Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Drage moje nove nosečke, čestitke še enkrat vsem! Upam, da nas pridete sem ter tja še kdaj pogledat, preverit če so na seznamu sama neznana imena (kar bi seveda pomenilo, da nam je vsem uspelo ). Sem ravno sedaj gledala na forumu nosečnost naše bivše borke, ki se bolj malo, no lahko rečem nič več ne spomnijo našega druženja. Pa se mi zdi, kot da bi še včeraj skupaj klepetale, pisale pismo Miklavžu, pa Božičku, pa upale, da bo Valentin prinesel spotoma še kakšno darilo,... se spomnite Erin (kako smo skupaj trepetale kako mami povedat, da je noseča, ko še za njenega fanta ni vedela), pa Kahlo (ki se ji je naredil herpes in smo ji takoj povedale, da je to to, čeprav tisti mesec sploh ni bil v prvem planu za dojenčka - mojo nesojeno cimro v P ), pa Stunfek (in njeno princesko in moža, ki sta jo kar mesec dni pustila samo doma in odšla na dopust po Indiji) in še mnogo drugih... No, jaz vas zagotovo ne bom pozabila in vem, da bom vsem prej ali slej prišla čestitat na podforum "Rodili smo!". . Samo EnaNobena drugih ne moremo spremeniti. Lahko pa me sedaj ravnamo drugače, ko smo same doživele, kako je hudo, če se nas bivše borke ne spomnijo več. Čeprav sem se vam pridružila proti koncu decembra sem res uživala med vami. Ja, ste pa ble res prve klepetulje: Spps, Erin , Stunfek, Kahlo (tisti herpes je bil res zanimiv, ja). Verjetno pa te naše mamice/nosečke res nimajo več toliko časa visedt tukaj na RR kot me. Včasih imam občutek, da sem že kar odvisna. Ko pridem iz službe najprej prižgem rač. in pogledam, kaj je novega. Čeprav sem v službi cel dan za tem smotanim rač.
|