|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
27.5.2008 15:50:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Selim se med vas, ne čakam jo okoli 24.6. (9.krog) - no, tam nekje, ker imam cikle čedalje krajše, zadnji je bil že na 25 dni user posted image Ampak boljš, da so cikli krajši kot pa daljši. user posted image
mi je žal,da si prišla v junij,ampak jo boma zopet nečakale skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v vsakem slabem je neki dobrega,a ne?drži se

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.5.2008 15:51:21   
spps
tane,javi mi prosim ,kje si najdla te pike na seznamu(pred imenom bork),še mi ni ispelo pogruntat,kje si jih našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.5.2008 15:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps
mi je žal,da si prišla v junij,ampak jo boma zopet nečakale skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v vsakem slabem je neki dobrega,a ne?drži se

Seveda, kje bi našla pa tolk dobro cimro. user posted image Sploh mi ni hudo. Madonca. Prvič sem res prav dobre volje, kot da ne bi bilo nič. Tud prav. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
27.5.2008 15:53:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Seveda, kje bi našla pa tolk dobro cimro. user posted image Sploh mi ni hudo. Madonca. Prvič sem res prav dobre volje, kot da ne bi bilo nič. Tud prav. user posted image

superuser posted image user posted image user posted image res,v krogih se pokrivama,zdaj še pa datumskouser posted image user posted image user posted image pa res ni dvakrat za rečt,da ne boma še nekje enkrat cimreuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.5.2008 15:59:14   
Arual
Ojla.
Kako kaj?
V takem sončku pa paše bit nekje v senci.user posted image
No, meni je danes padla bt in jo imam 36.5 včeraj sem jo imela 36.9. Tako, da mislim, in seveda upam, da v teh dneh pričakujem ovulacijo.
Držim pesti da nam tokrat uspe.

Lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.5.2008 16:19:15   
tane

tane,javi mi prosim ,kje si najdla te pike na seznamu(pred imenom bork),še mi ni ispelo pogruntat,kje si jih našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne povem, skrivnost, ne se hecam...user posted image  ja, ne boš verjela sem jih najprej v word-u napisala in obarvala, pa potem copy-paste sem noter. zdaj pa ponavadi copy-pasteam od ene vse in potem samo ime zamenjam, a se tole sploh kej razume. user posted image

jaz pa tako uživam v tej vročini, končno, ampak folk se pa že pritožuje, joj kakšni smo slovenci nikoli ni dobro...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.5.2008 16:24:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tane

jaz pa tako uživam v tej vročini, končno, ampak folk se pa že pritožuje, joj kakšni smo slovenci nikoli ni dobro...

Joj, tane... meni pa vročina ne paše, niti mraz, ampak tam tistih par dni vmes, ko je znosno. user posted image Se pa pritožujem tudi jaz, sej sem tipična Slovenka. user posted image Ne, res ni fajn ker je vroče, ker tamal (14. mesecev) ko je najhujše sonce ne more ven in pol med 4 stenami laufava, pa se kmal naveliča in jokca. Odzuni pa je prevroče, pa še zdravo ni bit na soncu. Izkoristiva pa jutra in večere.

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
27.5.2008 17:43:14   
janaja
user posted image  ne pričakujemo 22 junija

user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.5.2008 19:02:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tane

Ne povem, skrivnost, ne se hecam...user posted image  ja, ne boš verjela sem jih najprej v word-u napisala in obarvala, pa potem copy-paste sem noter. zdaj pa ponavadi copy-pasteam od ene vse in potem samo ime zamenjam, a se tole sploh kej razume. user posted image

te pike kr ti mej prek,jaz bom navadne delalaauser posted image user posted image user posted image user posted image in kako je bilo na dopustu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.5.2008 19:44:58   
limonita
Živjo!

Tudi jaz se selim med vas junijke. Sicer dvomim da bo uspelo ta mesec, ker bom več ali manj doma samo za vikende. No, morda pa vseeno uspe.
user posted image ne pričakujem 23.6., to bo zame tretji krog.

Pa da vidmo kaj se bo izcimilo.

Močno močno upam, da bo mesec junij bolj vesel za vse nas.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.5.2008 19:52:44   
mala_pupika
hej!
kako? preživele poletni dan? vroče,a!???
naj bodo še večeri vročiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...!!!! 

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.5.2008 19:52:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

Živjo!

Tudi jaz se selim med vas junijke. Sicer dvomim da bo uspelo ta mesec, ker bom več ali manj doma samo za vikende. No, morda pa vseeno uspe.
user posted image ne pričakujem 23.6., to bo zame tretji krog.

Pa da vidmo kaj se bo izcimilo.

Močno močno upam, da bo mesec junij bolj vesel za vse nas.

nikol se ne ve...včasih rata,ko si najmanj mislimo,da lahkouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 662
27.5.2008 20:04:49   
spps

user posted image

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA user posted image  user posted image   user posted image

· xx.06. - fragola
· xx.06. - srecna_zvezda
· xx.06. - Še ena T

· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - BEBII
· xx.06. - db
· xx.06. - Barbk
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy
· xx.06. - Arual (9.krog)
· xx.06. - anci banci
· xx.06. - boma2
.  xx.06. - dreja81
.  xx.06. - Majch (6.krog)
.  xx.06. - piamaria (9.krog)
.  xx.06. - M1987(4.krog)
.  xx.06. - evica23(8.krog)
· xx.06. - Lopona
· 01.06. - Arwenko(2.krog)
.  01.06. - Binchyka.k
· 02.06. - sunny24
· 02.06. - katalina (11.krog)
· 03.06. - Bivy
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 03.06. - oktoberka
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - Jernejav
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog)
· 05.06. - lily32
· 05.06. - pin
· 05.06. - ziva1
· 07.06. - micamuca(2.krog)
· 09.06. - KatkaT
· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a
· 11.06. - Tiki55 (9. krog)
· 12.06. - KOKICA32
· 12.06. - METULJ1 (16.krog)
· 13.06. - loveforever
· 13.06. - nmag (2. krog)
· 13.06. - brkn83 (1.krog)
· 13.06. - tropical (2.krog)
· 14.06. - becky
· 15.06. - sonček85
· 15.06. - Anya22 (6.krog)
. 17.06. - mala_pupika(1.krog)
. 17.06. - KulGirl(6.krog)
·18.06. -  glen
.22.06. - janaja
.  23.06. - spps(9.krog)
. 23.06. - limonita(3.krog)
. 24.06. - EnaNobena(9.krog)
.26.06.  - anonimnauser posted image (2.krog)
.27.06.  - anonimnauser posted image
. 27.06.  - ursa30
· 29.06. - šnucika
. 29.06. - anci banci

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** user posted image
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 user posted image
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_ user posted image   
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· EnaNobena
· Orhideje
· *kinnie*
· tane

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk user posted image
MAREC...................20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 23,7% srečk nosečkuser posted image
MAJ ....................... X % srečk nosečkuser posted image

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČKuser posted image
--------------------------------------------------

< Sporočilo je popravil spps -- 27.5.2008 20:06:18 >

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 663
27.5.2008 21:38:16   
sonček85
Enanobena:user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse ostale ,ki ste se preselile iz maja v junij.Naj vam v juniju posije sonček in vas-nas obdari s pluski.!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.5.2008 0:21:01   
Anonimen
sonček85, hvala za objemčke. Pred dvema letoma nam je uspelo junija, pa naj nam še letos. user posted image

Nočko punce!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
28.5.2008 7:56:50   
Tiki55
Jutro drage dečve! Še malo, še malo... in naš mesec bo tu!user posted image user posted image user posted image

Se nas je kar nekaj nabralo... dobrodošle nove borke!user posted image user posted image user posted image

Da bi bilo čimveč pluskov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.5.2008 8:03:50   
sonček85
dajmo veselo v junij in naredimo pluseke.še 3 dni pa bojo že znane prve nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jupi

pa kavica za dobro jutro ker  bom jst prva skuhala danes pa še malo za posladkat.
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.5.2008 9:24:36   
nmag
Dobro jutro,jaz pa vam sporočam,da me lahko črtate iz seznama bork,bom pa navijala za vas,pojavile so se mi težave s križem,bila sem celo par dni v bolnici in ugotovili so mi,da imam hernijo,čaka me operacija in moram z bebiko počakat,če bom sploh še lahko zanosila.To bi bilo naše peto dete in se zaradi tega ne sekiram,mi je pa zelo hudo,ker sem bila že čisto v pričakovanju.Pa kaj čem najprej je moje zdravje,imam le štiri škratke že doma.Navijam pa za vse vas,če vam ne uspe v juniju,je tu še julij,avgust....še veliko mesecev,samo ne obupajte,za vas vse bo enkrat posijalo sonce in boste srečne s svojimi otročki,lepo je imeti veliko otrok.Mogoče bo pa tudi meni še dano,to naše peto dete,upanje umre zadnje.LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.5.2008 9:36:59   
*Junona*
nmag, žal mi je.
Drži se, dobro opravi in potem........ boš videla, da bo še peti user posted image prijokal na svet.

srečnouser posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.5.2008 9:37:59   
*Junona*
Sonček, hvaa za kavico in sladice oz. hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.5.2008 9:39:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika

hej!
kako? preživele poletni dan? vroče,a!???
naj bodo še večeri vročiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...!!!! 

Yeah babyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.5.2008 9:50:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Dobro jutro,jaz pa vam sporočam,da me lahko črtate iz seznama bork,bom pa navijala za vas,pojavile so se mi težave s križem,bila sem celo par dni v bolnici in ugotovili so mi,da imam hernijo,čaka me operacija in moram z bebiko počakat,če bom sploh še lahko zanosila.To bi bilo naše peto dete in se zaradi tega ne sekiram,mi je pa zelo hudo,ker sem bila že čisto v pričakovanju.Pa kaj čem najprej je moje zdravje,imam le štiri škratke že doma.Navijam pa za vse vas,če vam ne uspe v juniju,je tu še julij,avgust....še veliko mesecev,samo ne obupajte,za vas vse bo enkrat posijalo sonce in boste srečne s svojimi otročki,lepo je imeti veliko otrok.Mogoče bo pa tudi meni še dano,to naše peto dete,upanje umre zadnje.LP
draga nmag:
resnično ne vem kaj naj rečem druga kot to da si porihtaj te probleme s križem in ko bo vse mimo boš videla da bo tudi tvoj čas za petega otroka,ki si ga tako želite v vašem domeku.pet je lepo število in ti bo naklonjeno.želim ti da bo vse ok in obveščaj nas kako bo potekalo.držim pesti na veliko ,kolikor le morem da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image
nisi sama -smo me s tabo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 672
28.5.2008 11:34:59   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro prestano operacijo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 673
28.5.2008 11:35:45   
jernejav
user posted image user posted image user posted image  za vse borke v juniju!

Obarvajmo ga v roza!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 674
28.5.2008 11:40:28   
jernejav
user posted image    user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?