![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 9:23:20
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro pupe.. Oktoberka, dokler je ni imaš vse šanse... Počakaj še kak dan, pa zadevo ponovi če je do takrat ne bo. Pa veliko sreče tebi in vsem ostalim...
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 9:29:49
|
|
|
|
oktoberka
|
Oktoberka, dokler je ni imaš vse šanse... Počakaj še kak dan, pa zadevo ponovi če je do takrat ne bo. Pa veliko sreče tebi in vsem ostalim... IZVIRNO SPOROČILO: katalina Hvala!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:08:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro pupe! jernejav in sunny24 Naj vama uspe v juliju! oktoberka jaz tud navijam za plusek spps ja luba duša, a se ti sploh kdaj naspis No ja, pri nas prve 3 leta sploh nismo spali, ampak zdaj tamalo pa iz postle mečemo Ampak samo čez teden, da se razumemo. Ob vikendih smo tud zgodaj auf... sej drugač mala spi do sedmih al pa še dalj,da jo moram jaz budit.ta teden pa se mi zdi,da je mal nervozna,ker gremo jutri na sestanek za prvi razred. spim skor 6ur,a ni dost?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:10:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka No, naj povem da še ni prišla. Sem ob pol dveh zjutraj naredila test, ker nisem mogla več čakati, pa ni nič pokazal... Tko da zdej ne vem kaj se dogaja? Ponavadi imam čist točno , tko da me je zdej to še bolj zmedlo. Bom magar jutri še en test naredila. A je možno da je blo še prezgodi da bi test pokazal? Hvala vsem za držanje pesti in lepe želje! oj.nić še ni izgubljeno.kolk maš zamude? s testom počakaj še kakšen dan,ker če ti je danes pokazal -,ti tud jutr po vsej verjetnosti ne bo nič. v glavnem ne bit žalostna.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:11:02
|
|
|
|
aqua77
|
Kdo je bolj nervozen, mala la mami?? Boš vidla, kako začnejo leta hitro tečt, ko so enkrat v šoli.... Dvakrat se obrneš, pa je že konec šolskega leta...
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:11:42
|
|
|
|
oktoberka
|
Jah dons zamuja en dan. Sam sej pravim da je ponavad točna še skor na uro pride. Zdej je pa ni. Bom čez 2 dni spet test naredila.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:13:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Kdo je bolj nervozen, mala la mami?? Boš vidla, kako začnejo leta hitro tečt, ko so enkrat v šoli.... Dvakrat se obrneš, pa je že konec šolskega leta... ma mene še ne griva tolk-po mojem bo kriza na prvi šolski dan saj že tak ful gre čas,se mi zdi,da ni dolgo od tega odkar sem rodila-pa je že šest let skor mimo
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:13:24
|
|
|
|
aqua77
|
Potrpežljivost je božja mast pravjo.... Sam jaz ne ždržim, in vsak mesec par testkov uničim... Tako da počakaj kolikor pač lahko.. , potem pa spet testek ponovi...
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:15:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka Jah dons zamuja en dan. Sam sej pravim da je ponavad točna še skor na uro pride. Zdej je pa ni. Bom čez 2 dni spet test naredila. bomo držali pesti v katerem krogu pa si?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:16:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: katalina Kdo je bolj nervozen, mala la mami?? Boš vidla, kako začnejo leta hitro tečt, ko so enkrat v šoli.... Dvakrat se obrneš, pa je že konec šolskega leta... ma mene še ne griva tolk-po mojem bo kriza na prvi šolski dan saj že tak ful gre čas,se mi zdi,da ni dolgo od tega odkar sem rodila-pa je že šest let skor mimo ma nobene krize ne bo. Ponosna boš, boš vidla. Pa na govorilne ure boš začela hodit, pa na roditeljske sestanke, pa na svet staršev.... verjemi ne bo vam dolgčas, ko pa nič od tega ne bo, so pa vedno domače naloge...
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:18:16
|
|
|
|
oktoberka
|
Sem v prvem krogu... No v bistvu sem imela 7.3. letos operacijo zaradi IMN, pa so mi cel jajcevod odstranil.. Zato bi mi blo še bolj čudno in bi bla še bolj vesela če bi bila zdej že kar noseča.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:21:55
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro pupe! jernejav in sunny24 Naj vama uspe v juliju! oktoberka jaz tud navijam za plusek spps ja luba duša, a se ti sploh kdaj naspis No ja, pri nas prve 3 leta sploh nismo spali, ampak zdaj tamalo pa iz postle mečemo Ampak samo čez teden, da se razumemo. Ob vikendih smo tud zgodaj auf... sej drugač mala spi do sedmih al pa še dalj,da jo moram jaz budit.ta teden pa se mi zdi,da je mal nervozna,ker gremo jutri na sestanek za prvi razred. spim skor 6ur,a ni dost? ahja, to zna bit pa kar stresno... Sem že mislila, da te meče pokonc vsak dan tako zgodaj No, nas to čaka drugo leto... pa se tud men zdi, kot da je komaj privekala na svet. Vidš, po otrocih pol vidmo kako hitro se staramo
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:27:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro pupe! jernejav in sunny24 Naj vama uspe v juliju! oktoberka jaz tud navijam za plusek spps ja luba duša, a se ti sploh kdaj naspis No ja, pri nas prve 3 leta sploh nismo spali, ampak zdaj tamalo pa iz postle mečemo Ampak samo čez teden, da se razumemo. Ob vikendih smo tud zgodaj auf... sej drugač mala spi do sedmih al pa še dalj,da jo moram jaz budit.ta teden pa se mi zdi,da je mal nervozna,ker gremo jutri na sestanek za prvi razred. spim skor 6ur,a ni dost? ahja, to zna bit pa kar stresno... Sem že mislila, da te meče pokonc vsak dan tako zgodaj No, nas to čaka drugo leto... pa se tud men zdi, kot da je komaj privekala na svet. Vidš, po otrocih pol vidmo kako hitro se staramo KDO SE STARA???????????????????? sej veš kaj pravijo-bolj star bolj nor
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:30:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka Sem v prvem krogu... No v bistvu sem imela 7.3. letos operacijo zaradi IMN, pa so mi cel jajcevod odstranil.. Zato bi mi blo še bolj čudno in bi bla še bolj vesela če bi bila zdej že kar noseča. sej,bi ti jaz privoščla,da bi ratalo v prvo,tako kot vsaki borki,ampak včasih se zavleče. a delate na 1.bebici?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:51:05
|
|
|
|
Binchyka.k
|
ojla punce en veeeeelik vsem ki vas je obiskala ta grozna in vsem ki vam je ratalo.evo k meni je tudi ta mesec že prišla ta grozna in sva z mojim že ker mal nervozna.moram vam povedat da se moj včasih veliko bolj sekira ko pride ker nama je v prvo ratalo kot za šalo-takoj.včasih imam občutek da je za to kriv prvi zakompliciran porod . ampak ja, evo, je treba v nove boje ker si tudi najina Nikica(3) zeeeeloooo želi . pozdravček
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 10:55:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Binchyka.k ojla punce en veeeeelik vsem ki vas je obiskala ta grozna in vsem ki vam je ratalo.evo k meni je tudi ta mesec že prišla ta grozna in sva z mojim že ker mal nervozna.moram vam povedat da se moj včasih veliko bolj sekira ko pride ker nama je v prvo ratalo kot za šalo-takoj.včasih imam občutek da je za to kriv prvi zakompliciran porod . ampak ja, evo, je treba v nove boje ker si tudi najina Nikica(3) zeeeeloooo želi . pozdravček ja,pr nama je tud blo tako,da sem se najrpej jaz bolj sekirala,zdaj se mi pa zdi,da je moj vsak mesec slabši. ma pa saj bo,da našim otrokom,naredimo družbo
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 11:03:47
|
|
|
|
giotti
|
Oktoberka, ja, zelo možno, da si prehitro delala test. Sama sem ga delala 3 dni po tem, ko bim M mogla pridet, pa je bila črtica tako zelo slabo vidna, da sem samo v koš vrgla test. Pa sem čez dva dni ponovila, torej 5 dni po izostanku, pa je še kar bila ful slabo vidna črtica. Potem sem šla pa kar k zdravnici dat urin, pa so tam potrdili. Ampak gotovo bo po kakem tednu izostanak vse jasno. Pa upam, da je to to
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 11:29:39
|
|
|
|
_sanja_*
|
oktoberka Jah dons zamuja en dan. Sam sej pravim da je ponavad točna še skor na uro pride. Zdej je pa ni. Bom čez 2 dni spet test naredila. Meni je prvi test pokazal -, potem čez en teden pa ! Pa nama je tud ratalo v prvo. Upam, da bo tudi tebi. Nič ni izgubljeno, dokler se ne vlije. Veliko sreče! Ostalim tudi seveda!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 11:35:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* oktoberka Jah dons zamuja en dan. Sam sej pravim da je ponavad točna še skor na uro pride. Zdej je pa ni. Bom čez 2 dni spet test naredila. Meni je prvi test pokazal -, potem čez en teden pa ! Pa nama je tud ratalo v prvo. Upam, da bo tudi tebi. Nič ni izgubljeno, dokler se ne vlije. Veliko sreče! Ostalim tudi seveda! sanja, kako kaj pikica raste? a ti je kaj ...
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 12:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, meni se izcedki še vedno niso nehali - danes je že 9 dan... In sem po nasvetu spps poklicala G in me je naročila v petek v primeru, da se izcedki do takrat še ne nehajo. Rekla je naj še enkrat jutri naredim test, lahko pa da so hormoni ali pa te moje smotane ciste. V glavnem kr neki...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 12:17:27
|
|
|
|
oktoberka
|
a delate na 1.bebici? Mamo že skoraj 8 mesečno Zarjo!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 12:39:54
|
|
|
|
tinč407
|
lep pozdrav dame! najprej naj čestitam vsem našim novim in jim zaželim božanskih mene dajte ta mesec kar pod navijačice in bom navijala tako močno, da boste čisto vse ROZA moje tetke še vedno po 45 dnevu ni. testka še nisem delala in ga do nedelje tudi ne bom! Ampak tudi če pride nesramnica ne bom z vami med junijskimi borkami, ker mam zeloooooooooo dolge cikluse in upam, da bom ulovila vsaj julijske borke Zdaj pa gremo "veselo" na delo uživajte
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 13:01:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena No, meni se izcedki še vedno niso nehali - danes je že 9 dan... In sem po nasvetu spps poklicala G in me je naročila v petek v primeru, da se izcedki do takrat še ne nehajo. Rekla je naj še enkrat jutri naredim test, lahko pa da so hormoni ali pa te moje smotane ciste. V glavnem kr neki... držim pesti,da se ti to zrihta čimprej.ma saj boma cimre,ne me zdaj pustit na cedilu. me veseli,da si poklicala
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 13:27:53
|
|
|
|
spps
|
dajmo junijke tinč,prežen grdobo,ustrašla se te je že,zdaj ji sam napovej izgon za kako leto. vse ostale,ne pričakujoče v teh dneh-navijam za vas,tak ko boste pol ve zame na konc meseca lepo si oddahnite na ta deževen dan,jaz pa šibam v službo,še druge mal gnjavit,da ne boste sam ve na forumu trpele lep deževen dan vsem
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 4.6.2008 14:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce, me vzamete medse? Sicer ne pričakujem 19.6, bom pa šele v 1. krogu. Ali pa polovičnem . Se nekako ne morem odločit ali bi že zdaj ali počam še 1 mesec, pa sem se odločila, da malo začneva, potem pa malo preskočiva in vidiva, če nama je uspelo. Mogoče je malo nerazumljivo napisano ali pa se bom odločala sproti. Toliko zaenkrat. Pa če nimate nič proti, ker me nekaj uporabnic pozna, pa za nekaj znenk vem, da berejo RR in ker ne želim vsem razglašati, kaj se nam dogaja in kako planiramo in pričakujemo, sem se poimenovala . Držim pesti za vse in želim, da bo junij čim bolj roza. LP Anonimna
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.