|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
14.6.2008 22:47:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Junona! A si tudi ti sama?

Ja, sama v sobi, ker moj neki na računalniku rihta.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
14.6.2008 22:59:46   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ja, spps, končnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvič ta teden, da te ni cel dan na spregled, ti, ti, ti, glej, da se ne pokvarišuser posted image user posted image user posted image

Ja, nekam sumljivo je to user posted image user posted image user posted image A nam kaj prikrivaš?

user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne prikrivam,dopoldan sem bila v službi,po kosilu pa sma oba zmojim zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutri,gremo "SPAT"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
14.6.2008 23:00:52   
Anonimen
Čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam tudi, da boste tiste, ki v naslednjih dneh lulale po testkih, zagledale user posted image user posted image user posted image  oz ++++++. 

Mi nismo bili nič preveč pridni. Zaenkrat še ne prakticiramo seksa vsak drugi dan, al kako že, ampak samo takrat ko nam paše. Pa sva tako jaz kot mož too much obremenjena bila v prejšnjih dneh/tednih, tak da bolj slabo kaže. Ampak ko bo pač bo. A ne user posted image user posted image . Samo priznam pa, da mi je žal, da nismo že prej začeli delat na user posted image user posted image  in da sem čakala zaradi takšnih in drugačnih razlogov, namesto da bi na prvo mesto postavila to, da imam vsaj še enega otročka. No zdaj pač delamo na tem in upam, da se nam kmalu nasmehne sreča in da me spet doleti neizmerni čudež, da bo v meni zraslo novo življenje.

anonimna user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.6.2008 0:09:36   
*Junona*
Spps, se nisi popoldan naspala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se, lepo spi, nočko.user posted image

Anonimnauser posted image , ni fora v seksanju non-stop, ampak ujeti pravi trenutek... mogoče sta ga pa in zato navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.6.2008 0:17:35   
*Junona*
Ker pa me je Orhideje  naučila, kako prilepim slikice, vam lahko sedaj tudi sama postrežem z...........

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ZAJTRKOM!!!!!!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.6.2008 0:18:08 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.6.2008 0:28:37   
*Junona*
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.6.2008 8:07:04   
spps

Spps, se nisi popoldan naspala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se, lepo spi, nočko.user posted image

Anonimnauser posted image , ni fora v seksanju non-stop, ampak ujeti pravi trenutek... mogoče sta ga pa in zato navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem naspana,mogoče prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponavad,ko predolgo spim,me začne križ bolet,in danes je tako.

dobro jutro, beybeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.6.2008 8:10:57   
Orhideje
Junona! Očitno pa si bila danes tako pozna kot jaz včeraj. Hvala za lepe želje. Smo se dobro naspali. Da o zajtrku ne govorimo. Že samo na pogled je videti okusen. No, vseeno smo si privoščili še konkretnega user posted image user posted image user posted image . Čeprav bi že morala začet hujšat. V zadnjih mesecih sem se tako zredila, da mi je kar slabo, če se pogledam v ogledalo.
Sodelavka ne more verjet, kako se po njenih besedah lepo okroglim, kot pravi. Pove, da ne more pozabit, kako sem bla suha, ko sem začela delat. No, potem mi reče, saj nisi predebela, sam ne morem pozabit, kako si bla suhcena.
Ja, čisto realno pa bi bilo lepo, če bi shujšala vsaj  3 - 4 kg.
Ma, danes se dela lep dan. tako, da ne vem, če ne bom šla na kolo. Če ne bom prej dobila user posted image , potem verjetno s kolesarjenjem ne bo nič.

Dajmo junij je že na polovici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz bi rada barvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.6.2008 8:12:31   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem naspana,mogoče prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponavad,ko predolgo spim,me začne križ bolet,in danes je tako.

dobro jutro, beybeuser posted image user posted image user posted image user posted image

O naša SPPS se je zbudila in je z namiuser posted image user posted image user posted image . Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.6.2008 8:42:51   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

O naša SPPS se je zbudila in je z namiuser posted image user posted image user posted image . Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRO JUTRO ŠE ENKRATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A bo kaj novih nosečk danes?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.6.2008 8:57:56   
Orhideje
Bodo, bodo user posted image user posted image user posted image Dve user posted image na dan. In me bomo pridno barvale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, mene tak šraufa. Da ne vem, če že ni skoraj na cilju ta user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.6.2008 9:19:14   
Orhideje
Le poglejte   že prihajajo - dve naši  user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.6.2008 10:09:36   
Orhideje
No, kot sem že predvidevala je moja M na cilju. Kar na začetku se je ornk ulila, tak da je konec vsakega upanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ravno zdaj, ko sem v torek naročena k G. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram reči, da me je kar precej prizadela ta M. Te solzice so pri vsakem ciklu bolj boleče user posted image
Drugim želim več sreče.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.6.2008 10:22:10   
limonita
Orhideje user posted image Saj bo, nikar ne bodi preveč žalostna. Če ne drugega lahko vsaj začneš novi krog. 

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.6.2008 10:32:01   
*Junona*
user posted image

Orhideje, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Žal mi je, ne vem, kaj naj ti rečem v vzpodbudo, ker vem, da nobena beseda ne bo izničila bolečine. Drži se, punca.

Spps, me veseli, da si se naspala.user posted image Zdaj imaš pa za cel teden dostuser posted image .

Prosim, naj se javi kakšna user posted image .

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.6.2008 10:36:23   
*Junona*
Orhideje, zate:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.6.2008 10:44:36   
sunny24
Orhideje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
15.6.2008 10:47:34   
Arual
Ojla.
Pa da se vam še jaz malo javim.
Moja bolezen je že boljša, vročine ni več sam kašelj še je.
BT še mam zmeraj 37.1, sam me križ tako boli da bo user posted image  vrjetno vsak čas tukaj.

Držim pesti za vse vas.
Vsem nosečkam pa srečnih 9 mesecev.
Jaz ravno čakam, kdaj mi bo kolegica sporočila da gre rodit.
Lp

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
15.6.2008 11:10:36   
spps

No, kot sem že predvidevala je moja M na cilju. Kar na začetku se je ornk ulila, tak da je konec vsakega upanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ravno zdaj, ko sem v torek naročena k G. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram reči, da me je kar precej prizadela ta M. Te solzice so pri vsakem ciklu bolj boleče user posted image
Drugim želim več sreče.

user posted image user posted image user posted image user posted image
k G se pa vseen prenaroči in povej,da imaš tako doooooooooolge cikle.
srečno v novem kroguuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.6.2008 12:03:45   
Orhideje
Limonita, Junona, Sunny24, Spps user posted image .
Jaz bom verjetno šla kar spat. Se mi malo vrti. Sem na hitro spila kozarček rdečega, da me ne bi bolelo. Pomaga že, vendar user posted image user posted image user posted image sedaj nisem za na kolo.

Vsem želim en lep čudovit dan. Pošiljam vam malo user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.6.2008 13:02:36   
Anonimen
Orhideje user posted image user posted image user posted image   Pa še to ti moram povedat, ker sem prebrala pri Pušenjaku, da pri ciklu daljšem nad 45 dni najverjetneje do O sploh ne pride in najverjetneje ti bo G dala Klomifen (upam, da sem napisala prav) za spodbujanje ovulacij. Oziroma ti ga kr zahtevaj. Drugače pa je meni odlično uredilo cikle (da so sedaj krajši in bolj točni) pitje čaja plahtice (baje je to rožica, ki raste posebej za ženske), čaj rmana in krvomočnice. Kaj pa vem, probat ni greh. user posted image

Arual - kje je pa pozitivizem? Ko sem bila prvič noseča me je križ bolel in zdelo se mi je, da bo zdaj zdaj pritekla, pa jo ni bilo. Pa srečno tvoji kolegic, da bi bilo čimhitreje mimo z minimalnimi bolečinami in šivi.

*Junona* - bravo za novo znanje - limanje slikic, pa zajtrk je bil tolk obilen, da bom kosilo kar preskočila. user posted image user posted image user posted image

spps - veš zakaj te po dolgem spanju boli križ in vse ostalo? Ker se to imenuje črnogosrki fitnes! user posted image user posted image user posted image

Upam,d a sem vse pokomentirala in nisem katere izpustila. Pa tudi jaz navijam za dve današnji nosečki, pa še ena dodatna se mora danes javit, ker je bila včeraj samo ena.

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
15.6.2008 13:39:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

*Junona* - bravo za novo znanje - limanje slikic, pa zajtrk je bil tolk obilen, da bom kosilo kar preskočila. user posted image user posted image user posted image

Js sem tut še kr sitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
15.6.2008 15:32:35   
NK
zdravo
no mi tud ne pričakujemo junijauser posted image
datum pa je 17.06 upam da bom meduser posted image čeprov zanki so že kot da bo vsak čas prišla, samo mam še upanje
pa punce ve veste kako bi vsak dan že rada nardila test pa zagledala plusek komi se zadržujem vendar morm počakat še tri dni da user posted image zaostane
upam res upam da je ne bo!!!!
vsem ostalim pa tudi želim en velik plusek!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
15.6.2008 16:38:17   
tj81
Prosim, če tudi mene date na seznam bork in sicer: user posted image NE pričakujem konec meseca. Smo pa v II.krogu in upam, da bomo zagledali user posted image ali user posted image . Če pa ne, pa naslednjič. Prav občudujem tiste, ki se borite že več krogov. Ampak upanje umre zadnje, kajne?

Držite se in veliko  vam (nam) želim...

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
15.6.2008 17:06:33   
Orhideje
NK in tj81 user posted image .

Držimo pesti tudi za vaju in navijamo, da že ta mesec ugledata user posted image .

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?