![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 14:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps držim pesti,da se ti to zrihta čimprej.ma saj boma cimre,ne me zdaj pustit na cedilu. me veseli,da si poklicala Seveda, se bo zrihtalo, tako da bomo ta mesec še fajn v zagonu , marca bova pa cimre, tko kot je dogovorjeno!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 14:20:45
|
|
|
|
aqua77
|
dobrodošla anonimna .
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 14:35:44
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina sanja, kako kaj pikica raste? a ti je kaj ... Super sem! Nič ne bruham, nič mi ni slabo, nič me ne boli... Tečna sem mal baje, mi je rekla včeri mami pa december sanjam vsak dan Upam, res upam, da bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 14:58:25
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu Tukaj se ne strinjam s Pušenjakom, čeprav zelo spoštujem njegovo mnenje. Ko sem bila prvič noseča, sem prve znake nosečnosti čutila že od 11. dneva dalje in to je bilo definitivno pred vgnezditvijo. Najprej je prišla slabost - 11. dan, čez kake tri dni se mi je začelo vrteti v glavi, kmalu za tem mi je vse smrdelo. Manjšo krvavitev sem imela kakšne 5 dni pred predvideno M. Ciklus sem imela na 25 dni. A 11. dan po prvem dnevu zadnje M ali po O? No, če je po M, pa je res zanimivo, ampak najbrž zelo, zelo redko. Ponavadi so prvi znaki ravno v času, ko naj bi dobile M in ko tudi test pokaže črtico. Pa saj je okej, sam da zanosimo, a ne? Z znaki ali brez Polno sreče ti želim
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 15:34:53
|
|
|
|
oktoberka
|
Moje še vedno ni. Zdele mi bo možek prinesel še 2 testa iz lekarne, pa da pol vidmo. Asvetujete da naredim test zjutraj s prvo vodo? Nekje sem brala da če imam clear blue, da lahko kadarkoli v dnevu in da pokaže. Joj, sploh ne vem kaj naj si mislim. Sej vem da vam že ful utrujam, sam si res ne znam razlagat. Hvala ker me berete in pomagate!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 15:40:23
|
|
|
|
becky
|
punce, mene je danes G poslal na odvzem krvi in sicer S-CEA in CA 125. ali katera ve, kaj to je? rekel mi je edino, da nekaj z jajčnikom, druge pa si ni upal, dokler ne bo imel krvnih izvidov. hvala
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 15:51:31
|
|
|
|
giotti
|
Oktoberka, če ti zamuja samo en dan, poskušaj počakat še par dni, če seveda lahko, da ne boš po nepotrebnem zapravljala denarja in da ko boš testirala, da boš dobila 99% odgovor. Vse teste pa lahko narediš kadarkoli v dnevu. Srečno
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 17:36:20
|
|
|
|
becky
|
to še: kaj pa pomeni, da je maternica valjasta?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 23:28:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: spps držim pesti,da se ti to zrihta čimprej.ma saj boma cimre,ne me zdaj pustit na cedilu. me veseli,da si poklicala Seveda, se bo zrihtalo, tako da bomo ta mesec še fajn v zagonu , marca bova pa cimre, tko kot je dogovorjeno! al na začetku marca al pa na koncu, v glavnem marca bo
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 23:29:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Oktoberka, če ti zamuja samo en dan, poskušaj počakat še par dni, če seveda lahko, da ne boš po nepotrebnem zapravljala denarja in da ko boš testirala, da boš dobila 99% odgovor. Vse teste pa lahko narediš kadarkoli v dnevu. Srečno kak dan še počakaj,vseen pa je najboljš delat test s prvim urinom.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 23:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps al na začetku marca al pa na koncu, v glavnem marca bo Ma sem bolj za uno varianto na koncu marca, pa greva 10 dni prej rodit (sej veš zakaj).
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 0:07:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: spps al na začetku marca al pa na koncu, v glavnem marca bo Ma sem bolj za uno varianto na koncu marca, pa greva 10 dni prej rodit (sej veš zakaj). sem takoj za razloge imava iste kakšni fajn ljudje se rojevajo na 21.3 no,pa konc meseca pri men tud pride v poštev še ne spiš?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 0:11:02
|
|
|
|
spps
|
no punce,mal grem spat se tipkamo mal kasnej joj,kako bom tanko piskala zjutraj,ker mi je kave zmanjkalo(pozabla kupit) brez nje sem čisto fuč(za zjutraj mislim) Lepo spite vse po vrsti-večina menda že Lepe sanje
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 6:08:06
|
|
|
|
spps
|
Juuutrrrrrrrrrrooooooooooooooooo!
< Sporočilo je popravil spps -- 5.6.2008 6:10:43 >
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 6:09:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa sem spet prva? dobro jutro punce jaz sem se sprijaznila,da se bo to jutro moralo začet z brezkofeinsko kavo več kot zadremat tekom dneva itak ne morem eno pravo kavico pa pošiljam vsem vam danes bi se že pa lahko javila kakšna nosečka.a ne bi bil že čas?
< Sporočilo je popravil spps -- 5.6.2008 6:10:01 >
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 7:38:02
|
|
|
|
lily32
|
Jaz sem modra. Se je vlila ta smotka od , čeprav ima BT še vedno visoko in je sploh nisem pričakovala. Sem grozno žalostna in bi se najraja nekam zaprla in , a bom očitno morala ves dan v službi zadrževat solze. Pa še nadure me čakajo ... Problem je še v tem, da sem ta mesec resnično verjela, da se je kaj prijelo. Držim pesti, da boste imele druge več sreče. Se strinjam s spps, da bi se danes že lahko javila kaka .
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 7:43:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Jaz sem modra. Se je vlila ta smotka od , čeprav ima BT še vedno visoko in je sploh nisem pričakovala. Sem grozno žalostna in bi se najraja nekam zaprla in , a bom očitno morala ves dan v službi zadrževat solze. Pa še nadure me čakajo ... Problem je še v tem, da sem ta mesec resnično verjela, da se je kaj prijelo. Držim pesti, da boste imele druge več sreče. Se strinjam s spps, da bi se danes že lahko javila kaka . lily,danes še ti pa dan ni naklonjen drži se.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 7:45:27
|
|
|
|
lily32
|
Hvala! Jutri bo že bolje.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:10:19
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro dečve! spps hvala za kofe, jaz sem danes še tko lily32 Naj te hudobnica čimprej zapusti vsaj za 9 mesecev oktoberka še vedno stiskam pesti zate, da zagledaš plusek Čakamo na nove rozike...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:11:27
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. Ja danes bi pa res že bil čas, da se javi kakšna nosečka. lily Ne smešm obupati, bomo vse držale pesti zate naslednji mesec. Nikar ne obupaj, saj veš da za dežjem vedno sonce posije. lep dan
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:14:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Jaz sem modra. Se je vlila ta smotka od , čeprav ima BT še vedno visoko in je sploh nisem pričakovala. Sem grozno žalostna in bi se najraja nekam zaprla in , a bom očitno morala ves dan v službi zadrževat solze. Pa še nadure me čakajo ... Problem je še v tem, da sem ta mesec resnično verjela, da se je kaj prijelo. Držim pesti, da boste imele druge več sreče. Se strinjam s spps, da bi se danes že lahko javila kaka . kmalu bo konecv službe in nad ur pa se potem doma zjokaj.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:18:03
|
|
|
|
ursa30
|
lily32
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:31:42
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro, vidim, da so dobre vile že na delu . Upam, da ste prijetno spale, in sanjale kaj lepega. Lyli23 , kaj pa veš, lahko, da je tokrat prišla zadnjič , pusti se presenetit. Oktoberka, močno stiskam pesti, da je to to
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:46:33
|
|
|
|
pikipu
|
Oktoberka, držim pesti zate, da že danes zagledaš + in ti pošiljam , da bo ziher. Lily32 en velik Saj bo, ne jokat!!!! Giotti, to je bilo 11. dan po M. Ker se takrat nisem obremenjevala, kdaj bo, pa tudi nisem štela dnevov, najprej sploh nisem bila pozorna, šele moja najboljša kolegica, mi je v hecu rekla, pa da nisi ti noseča!? No, in je res bilo. Znaki pa takšni kot sem napisala, aja pa še prsi so me začele bolet, ampak sem takrat mislila, da je zaradi tega, ker spet ni ratalo. No, in da ti povem, tudi G je po velikosti ploda ob vsakem UZ ugotavljal, če nisem mogoče zelo zgodaj zanosila, ker je bil otroček zelo velik, pa tudi rodila sem pred PDP. Ko sem drugič zanosila, je bilo isto, že v času O oz. malo pred tem mi je bilo prvič slabo. Imam pa kratek ciklus na 25 dni.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 5.6.2008 8:53:25
|
|
|
|
oktoberka
|
Dobro jutro! No, moje ŠE VEDNO NI!!!!! Tok mi gre na živce k ne vem kaj je zdej to!!! Grrrr.... Včer sem naredila pop še en test in NIČ! Skratka jutr bom spet ponovila, dons pa ne bom. Bomo vidl. Se vam pa ne bom mogla nč javit, ker gremo dons do ned na krajši oddih. Lp
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.