|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
31.7.2008 12:51:20   
petarda
Vaaaauuuu kako je že velika Ela user posted image user posted image user posted image user posted image .... hvala Amy za čestitke, tebi pa čestitke za 3000. objavo user posted image user posted image ....

Zunaj je pa tako soparno, da sem komaj zdržala...evo zdaj sem prišla gor iskat samo vrečko za smeti user posted image user posted image user posted image ....pa me je itak zamikalo, če je kaj novega user posted image .....

...ajdi...šibam user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
31.7.2008 18:02:54   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

s sharpy sva se pa hotele zmenit ta vikend, ampak je bila precej zmatrana , potem je zaspala , potem je nekaj razbila ... skratka, nič ni blo s snidenjem. že sto let je nisem vidla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sharpy ampak si res nekam poniknila....user posted image  da nisi tudi ti noseča, če si tak utrujena user posted image user posted image

Aja, ni noseča, je še fešto dobila prejšnji danuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
31.7.2008 18:05:58   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tincci, a je Hana že zdrava? user posted image user posted image user posted image

Vročine nima, ampak kašlja pa unga pljučnega, ampak samo ponočiuser posted image Jo zagrabi za eno uro in kašlja non stop, potem pa se umiri in zaspiuser posted image pa podnevi kdaj pokašlja, tak suh kašelj, ni kaj dosti lep. Baje je to pogosto, ko otroci grejo v zdravilišče, hanča je že po 3 dneh tam kašljala ponoči, ampak ne tako močno, no potem pa na rakitno, kjer je tudi zdravilišče. mogoče je bilo prevečuser posted image bomo vidli, če bo danes ponoči kaj bolje, sem že malo prekurjena.

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
31.7.2008 20:37:48   
NinaŠ
Vaaaauuuu kako je že velika Ela user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja prav res user posted image . Jaz jo ves čas kar nekako vodim pod "dojenčke" user posted image , šele fotka me takole spomni, da je pravzaprav že malčica user posted image

Tincci upam, da se kašelj umiri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
31.7.2008 20:43:56   
NinaŠ
Lov za prstanom je bil danes uspešem user posted image , tako da je Tina zdaj vsa ponosna in fina user posted image .

Dobila sem tudi fotke, ki sem jih poskusno naročila v DMju in so fuuul lepše (predvsem pravih barv) kot tiste preko Pošte, tako da jih naslednjič pravgotovo tu naročim user posted image

Oh, pa ko se jaz spravim po trgovinah user posted image user posted image ...vedno vidim kaj takega kar doma še potrebujemo user posted image , tako da je družinski proračun spet malo rebalansiran user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
31.7.2008 23:06:01   
NinaŠ
cccccccc, kakšna zgovornost user posted image user posted image user posted image

jaz pa spat ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image   pa nimam idej kaj početi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
31.7.2008 23:49:53   
NinaŠ
Nič no, se grem pa še jaz matrat v posteljo, če ste že vse tam user posted image . Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
1.8.2008 8:09:32   
Naty_ka
Dober dan user posted image

Danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Doma sem sicer že spila eno, a bi mi še ena pasala. Spat sem šla sinoči ob 21:13 in sem se danes zjutraj ob 6:45 zbudila. Oz. budilka me je. In po pravici povedano me vse boli od dolgega ležanja user posted image
Ah, ja. Še sreča da je petek user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
1.8.2008 8:10:21   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

Jaz grem počasi (ampak res počasi user posted image ) pakirat. Se mi ne da, sem ful slabe volje user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
1.8.2008 8:27:03   
Naty_ka
Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image  če kaj pomaga. Upam, da ni kaj narobe...

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
1.8.2008 8:28:47   
petarda
Jaz grem počasi (ampak res počasi ) pakirat. Se mi ne da, sem ful slabe volje

Daj spokaj, pa ne misli nazaj ampak naprej! Pred vami je čudovit vikend v toplicah, ziher boste uživali 100/h user posted image

Evo mi smo se imeli včeraj v Čatežkih čuuuudooooviiiito user posted image user posted image user posted image user posted image ...Petardito je šel sprva počasi v vodo, ko se je navadil, pa brez problema na vse tiste male toboančke v otroškem bazenu. Najprej po ritki, na koncu pa kar že po trebuhu z rokami naprej user posted image ....sploh nisem mogla verjeti, ko sem zraven prišla...to ga je namreč oči narihtal, ko sem šla samo za 5 minut fotoaparat pospravit nazaj user posted image ....pol mi je bilo pa ful žal, da sem ga že spravila na varno, ker bi bila to super fotka, samo se mi ni dalo it spet nazaj celo pot do omarice user posted image ....

V glavnem ful je užival, kao plaval z rokavčki, ampak itak je imel večinoma noge na tleh user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
1.8.2008 8:34:38   
petarda
Spat sem šla sinoči ob 21:13 in sem se danes zjutraj ob 6:45 zbudila. Oz. budilka me je. In po pravici povedano me vse boli od dolgega ležanja

zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image ...meni se to sploh ne zdi dolgo ležanje user posted image ... ampak jaz sem že po naravi zaspanka user posted image ...ne vem, če ne bom šla zdaj še malo zalečt user posted image ....samo kaj, ko mi petardito ne bo dal mira...danes je namreč doma, si je izbral to možnost user posted image ...upam, da ne bo zdaj mislil, da lahko kar vsak dan izbira in bo v ponedeljek tudi rekel, da bo raje doma user posted image ....evo trenutno z očitom gledata risanke...ampak so mu glih tolk zanimive, da ko se oči dvigne in gre na wc...gre on takoj za njimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....nič not ne pade! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.8.2008 8:37:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image  če kaj pomaga. Upam, da ni kaj narobe...

Ja, to jaz tudi....ampak prva misel me je prešinila, da jo je user posted image  kaj razp user posted image .....Recimo, da se noče sam spakirat...al pa recimo, da še zdaj spi, čez eno uro pa recimo že grejo...ali pa kaj takega user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.8.2008 8:40:49   
Naty_ka
Ej, Petarda, saj jaz sem po naravi tud obupna zaspanka. A se mi kak mesec dogaja, da zjutraj ob šestih odprem oči in več ne morem nazaj zaspat user posted image
Pa prej sem lahko lahko ležala do onemoglosti in še malo zraven, zdaj pa me vse nekaj tišči in... V glavnem, očitno se staram...user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.8.2008 8:43:30   
Naty_ka
Kar se pa tiče risank, jaz bi bila tako vesela, če bi naš vsaj 2 min. zdržal pri TV. Razen če je res kaj zanimivega na Discoveriju, takrat mu je zanimivo če gledata z atijem, a to ne dlje kot min. in pol..user posted image  
Saj po eni strani je fajn da ne gleda preveč TV samo če bi pa kakšno minuto dlje pa tudi nebi bilo nič narobe.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.8.2008 9:12:50   
*bubi*
...danes je namreč doma, si je izbral to možnost ...upam, da ne bo zdaj mislil, da lahko kar vsak dan izbira in bo v ponedeljek tudi rekel, da bo raje doma

Se mi je zadnjič že čudno zdelo, ko si napisala, da je sam prosil za vrtec user posted image  Bubiju kaj takega na misel ne pride user posted image  Od začetka mu je zgleda bilo kar čudno, da je bil doma - je vsako jutro vprašal, če gre v vrtec in sam povedal, da ne, ker ima koze in počitnice. No, zdaj ima samo še počitnice user posted image

Še 14 dni ga bom imela doma, potem pa bo šel nazaj. Čeprav že razmišljam, da bi še 1 teden podaljšali, dokler se ne vrnejo v "naš" vrtec. Zdaj ga renovirajo in so v drugi enoti. No, je pa vse odvisno od tega, v kolikih kosih bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.8.2008 9:15:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Hvala. Eh, saj bo.... čeprav najraje ne bi šla nikamor. Ampak vem, da bo bubi ful užival. Revež še vedno misli, da bo šel na morje user posted image  No, se pa zdaj veseli, da bo velik bazen in da ne bomo šli domov, ampak bomo v hotelu spali user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.8.2008 11:02:05   
petarda
Revež še vedno misli, da bo šel na morje

Pa saj ni velike razlike za otroke user posted image ... Petardito je včeraj v toplicah užival bolj, kot na morju. Vsaj kar se vode tiče...pa jaz tudi, ker morje je bilo kar mrzlo zadnje dni, ko ga je burja shladila. Otrokom pa je itak najbolj fajn, da se nekaj dogaja, zamenja okolje... našemu je bilo recimo ful všeč, ko smo šli v Pakoštane in prespali pri prijateljih na turbo maximusu, na tleh, v prikolici user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.8.2008 11:17:10   
*bubi*
Ja, saj smo mu razložili.... da na morje pač ne moremo (in nismo mogli) it, ker je imel koze. Da zdaj pa gremo v toplice. In že cel dopoldan je čisto nestrpen, da se spravimo. Razlaga, kaj vse bo delal
skakal v vodo user posted image
se po toboganu voziluser posted image

ja pa ja user posted image user posted image user posted image

In se od svojega Pujeka poslavlja, ga je dal v posteljo, pokril in mu razložil, da on gre v toplice, da ne bo prišel danes domov, ti pa bodi priden in lepo tukaj spančkaj,.... user posted image user posted image user posted image

Sem mu dala en kuferček na kolesih in si je lahko sam not igrače spakiral. Pa je na srečo ugotovil, da je marsikatera prevelika user posted image

No, zdaj še user posted image  počakamo, da pride iz službe, znosimo v avto in ......

..... in upam, da ne bom v SG porodnišnici pristala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.8.2008 11:33:10   
Naty_ka
Bubi, daj bodi tako fajn in javi če boš šla predčasno rodit user posted image .
Oz. se vsake toliko časa javi tu, da vemo, kako je na zadevi.

Drugače pa vam želim, da bi maksimalno uživali. Pa upam, da boš drug teden imela čas za kavo. user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.8.2008 11:47:15   
petarda
No, vidiš....si že boljše volje, ne? user posted image ...

Pride katera danes k meni na kosilo? Delam ocvrte bučke z bučno omako, solata iz bučk, za sladico pa bučni narastekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ne resno....podgurka mi je dala tolk bučk, dan ne vem kam z njimiuser posted image ....pa solato, zelje, korenje, papriko, krompir, blitvo....jaz pa nobene kleti v hiši...zdaj pa moram vse na hitro porabit, blitvo bom dala v skrinjo...v glavnem zelenjave dost za nekaj časauser posted image .....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.8.2008 12:34:55   
amy26
Jaz jo ves čas kar nekako vodim pod "dojenčke" , šele fotka me takole spomni, da je pravzaprav že malčica

ja res je že velika, čas hitro bežiuser posted image

petarda a še vedno velja ponudba za kosilo, sem lačna k user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.8.2008 13:32:23   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pride katera danes k meni na kosilo?

Pa jaz bi tudi prišla, pa še dva, ki bi morda tudi kaj vase spravila user posted image   S seboj pa prinesem user posted image in user posted image .

Mi je tako vroče, da niti pomislit ne smem na kuho me takoj obliva. Najverjetneje bo samo kakšna solata, pa še to v poznem popoldnevu.

< Sporočilo je popravil jana26 -- 1.8.2008 13:33:16 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.8.2008 13:35:26   
jana26
Bubi uživajte v toplicah user posted image .
Naša dva se bosta morala še nekaj časa s sosedovim bazenom zadovoljit user posted image . Nameravamo pa enkrat proti koncu avgusta še enkrat na morje, samo ne vemo še kam user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 1.8.2008 13:49:55 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.8.2008 14:01:52   
petarda
Bejbike zamudile ste, smo ravno vse pospravili user posted image user posted image user posted image user posted image ...so bile kar slastne, čeprav petarditu je bilo bolj pohanje všeč, kot tisto, kar je bilo notri user posted image ....

Zdaj pa sta šla spat, mene pa čaka pospravljanje, potem pa grem k frizerju user posted image ....jao, tako dolgo že nisem šla, da sem že kot čarovnica Mica...komaj čakam spremembouser posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?