|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
13.6.2008 22:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

o madonca, maš pa dober spomin!!!!pa ful hvala!!!!

Veš da toliko previsim na RR-ju, da se mi zdi, da jih/vas že skoraj poznam, spomnim se koliko otrok imajo, če imajo kakšen ss, če se že dlje časa trudijo, kakšne njihove zgodbe vesele in žalostne,... ja, spomin mi zaenkrat kr laufa. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.6.2008 22:51:49   
Athina
Oooo, še ena ... super Maša82! Čestitke, res, vam s takimi zgodbami še toliko bolj privoščim ... Čim lepšo user posted image ti želim ... in čim več veselja z user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
14.6.2008 0:10:31   
Anonimen
Ker ob jutrih nisem pridna z zgodnjim vstajanjem, niti s pisanjem na RR vam nikoli ne morem postreči z jutranjo kavico, evo pa ker smo sedaj že čez olnoči jo bom pa vseeno danes. Naj bo to vaša prva jutranja kavica. user posted image

user posted image

Pa lep vikend, upam da ga vreme ne bo preveč "sralo".

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.6.2008 0:10:47   
*Junona*
Maša82, čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si tista, ki si mela lani julija laparo, kajne?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.6.2008 0:11:55   
*Junona*
Enanobena, hvalauser posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.6.2008 0:20:46   
*Junona*
Punce, prosim pomagajte mi.user posted image
Zakaj ne morem prilepit slikice?user posted image Rada bi vam postregla s sladico, ki bo pasala zraven kavice, ki nam jo je postregla Enanobena.

Prosim, pomagajte mi.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
14.6.2008 1:24:49   
Orhideje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa nam je petek 13. res prinesel dve lepi novički

Loveforever in Maša82
- iskrene ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim  vama lepo nosečnost in prijetnih user posted image z čimmanj user posted image ter zdravega user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 14.6.2008 1:36:57 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
14.6.2008 1:28:27   
Orhideje
Dobro jutro še z moje straniuser posted image user posted image

Punce - vidim, da me je EnaNobena prehitela s kavico. Zato vam jaz postrežem še z user posted image .

Junona - mal ti pomagam user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 14.6.2008 1:32:12 >

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
14.6.2008 1:30:58   
Orhideje
Da vam sporočim - tudi moje M še vednoooooooooooo ni. Pa ne vem, kaj je z mano. Imam full močne glavobole. Sem celo popoldne od 14 - do 21 ure prespala ko dojenček in bi bla še kar spala. Kronična utrujenost user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
14.6.2008 9:12:40   
sanna
Jutro! Čestitke vsem novim user posted image . Mene pa je že navsezgodaj obiskala user posted image , tako da se selim v julij. Lep deževen vikend!

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
14.6.2008 10:09:35   
šnucika
jaz pa sporočam,da ta mesec še nimam PMS-ja.Kar je pri meni skoraj nemogoče.Sedaj bi me že vse moralo boleti.
Ne vem,če to kaj pomeni,ali je samo psiha.Do 29.6. bo jasno.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
14.6.2008 10:27:55   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Maša82, čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sem ja. madonca mate pa ene res dober spomin!

HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
14.6.2008 10:43:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

ja, sem ja. madonca mate pa ene res dober spomin!

HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!!

user posted image user posted image user posted image

Orhideje, hvala za pomoč. Zdej mi pa samo še postopek prosim povej, ker kopiraj-prilepi mi ne pali.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
14.6.2008 10:52:01   
Orhideje
Junona - slikce si shraniš na spletni strani shrani.si. Nato si jih dodaš v moje datoteke, izbereš povezave in nato kopiraš kodo za forum ter  zatem prilepiš v tvoje sporočilce na forumu. Čist enostavno user posted image

Kako pa si kaj? Kdaj je ne pričakuješ?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
14.6.2008 11:03:41   
Orhideje
user posted image user posted image user posted image Punce, nazadržno bežimo že proti polovici junija, pa samo  5 user posted image   ,,,,,,,,,,,,, user posted image user posted image user posted image .

Dajmo full navijam za vas user posted image user posted image user posted image

Ta naša user posted image pa se je že spet zgubla, al kaj?  Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAVITE SE!!!

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
14.6.2008 11:20:41   
*Junona*
Orhideje, hvala.user posted image

Js sem ok, o znakih nočem razmišljat, ker sem potem čist zmedenauser posted image .

Ne pričakujem je bolj proti koncu meseca. Od 25.-29. greva na morje, upam, da sporočim veselo novico ko prideva domov ali mogoče že prej.user posted image

No, malo me je pa vseeno zaneslo in sem pokukala na internet in našla en članek:

http://www.zurnal24.si/Prepoznajte-znake-nosecnosti/zstil/vasotrok/casnosecnosti/18518

Kako se pa ti kaj počutiš?user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
14.6.2008 11:22:23   
*Junona*
Aja, kdaj je pa ti ne pričakuješ?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
14.6.2008 11:26:03   
*Junona*
http://www.zurnal24.si/Koliko-moznosti-imam-da-zanosim/zstil/vasotrok/casnosecnosti/26682

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
14.6.2008 11:54:32   
Rakica_80
Nisem nikamor zbežalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še vedno navijam močno za vse, ki se še borite za ta mesec, zopet moji občutkiuser posted image user posted image user posted image -6 čut mi govori, da bojo najmanj 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vseh, ki je prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
14.6.2008 12:16:20   
*Junona*
Naj zavlada junijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
14.6.2008 12:24:53   
Orhideje

Aja, kdaj je pa ti ne pričakuješ?user posted image

Raje ne bi o tem. Ker sem jaz tista, ki ima popolnoma zbrkan ciklus. Na 52. in 54. dan sem delala test - negativen. 
Danes je že  74. dan od zadnje menstruacije(01.04.), vsaj mislim. Ne štejem več.
Me pa je v tvojem članku zbodel čips - res je, da ga nikoli ne jem, ker imam potem težave z želodcem. Sem pa prejšnji vikend čutila neznansko potrebo. Moj mi ga je kupil in sem ga celo vrečko pojedla.
Ja, morda obstaja upanje, da sem po testku zanosila. Vendar je to full minimalno.

Imam pa v torek pregled. Pa bomo vidli, kaj bo. Sam mislim, da je verjetno kaj narobe. Bom vsaj končno odkrila, ker mi že gre vse skupaj pošteno na živce. Najbolj me motijo res hudi glavoboli.
Da ti povem. Prvič komaj čakam, da se ulije. da lahko grem potem v nove boje. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
14.6.2008 12:30:32   
*Junona*
Orhideje mogoče je pa ta mesec drugačen od drugih in se ti ne bo ulilouser posted image user posted image user posted image .

In mogoče tudi glavoboli in želja po "drugačni" hrani nekaj sporočajo... IZ SRCA TI PRIVOŠČIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
14.6.2008 12:34:31   
*Junona*
Punce, poglejte, kaj sem poslala v naše domeke:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.6.2008 12:37:32   
maja83
pri nas bi tudi morala včeraj priti..ni blo nobenih znakov za user posted image  le enkrat me je zelo zapeklo v obeh jajčnikih...danes me sicer malo že šraufa vendar upamo da ne bo tetke user posted image . počakam do ponedeljka...

LP

p.s. iskrene čestitke vsem user posted image  meseca junija....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.6.2008 12:38:43   
*Junona*
Maja83, držim pesti, mene je v drugi user posted image tudi peklo.

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?