Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.6.2008 22:47:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Junona! A si tudi ti sama? Ja, sama v sobi, ker moj neki na računalniku rihta.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.6.2008 22:59:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ja, spps, končno Prvič ta teden, da te ni cel dan na spregled, ti, ti, ti, glej, da se ne pokvariš Ja, nekam sumljivo je to A nam kaj prikrivaš? nič ne prikrivam,dopoldan sem bila v službi,po kosilu pa sma oba zmojim zaspala se tipkamo jutri,gremo "SPAT"
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 14.6.2008 23:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke novim nosečkam Upam tudi, da boste tiste, ki v naslednjih dneh lulale po testkih, zagledale oz ++++++. Mi nismo bili nič preveč pridni. Zaenkrat še ne prakticiramo seksa vsak drugi dan, al kako že, ampak samo takrat ko nam paše. Pa sva tako jaz kot mož too much obremenjena bila v prejšnjih dneh/tednih, tak da bolj slabo kaže. Ampak ko bo pač bo. A ne . Samo priznam pa, da mi je žal, da nismo že prej začeli delat na in da sem čakala zaradi takšnih in drugačnih razlogov, namesto da bi na prvo mesto postavila to, da imam vsaj še enega otročka. No zdaj pač delamo na tem in upam, da se nam kmalu nasmehne sreča in da me spet doleti neizmerni čudež, da bo v meni zraslo novo življenje. anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 0:09:36
|
|
|
|
*Junona*
|
Spps, se nisi popoldan naspala? Hecam se, lepo spi, nočko. Anonimna , ni fora v seksanju non-stop, ampak ujeti pravi trenutek... mogoče sta ga pa in zato navijam
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 0:28:37
|
|
|
|
*Junona*
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 8:07:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Spps, se nisi popoldan naspala? Hecam se, lepo spi, nočko. Anonimna , ni fora v seksanju non-stop, ampak ujeti pravi trenutek... mogoče sta ga pa in zato navijam zdaj sem naspana,mogoče preveč ponavad,ko predolgo spim,me začne križ bolet,in danes je tako. dobro jutro, beybe
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 8:10:57
|
|
|
|
Orhideje
|
Junona! Očitno pa si bila danes tako pozna kot jaz včeraj. Hvala za lepe želje. Smo se dobro naspali. Da o zajtrku ne govorimo. Že samo na pogled je videti okusen. No, vseeno smo si privoščili še konkretnega . Čeprav bi že morala začet hujšat. V zadnjih mesecih sem se tako zredila, da mi je kar slabo, če se pogledam v ogledalo. Sodelavka ne more verjet, kako se po njenih besedah lepo okroglim, kot pravi. Pove, da ne more pozabit, kako sem bla suha, ko sem začela delat. No, potem mi reče, saj nisi predebela, sam ne morem pozabit, kako si bla suhcena. Ja, čisto realno pa bi bilo lepo, če bi shujšala vsaj 3 - 4 kg. Ma, danes se dela lep dan. tako, da ne vem, če ne bom šla na kolo. Če ne bom prej dobila , potem verjetno s kolesarjenjem ne bo nič. Dajmo junij je že na polovici . Jaz bi rada barvala .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 8:12:31
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Spps, se nisi popoldan naspala? Hecam se, lepo spi, nočko. Anonimna , ni fora v seksanju non-stop, ampak ujeti pravi trenutek... mogoče sta ga pa in zato navijam zdaj sem naspana,mogoče preveč ponavad,ko predolgo spim,me začne križ bolet,in danes je tako. dobro jutro, beybe O naša SPPS se je zbudila in je z nami . Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 8:42:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Spps, se nisi popoldan naspala? Hecam se, lepo spi, nočko. Anonimna , ni fora v seksanju non-stop, ampak ujeti pravi trenutek... mogoče sta ga pa in zato navijam zdaj sem naspana,mogoče preveč ponavad,ko predolgo spim,me začne križ bolet,in danes je tako. dobro jutro, beybe O naša SPPS se je zbudila in je z nami . Dobro jutro DOBRO JUTRO ŠE ENKRAT A bo kaj novih nosečk danes?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 8:57:56
|
|
|
|
Orhideje
|
Bodo, bodo Dve na dan. In me bomo pridno barvale . Joj, mene tak šraufa. Da ne vem, če že ni skoraj na cilju ta .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 9:19:14
|
|
|
|
Orhideje
|
Le poglejte že prihajajo - dve naši
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 10:09:36
|
|
|
|
Orhideje
|
No, kot sem že predvidevala je moja M na cilju. Kar na začetku se je ornk ulila, tak da je konec vsakega upanja . Pa ravno zdaj, ko sem v torek naročena k G. Moram reči, da me je kar precej prizadela ta M. Te solzice so pri vsakem ciklu bolj boleče Drugim želim več sreče.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 10:22:10
|
|
|
|
limonita
|
Orhideje Saj bo, nikar ne bodi preveč žalostna. Če ne drugega lahko vsaj začneš novi krog.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 10:32:01
|
|
|
|
*Junona*
|
Orhideje, . Žal mi je, ne vem, kaj naj ti rečem v vzpodbudo, ker vem, da nobena beseda ne bo izničila bolečine. Drži se, punca. Spps, me veseli, da si se naspala. Zdaj imaš pa za cel teden dost . Prosim, naj se javi kakšna .
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 10:36:23
|
|
|
|
*Junona*
|
Orhideje, zate:
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 10:44:36
|
|
|
|
sunny24
|
Orhideje
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 10:47:34
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Pa da se vam še jaz malo javim. Moja bolezen je že boljša, vročine ni več sam kašelj še je. BT še mam zmeraj 37.1, sam me križ tako boli da bo vrjetno vsak čas tukaj. Držim pesti za vse vas. Vsem nosečkam pa srečnih 9 mesecev. Jaz ravno čakam, kdaj mi bo kolegica sporočila da gre rodit. Lp
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 11:10:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje No, kot sem že predvidevala je moja M na cilju. Kar na začetku se je ornk ulila, tak da je konec vsakega upanja . Pa ravno zdaj, ko sem v torek naročena k G. Moram reči, da me je kar precej prizadela ta M. Te solzice so pri vsakem ciklu bolj boleče Drugim želim več sreče. k G se pa vseen prenaroči in povej,da imaš tako doooooooooolge cikle. srečno v novem krogu
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 12:03:45
|
|
|
|
Orhideje
|
Limonita, Junona, Sunny24, Spps . Jaz bom verjetno šla kar spat. Se mi malo vrti. Sem na hitro spila kozarček rdečega, da me ne bi bolelo. Pomaga že, vendar sedaj nisem za na kolo. Vsem želim en lep čudovit dan. Pošiljam vam malo za
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 13:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Orhideje Pa še to ti moram povedat, ker sem prebrala pri Pušenjaku, da pri ciklu daljšem nad 45 dni najverjetneje do O sploh ne pride in najverjetneje ti bo G dala Klomifen (upam, da sem napisala prav) za spodbujanje ovulacij. Oziroma ti ga kr zahtevaj. Drugače pa je meni odlično uredilo cikle (da so sedaj krajši in bolj točni) pitje čaja plahtice (baje je to rožica, ki raste posebej za ženske), čaj rmana in krvomočnice. Kaj pa vem, probat ni greh. Arual - kje je pa pozitivizem? Ko sem bila prvič noseča me je križ bolel in zdelo se mi je, da bo zdaj zdaj pritekla, pa jo ni bilo. Pa srečno tvoji kolegic, da bi bilo čimhitreje mimo z minimalnimi bolečinami in šivi. *Junona* - bravo za novo znanje - limanje slikic, pa zajtrk je bil tolk obilen, da bom kosilo kar preskočila. spps - veš zakaj te po dolgem spanju boli križ in vse ostalo? Ker se to imenuje črnogosrki fitnes! Upam,d a sem vse pokomentirala in nisem katere izpustila. Pa tudi jaz navijam za dve današnji nosečki, pa še ena dodatna se mora danes javit, ker je bila včeraj samo ena.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 13:39:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena *Junona* - bravo za novo znanje - limanje slikic, pa zajtrk je bil tolk obilen, da bom kosilo kar preskočila. Js sem tut še kr sita
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 15:32:35
|
|
|
|
NK
|
zdravo no mi tud ne pričakujemo junija datum pa je 17.06 upam da bom med čeprov zanki so že kot da bo vsak čas prišla, samo mam še upanje pa punce ve veste kako bi vsak dan že rada nardila test pa zagledala plusek komi se zadržujem vendar morm počakat še tri dni da zaostane upam res upam da je ne bo!!!! vsem ostalim pa tudi želim en velik plusek!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 16:38:17
|
|
|
|
tj81
|
Prosim, če tudi mene date na seznam bork in sicer: NE pričakujem konec meseca. Smo pa v II.krogu in upam, da bomo zagledali ali . Če pa ne, pa naslednjič. Prav občudujem tiste, ki se borite že več krogov. Ampak upanje umre zadnje, kajne? Držite se in veliko vam (nam) želim...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 15.6.2008 17:06:33
|
|
|
|
Orhideje
|
NK in tj81 . Držimo pesti tudi za vaju in navijamo, da že ta mesec ugledata .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?