Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 9:56:28
|
|
|
|
D.Mateja
|
Evo zvedla še eno slabo novica, čeprav se ne nanaša na ta forum. Ampak enostavno moram nekomu pojamrat, ker me je ravno poklical ati, da je dobil izvide in ma raka. Mora počakat še kaj bodo povedal na onkološkem. Tako da upam, da bo naslednja novica kaj dobrega.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 10:22:49
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Evo zvedla še eno slabo novica, čeprav se ne nanaša na ta forum. Ampak enostavno moram nekomu pojamrat, ker me je ravno poklical ati, da je dobil izvide in ma raka. Mora počakat še kaj bodo povedal na onkološkem. Tako da upam, da bo naslednja novica kaj dobrega. Ojeje, res full slaba novica... Ampak moreš pozitivno razmišljat, sej sama veš, da danes se da full velik stvari pozdravit, če jih odkrijejo dovolj zgodaj. Držim pesti, da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 10:31:25
|
|
|
|
...Martina...
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola Punce kako smo, jaz čakam in čakam še majčevsko , ma je ni in ni. Sem naredila test, ker nisem bla več prepričana, tudi nisva delala na bebici, ma nikoli ne veš. Test je pokazal minus! Verjetno je stres pred poroko, upam, da pride kmalu ker je ne bi rada imela lih drug teden! Fragola, super bi bilo, da je sploh ne bi bilo. bi bilo prav lepo darilce za vajino poroko. Odštevaš že dneve, imaš vse prištimano? Jaz sem že v tvojem forumu. Moja je že spet prišla. Ja kaj češ. Tako je ta narava. Punce, dajte še mene pod M ne pričakujem Junija 23. srečno
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 11:19:56
|
|
|
|
nmag
|
D.Mateja ,upam,da čim prej ugledaš ,bo vzpodbuda tudi tvojemu atiju,se bo lažje boril s svojo boleznijo v upanju na vnučka,želim pa ti vsekakor,da boste to bolezen premagali in to v čimkrajšem času,tu smo,da ti stojimo ob strani,nisi sama.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 11:42:06
|
|
|
|
jernejav
|
D. Mateja
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 12:01:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Evo zvedla še eno slabo novica, čeprav se ne nanaša na ta forum. Ampak enostavno moram nekomu pojamrat, ker me je ravno poklical ati, da je dobil izvide in ma raka. Mora počakat še kaj bodo povedal na onkološkem. Tako da upam, da bo naslednja novica kaj dobrega. ojjooj to pa ni dobro.je pa res da kar predhodno odkrijemo je potem lažje zdravit.bodi močna inse še naprej bori za bebico ,da bo tudi ati imel večjo voljo da bo ozdravel in da bo videl vnukeca-vnučko. bodi močna ČRVIČEK:ti se kar izpovej saj nam je potem tako lažje.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 12:03:42
|
|
|
|
Tiki55
|
D.Mateja Ne obupuj! Tudi mojemu očkotu so ugotovili raka, celo pljučnega, ki je eden izmed najtrdovratnejših, pa se je uspel sicer po dolgotrajni terapiji pocajtat. Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo, pa veliko poguma
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 12:07:50
|
|
|
|
sonček85
|
vam moram pa nekaj povedat.Tako sem vesela da sem na temi zanositev da vam še povedat ne morem.Kajti dva dni sem prebirala temi ALI SEM NOSEČA ALI NISEM in še eno podobno in sem mislila da bom skočla v računalnik in vse te ki so slabo pisale poslala nekam v tri p ............. m...........(se opravičujem),namesto da bi puncam ,ki so prvič noseče ali pa še ne vejo in sprašujejo za nasvete pomagale in jih pomirile jih naderejo.mislim da pop.......Nevem zakaj potetm sploh pišejo,sej nikjer ne piše da pa moraš odgovorit ,pač če ti ? ne diši pojdi na drugo temo ne pa da pišeš ''ja kaj ti pa me vemo ,če ti še G ne zna povedat,sej nismo jasnovidke ni podobno''.Groza ja sem morala povedati kaj si mislim ,ker sem pa cela puf in sem tako vesela da so ti dve temi blokirali ,da se ne da več pisati,ker bi take napisala da .....
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 12:22:56
|
|
|
|
ključek
|
vam moram pa nekaj povedat.Tako sem vesela da sem na temi zanositev da vam še povedat ne morem.Kajti dva dni sem prebirala temi ALI SEM NOSEČA ALI NISEM in še eno podobno in sem mislila da bom skočla v računalnik in vse te ki so slabo pisale poslala nekam v tri p ............. m...........(se opravičujem),namesto da bi puncam ,ki so prvič noseče ali pa še ne vejo in sprašujejo za nasvete pomagale in jih pomirile jih naderejo.mislim da pop.......Nevem zakaj potetm sploh pišejo,sej nikjer ne piše da pa moraš odgovorit ,pač če ti ? ne diši pojdi na drugo temo ne pa da pišeš ''ja kaj ti pa me vemo ,če ti še G ne zna povedat,sej nismo jasnovidke ni podobno''.Groza ja sem morala povedati kaj si mislim ,ker sem pa cela puf in sem tako vesela da so ti dve temi blokirali ,da se ne da več pisati,ker bi take napisala da ..... se čist strinjam s tabo! če je meni ena tema mim oz. brezvezna, jo enostavno spregledam. ne pa da odgovarjam nesramno, prou žleht. eni se samo takole, preko nicka, na forumu, lahko dokažejo ali kaj jaz vem.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 12:37:03
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 vam moram pa nekaj povedat.Tako sem vesela da sem na temi zanositev da vam še povedat ne morem.Kajti dva dni sem prebirala temi ALI SEM NOSEČA ALI NISEM in še eno podobno in sem mislila da bom skočla v računalnik in vse te ki so slabo pisale poslala nekam v tri p ............. m...........(se opravičujem),namesto da bi puncam ,ki so prvič noseče ali pa še ne vejo in sprašujejo za nasvete pomagale in jih pomirile jih naderejo.mislim da pop.......Nevem zakaj potetm sploh pišejo,sej nikjer ne piše da pa moraš odgovorit ,pač če ti ? ne diši pojdi na drugo temo ne pa da pišeš ''ja kaj ti pa me vemo ,če ti še G ne zna povedat,sej nismo jasnovidke ni podobno''.Groza ja sem morala povedati kaj si mislim ,ker sem pa cela puf in sem tako vesela da so ti dve temi blokirali ,da se ne da več pisati,ker bi take napisala da ..... se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 12:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček85, nečeloma se strinjam s teboj, da takšno pisanje ni primerno za na forum in takšno izražanje. Vendar bi tudi te nove lahko uporabile iskalnik, ker je večino tem že stokrat prežvečenih. Zato sem nekaj časa nazaj tudi samam napisala temo "Nekaj osnovnih napotkov glede zanositve", ki jo najdejo vsi zgoraj med opozarjamo in če bi si kakšna od novih to prebrala bi bilo mogoče tudi kakšno vprašanje manj. Sicer pa če je vprašanje skrajno mimo nanjo ne odgovarjam in zato se tudi nisem vključila v to debato, ki si jo spremljala.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 13:03:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena sonček85, nečeloma se strinjam s teboj, da takšno pisanje ni primerno za na forum in takšno izražanje. Vendar bi tudi te nove lahko uporabile iskalnik, ker je večino tem že stokrat prežvečenih. Zato sem nekaj časa nazaj tudi samam napisala temo "Nekaj osnovnih napotkov glede zanositve", ki jo najdejo vsi zgoraj med opozarjamo in če bi si kakšna od novih to prebrala bi bilo mogoče tudi kakšno vprašanje manj. Sicer pa če je vprašanje skrajno mimo nanjo ne odgovarjam in zato se tudi nisem vključila v to debato, ki si jo spremljala. da se strinjam s tabo res bi lahko pogledale in malo pobrskale,sam kaj je lažje kot pa vprašat koga ,ki je že to dal preko in pomaga.tudi sama sem že kako temo odprla in res je prej sem malo pobrskala potem pa odprla temo,a nekatere pač raje kar vprašajo.res pa je da je o tem in o teh znakih že veliko napisanega ,samo zavzet in malo pogleat moraš. in kako kaj kažejo prvi znaki za junijke.a že katera ima znake.sama jih nimam ,saj je ne pričakujem komaj 15.6-no tukaj nekje
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 14:13:23
|
|
|
|
lily32
|
Se strinjam z vsem, kar sta povedali sonček85 in EnaNobena, je že res, da najdeš odgovore na vprašanja na starih temah, a je to drugače. Če ti nekdo neposredno odgovori, začutiš nek "stik", čeprav je le virtualen, a nisi več tako sam s svojimi vprašanji Sem pa zaprosila administratorke, da so zaklenile temi, ker so šle nekatere udeleženke pogovora čez mejo dobrega okusa.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 29.5.2008 14:14:18 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 14:16:13
|
|
|
|
lily32
|
Znakov pri meni ni nobenih posebnih, ki jih ne bi bilo sicer pred M. Vseeno upam, da bom konec naslednjega tedna zagledala . Lep dan
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 14:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
D.Mateja - že par let nazaj sem gledala oddajo, ko je ena mlada ženska (ne vem, če jih je že imela 25 let), ki je "prebolela" raka na dojki govorila o raku. Je rekla, da je šla v knjigarno iskat knjigo z naslovom: "Rak ni smrt", pa jo una v knjigarni popravi in reče "Mislite najbrž knjigo- Rak in smrt"... No, na koncu je trgovka še enkrat prebrala naslov in ugotovila da res priše Rak NI smrt. Enostavno vsi z rakom takoj povežemo najslabše, pa ni nujno da je tako. Tudi sama imam tumor na levi dojki, ampak je Hvala Bogu benigen, se pravi, da ni rakasto (operirali ga bomo, ko bom dala otroke "čez"). Samo prvi trenutek, ko pa izveš, da je tista zatrdlina tumor... ja, spodnese ti tla pod nogami. In že ko hodiš po onkološkem in srečuješ ljudi brez las, v res težkih trenutkih in stanjih... ma, zdelo se mi je kot da bi bila na poti do mrtvašnice. In vsi UZ-ji, punkcije,... je težko, a moraš ostati dovolj močan. Verjamem, da je novica trenutno šok za vse vas, ampak bodite močni in stojte očetu ob strani, ter verjemite temu, da rak ni smrt.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 15:20:12
|
|
|
|
tane
|
Evo punce sem danes našla tole na netu: Krvomočnica pri neplodnosti http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=21354&from=arhiv Kot je napisal avtor 'rožica resda ne dela čudežev je pa vredno poskusit...' D. Mateja, kot je napisala že ena tule, če zanosiš, seveda naj to ne bo dodaten pritisk nate, morda vnučka da očetu še večjo voljo za boj, ker močna volja in pozitivna misel sta največje orožje za boj proti raku. Pa seveda vsa vaša podpora. Držim pesti v upanju na najboljše.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 16:09:37
|
|
|
|
D.Mateja
|
Punce zlate ste. Če bi lahko bi vas vse objela. Upanje umre zadnje. Čas pa itak svoje prinese. za srečo vseh nas.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 16:11:26
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Kako kaj?? Ste vse v akciji ??? Mi2 tudi kr delama na . Mi bt še ni narasla, ampak sem delala test ovulacije in se je pokazala rahla druga črtica, jajčnike pa bo itak razneslo, tako da moremo bit pridni. No štorkla je že bila na našem travniku, tak da upam, da je nam kaj pustila. Sem pa ta mesec jedla matični mleček in pila krvomočnico. Gremo še malo pa je junij. Lp
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 17:19:01
|
|
|
|
sonček85
|
a si jedla kapsule matični mleček ali ampule.krvomočnico si pila samo od koncaM do O ali ves mesec-ka sem firbčna,sam vsak drugače napiše. no pa še tole prilimam: tane sem pregledala ta link in mislim da je res zelo uporaben.super bi bilo da bi ga dali moderatorji na vrh ker je res super,da bi ga videlo več udeležnk tega foruma. no mam pa tudi eno slabo novico in sicer pregeld ki bi ga morala imeti 30.6 so mi ga zaradi odsotnosti G prestaili na 16.7-presneti dopusti.Upam da bom že do takrat srečka nosečka in bom ta mesec brez klomifena že zanosila. a danes ni pa nobene nosečke?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 17:20:45
|
|
|
|
sonček85
|
tane:kako se pa ti sedaj počutiš ko je operacija za tabo.ciljaš na + v juliju,mislim da lahko odpremo temo julij in napišemo tebe kar roza.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 19:01:54
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Evo zvedla še eno slabo novica, čeprav se ne nanaša na ta forum. Ampak enostavno moram nekomu pojamrat, ker me je ravno poklical ati, da je dobil izvide in ma raka. Mora počakat še kaj bodo povedal na onkološkem. Tako da upam, da bo naslednja novica kaj dobrega. Držite se vsi domači ....saj so že punce napisale...rak ni smrt,ne vedno! Poglej moj podpis....tudi sama sem ga prebolela...upam,da za vedno!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 19:59:58
|
|
|
|
sonček85
|
a se je kaj treslo??????????????? to sva bla midva z dragim , junij bo roza vam rečem.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 20:10:39
|
|
|
|
pearl_shell
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena D.Mateja - že par let nazaj sem gledala oddajo, ko je ena mlada ženska (ne vem, če jih je že imela 25 let), ki je "prebolela" raka na dojki govorila o raku. Je rekla, da je šla v knjigarno iskat knjigo z naslovom: "Rak ni smrt", pa jo una v knjigarni popravi in reče "Mislite najbrž knjigo- Rak in smrt"... No, na koncu je trgovka še enkrat prebrala naslov in ugotovila da res priše Rak NI smrt. Enostavno vsi z rakom takoj povežemo najslabše, pa ni nujno da je tako. Tudi sama imam tumor na levi dojki, ampak je Hvala Bogu benigen, se pravi, da ni rakasto (operirali ga bomo, ko bom dala otroke "čez"). Samo prvi trenutek, ko pa izveš, da je tista zatrdlina tumor... ja, spodnese ti tla pod nogami. In že ko hodiš po onkološkem in srečuješ ljudi brez las, v res težkih trenutkih in stanjih... ma, zdelo se mi je kot da bi bila na poti do mrtvašnice. In vsi UZ-ji, punkcije,... je težko, a moraš ostati dovolj močan. Verjamem, da je novica trenutno šok za vse vas, ampak bodite močni in stojte očetu ob strani, ter verjemite temu, da rak ni smrt. D.Mateja, pogumno naprej in kot pravi EnaNobena - rak ni smrt. Držim pesti, da kmalu ugledate sonce. EnaNobena in šnucika
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 20:11:46
|
|
|
|
pearl_shell
|
sonček - naj se fejst trese
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 29.5.2008 20:34:13
|
|
|
|
sonček85
|
u sejjjjjj sseeeeeeeeeeeeeee je ka niste čutl potresa.no junij bo roza pa pika.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?