Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 14:47:17
|
|
|
|
misk2
|
sej ne morm verjet..me ni par uric in ze naval .... SUPER!!!!! punce vesela sem za vas... CESTITKE!!! vse dobro...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 14:56:13
|
|
|
|
Lopona
|
Vsem novim nosečkam čestitam!!! SUPER PUNCE...DA BOSTE ZDRAVE IN VESELE...PA ČIM MANJ Mamici v veselje, atiju v ponos pokukal bo na svet brez zobkov in brez las. Naj bo vedno vaš sonček mali, saj smo ga veselo dočakali.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 15:01:14
|
|
|
|
Joob
|
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeerr!!! Ceeeestiiiiitkeeee!!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 15:10:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Je moja navijačica zjutraj pomagala Evo še:
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 15:13:27
|
|
|
|
sanna
|
čestitke vsem, ki ste zagledale . Me je skoraj na rit vrglo, toliko vas je. Ampak tako je prav. Čakamo naslednje!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 18:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz čestitam vsem novim nosečkam.. Anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 18:28:11
|
|
|
|
Athina
|
Oooo, lepo ste obarvale tale seznamček ... Pridne . Vsem želim čim več potrpljenja ... Mi pa še čakamo na ... še malo, še malo ... z znaki se pa ne ukvarjam več, ker sem videla, da nima smisla ... ko bo, bo ...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 18:43:30
|
|
|
|
sunny24
|
Malapupika in glen... ČESTITKE!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 18:45:30
|
|
|
|
sunny24
|
Moj smajli noče skakat.....
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 18:52:09
|
|
|
|
sunny24
|
No, nove nosečke, kaj zdaj? A ne boste pršle k februarčicam čvekat?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 18:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No, nove nosečke, kaj zdaj? A ne boste pršle k februarčicam čvekat? sunny24 - danes še proslavljajo! Jaz bi tud k vam prišla čvekat, pa iz te moke ne bo kruha...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 19:08:15
|
|
|
|
misk2
|
jaz se vedno cakam...( oz, je ne) ampak ce pride ..pride... tko da sem se vedno na listi neodloceno.... ....kje pa ste danes....nobena na cveka...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 19:26:41
|
|
|
|
sunny24
|
Enanobena, bo kruh, bo! Pa še kako bo vzhajal, celih 9 mesecev...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 19:55:34
|
|
|
|
mišk
|
Iskrene čestitke vsem nosečkam!!! Drugo leto bo dobra "letina"! Misk2, kdaj pa misliš ti naredit test?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 20:00:34
|
|
|
|
Orhideje
|
SUPER - Kako lepo presenečenje po tako klavrnem dnevu kot je bil danes zame. Prava POPLAVA !!!!! Mala_ PUPIKA, GLEN in MAJA83 - ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želim vam lepo nosečnost in zdravega witto tebi pa želim, da bi kmalu minile in da začela uživati v . Tale junij res zgleda veliko bolje kot maj. Vse tiste, ki vas je ta mesec spet nezaželeno obiskala ta en velik Vse besede so odveč. Sam jaz verjamem, da tudi za nas bo slej ko prej posijal sonček in bomo zagledale lepe +++++++. Sonček85 - ne obupat. Naslednji mesec - julij pa bo naš . Veliko sonca, zabave in še več boš videla. Sedaj bodo procenti samo rastli. TISTE, KI ŠE ČAKATE in me z vami vam pošiljam za srečo in želim, da prav vse ugledate tako željeni . Dajmo junijke, finiširajte še naprej tako, kot ste danes začele!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 20:02:40
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No, nove nosečke, kaj zdaj? A ne boste pršle k februarčicam čvekat? sunny24 - danes še proslavljajo! Jaz bi tud k vam prišla čvekat, pa iz te moke ne bo kruha... Iz tiste moke, ko pravijo da ne bo kruha - ponavadi rata najboljši kruh. Tako, da EnaNobena ti boš kmalu vesela čvekala med februarčicami. Samo le glej, da ne boš pozabila na nas
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 20:09:50
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona Orhideje-Žal mi je ker te je doletela ta M. Upala sm, da vsaj pri tebi pomeni, ta dolgi ciklus in, ne samo zmešnjava. Verjamem pa, da se vseeno sedaj bolje počutiš, ko si se malo "spraznila". Vsaj jaz, zdaj ko je že M konec, se spet po dolgem času počutim normalno. Prej sem imela ves napet trebuh, utrujena, lačna, zaspana...skoz neki vse čudn. Dej pa mi je kr odlegl. Tko, da zdej v nove boje. Upam, da mi bojo dabroston tablete, k jih moram še en teden jemat, uredili cikluse in O in da bo potem kmalu na kakšen testu videti . Navijam tudi zate, da se ti čim prej uredi vse...in, da dobita vso srečo! Lp Ja, res je da se zdaj malo bolje počutim - fizično. Res pa je tudi, da kr neki štorklje videvam, da mi je ja še bolj hudo Jaz imam pregled v četrtek naslednji teden. Takrat bom konec s to M in bom verjetno tudi jaz dobila kake tablete za spodbujanje O in potem veselo v nove boje Ti pa že lahko veselo - moram reči, da ti že kar zavidam. Vendar te kmalu ulovim
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:04:08
|
|
|
|
witto
|
iskrene čestitke za vse še od meneeeeeee
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:17:58
|
|
|
|
glen
|
Junona. nekih prav posebnih znakov ne, razen malo boleča prsa,samo to imam velikokrat pred .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:20:20
|
|
|
|
glen
|
Punce ful hvala za čestitke,res sem ful vesela,samo se pa tudi zelo bojim saj so za mano ss. Je pa res da ko pomislim za nazaj ,ko sem imela ss so mi testi zmeraj kazali nosečnost ampak rahle črte in to tudi po en teden po pričak ,zdaj pa že na dan ko bi jo mogla dobit orng plus in to takoj.Držte pesti zame da se tokrat dobro izteče
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:35:25
|
|
|
|
*Junona*
|
Glen, popolnoma razumem tvoj strah, ampak poskusi se sprostiti. Tudi za mano sta dva ss in se tudi bojim, kako bo. Še kaka nosečka? Čeprav smo presegli normo, bi bilo vseeno super, če se še javi katera.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:37:52
|
|
|
|
*Junona*
|
Na tej strani še nimamo seznamčka: · xx.06. - diamantina - srečka nosečka · xx.06. - srecna_zvezda · xx.06. - crvicek · xx.06. - athina · xx.06. - nejkag (16.krog) - v nove boje · xx.06. - db - v nove boje · xx.06. - miklarom · xx.06. - mama_milchy - v nove boje · 07.06. - micamuca(2.krog) - srečka nosečka . 08. 06. - bara10 - srečka nosečka · 09.06. - KatkaT - v nove boje · 09.06. - boma2 .09.06. - Fargesia(25.krog) - srečka nosečka . 10.06. - andre3a - v nove boje · 11.06. - Tiki55 (9. krog) - v nove boje . 11.06. - pokica_ - v nove boje · 12.06. - KOKICA32 - v nove boje · 12.06. - METULJ1 (16.krog) - v nove boje · 13.06. - loveforever (8.krog) - srečka nosečka · 13.06. - brkn83 (1.krog) - srečka nosečka · 13.06. - tropical (2.krog) . 13.06. - *zabica* - v nove boje . 13.06. - maja83 (2.krog) - srečka nosečka · 14.06. - becky - v nove boje · 15.06. - sonček85 - v nove boje · 15.06. - Anya22 (6.krog) - v nove boje . 16.06. - sanna - v nove boje · 16.06. - Pikica5 - srečka nosečka . 17.06. - mala_pupika (1.krog) - srečka nosečka . 17.06. - KulGirl (6.krog) . 17.06. - mišk . 17.06. - NK . 18.06. - glen - srečka nosečka . 18.06. - cofk - v nove boje . 19.06. -anonimna (1.krog) . 21.06. - *Mišika* (5.krog) . 21.06. - PikaV (6.krog) . 22.06. - janaja . 23.06. - spps (9.krog) . 23.06. - limonita (3.krog) . 23.06. - ...Martina... . 23.06. - piamaria (9.krog) . 23.06. - pikipu . 24.06. - EnaNobena (9.krog) . 24.06. - barbara.a. . 25.06. - D.Mateja (8.krog) . 26.06. - anonimna (2.krog) . 26.06. - Še ena T . 26.06. - anonimna . 27.06. - anonimna . 27.06. - ursa30 . 27.06. - Barbk . 28.06. - Arwenko (3.krog) . 28.06. - Joob (3.krog) · 29.06. - šnucika . 29.06. - anci banci . 29.06. - fragola . 30.06. - tj81 (2.krog) Navijačice: Navijačice: · uršika*** · isa · murkica · Rosi* · bambina · tany83 · bastian111 · pikica5 · urskaj · little angel · Sasa78 · Polynesia · katalina · TODY78 · _ ancica_ · anci · _sanja_* · Tiki55 · lunica24 · sonček85 · Orhideje · *kinnie* · tane . nmag . Anonimna . Me to you . *Junona* . BEBIII . giotti . tinč407 Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JUNIJSKA STAVNICA sonček85 20% ------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... 19,6% srečk nosečk JUNIJ ....................15,18% SREČK NOSEČK -------------------------------------------------
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:38:44
|
|
|
|
witto
|
Glen, samo mirno in vse bo ok . Jast tudi ko sem zagledala , se mi je pojavilo kup vprašanj, glede nato kar sem dala vse skozi, ali bo vse uredu. Ampak, ne, tokrat bo vse dobro, in tudi pri tebi bo vse ok, boš videla
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:45:39
|
|
|
|
misk2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Iskrene čestitke vsem nosečkam!!! Drugo leto bo dobra "letina"! Misk2, kdaj pa misliš ti naredit test? sm ga v ponedeljek pa je bil ----- , dons sm naredila pomoje napako( mislim da nism prov naredila test tko da spoh ni bil veljaven) ....me je pa strah se delat...pocakam se dva dni?''
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 18.6.2008 21:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Enanobena, bo kruh, bo! Pa še kako bo vzhajal, celih 9 mesecev... Ja, no... enkrat itak da bo. IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Iz tiste moke, ko pravijo da ne bo kruha - ponavadi rata najboljši kruh. Tako, da EnaNobena ti boš kmalu vesela čvekala med februarčicami. Samo le glej, da ne boš pozabila na nas Za februarčice nima več šans... čeprav ne bi prišla bi bila že marec... Drugače pa ne bom na nikogar pozabila tudi, ko bom na kakšnem drugem forumu, ampak sej bomo vse počasi šle na nosečnost.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?