ne resno....podgurka mi je dala tolk bučk, dan ne vem kam z njimi ....pa solato, zelje, korenje, papriko, krompir, blitvo....jaz pa nobene kleti v hiši...zdaj pa moram vse na hitro porabit, blitvo bom dala v skrinjo...v glavnem zelenjave dost za nekaj časa .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 12:34:55
|
|
|
|
amy26
|
Jaz jo ves čas kar nekako vodim pod "dojenčke" , šele fotka me takole spomni, da je pravzaprav že malčica ja res je že velika, čas hitro beži petarda a še vedno velja ponudba za kosilo, sem lačna k
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 13:32:23
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pride katera danes k meni na kosilo? Pa jaz bi tudi prišla, pa še dva, ki bi morda tudi kaj vase spravila S seboj pa prinesem in . Mi je tako vroče, da niti pomislit ne smem na kuho me takoj obliva. Najverjetneje bo samo kakšna solata, pa še to v poznem popoldnevu.
< Sporočilo je popravil jana26 -- 1.8.2008 13:33:16 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 13:35:26
|
|
|
|
jana26
|
Bubi uživajte v toplicah . Naša dva se bosta morala še nekaj časa s sosedovim bazenom zadovoljit . Nameravamo pa enkrat proti koncu avgusta še enkrat na morje, samo ne vemo še kam
< Sporočilo je popravil jana26 -- 1.8.2008 13:49:55 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.8.2008 14:01:52
|
|
|
|
petarda
|
Bejbike zamudile ste, smo ravno vse pospravili ...so bile kar slastne, čeprav petarditu je bilo bolj pohanje všeč, kot tisto, kar je bilo notri .... Zdaj pa sta šla spat, mene pa čaka pospravljanje, potem pa grem k frizerju ....jao, tako dolgo že nisem šla, da sem že kot čarovnica Mica...komaj čakam spremembo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?