|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
20.5.2008 10:38:09   
Anonimen
živjo punce
lahko mene tudi date na seznam, ne pricakujem pa je x.6.

lp

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
20.5.2008 10:44:20   
sonček85
pozdravljene vse nove.naj vam kmalu uspe in da bi donosile lepegauser posted image

tiki55 :danes bo rukalo okoli celja ,da bo kr veselje,vsaj upam ,če ne bo moj že spal ko pridem domov(22.30).če prej ne pa čez vikend sigurno.ti pa tudi veselo slončkaj da boma kaj prislončkali in bojo porodnišnice polne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.5.2008 12:10:58   
fragola

user posted image

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA user posted image  user posted image   user posted image

· xx.06. - fragola
· xx.06. - tinkatonka
· xx.06. - srecna_zvezda
· xx.06. - Še ena T
· xx.06. - sazi 

· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - BEBII
· xx.06. - db
· xx.06. - Barbk
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy
· xx.06. - Arual (9.krog)
· xx.06. - anci banci
· xx.06. - boma2
.  xx.06. - dreja81
· 01.06. - Arwenko(2.krog)
· 02.06. - sunny24
· 02.06. - katalina (11.krog)
· 03.06. - Bivy
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - Jernejav
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog)
· 05.06. - lily32
· 05.06. - pin
· 05.06. - ziva1
· 07.06. - micamuca(2.krog)
· 09.06. - KatkaT
· 09.06. - boma2
· 11.06. - Tiki55 (9. krog)
· 12.06. - KOKICA32
· 12.06. - METULJ1 (16.krog)
· 13.06. - loveforever
· 13.06. - nmag (2. krog)
· 13.06. - brkn83 (1.krog)
· 13.06. - tropical (2.krog)
· 14.06. - becky
· 15.06. - sonček85
· 15.06. - Anya22 (6.krog)
· 18.06. - glen
· 29.06. - šnucika

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** 
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_ user posted image   
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· EnaNobena
· Orhideje
· spps
· *kinnie*
· tane

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk user posted image
MAREC...................20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 23,7% srečk nosečkuser posted image
MAJ ....................... X % srečk nosečkuser posted image

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČKuser posted image
-------------------------------------------------- 

< Sporočilo je popravil fragola -- 20.5.2008 12:11:25 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.5.2008 13:04:22   
tane
Tiki55, hvala za dobre želje, sem vceraj dobila svojo prvouser posted image , tako, da po 2. user posted image  pa akcija. saj ni nujno da takoj rata, tako, da bova kar zacela, pa se poletje je, ko vsaj meni (mojemu pa itak vedno) najbolj paseuser posted image .

fragola, a nista imela poroke za okrog 13.6 planirane? mogoče sem malo datum pomešalauser posted image . vsekakor, veliko akcije, da obarvate junij v user posted image .

še vedno vaša zvesta navijačica, in da vas cim manj 'repetentk' vidim v juliju, samo kot navijačiceuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.5.2008 13:08:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

spps res močno stiskam pesti zate... do jeseni bo ZIHER ratalo. Ampak pred tem ne pozabi na obljubo - maj se je s Sašo rozasto začel in se bo s Sašo rozasto končaluser posted image user posted image user posted image

fragola želim ti res nepozabno poroko in plodne medene tedneuser posted image user posted image user posted image

tane hvala, ker si skrbela za naš seznamček, bom tud jaz pomagala, da bo ažuriran in čim bolj roza. Tebi pa želim čimprejšnje okrevanje po operaciji in da že v juliju zagledaš user posted image !user posted image user posted image user posted image

sonček85 vidiš, da se je tvoja M že ustrašla in pobegnila... da je vsaj naslednjih 9 mesecev ne bi bilouser posted image user posted image user posted image

METULJ1, brkn in vse ostale borkice, vsem želim čimveč sproščenegauser posted image user posted image user posted image , da bodo potem rezultati. Junij bo najbolj rozast mesec v letuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nisem pozabila,neuser posted image user posted image user posted image sam kako se bo pa mati Narava odločila bomo pa videliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.5.2008 13:10:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tane

spps, a ti lahko predam 'castno' delo urejanja seznamčka ali pa katera druga prosim, saj veste jaz se selim v julij pa še v cetrtek grem na dopust tako, da ne bom preveč koristna, saj vas je namreč vsak dan vec, niste bile prevec pridne v majuuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image ni blema ,bomo s skupnimi močmi urejalie seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image kam jo mahaš na dopust?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.5.2008 18:36:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejmo punce

< Sporočilo je popravil Mikena08 -- 20.5.2008 18:37:30 >

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
20.5.2008 18:51:38   
tropical
Punce a se nam bo posrečlo ta mesec. Bo!

No hitro na delo user posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
20.5.2008 19:34:05   
Arual
No punce, zdaj pa AKCIJAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Treba veselo slončkat, mi2 sma si še nabavla matični mleček tako zdaj upam, da je junija resnično ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.5.2008 20:11:04   
Arwenko
Jaz pa moram priznat, da midva nisva nic kaj pridna zadnje dneve, čeprav bi glede na pričakovano O morala bit. Tak da se bojim, da bom jaz že na začetku meseca kvarla to povprečje. Ampak včasih enostavno tak pride, da si preveč pod stresom, da bi bil karkoli sposoben, pri naju pa je bilo zadnji teden pri obeh to.
Sicer nič ne izključujemo, dokler ne prideuser posted image , ampak vseeno. user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.5.2008 20:28:25   
sunny24
No punce, kako ste kaj? A  pridno user posted image , da bo junij cel roza? Jst držim pestke za vse nas, da bomo čimprej zagledale tisti magični + !!!!!!!

Fajn se mejte, pa pridno in sproščeno slončkanje vam želim!user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.5.2008 20:35:09   
jernejav
Jaz tudi pričela z O, moj dragi pa lepo na furi v Nemčijiuser posted image , prava šoferska deformacija ga dobiti domov ko je čas za touser posted image .
DAJMO PUNCE, NAJ BO JUNIJ BOLJ ROZA OD MAJA!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 512
20.5.2008 21:04:12   
mama_milchy
Ojla dekleta,

v katerem krogu pa ste ve? midva sva zdaj v drugem in upam, da nama uspe; doma imam sicer enega triletnega navihančka, ki seveda tudi navija za eno user posted image .

Držim pesti, da bomo vse kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da bo res mesec junij obarvan v roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.5.2008 21:12:25   
Anya22
Ojla, ,punce!! No, moja user posted image gre počasi proti koncu in takoj ko bo konec te tečke bova pridno in vsaki dan  veselo user posted image user posted image user posted image user posted image , da je meseca junija ziher ne bo!!!

Punce, moramo popraviti povprečje, kajti mesec maj je pa slab glede nosečk!!!user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.5.2008 22:22:44   
Barbk
Sem spet tolk zmatrana. Sem že ob 9h kinknila in sem se glih pred Rebeko zbudila. user posted image  No in zato bom sam to rekla-seksajmo babuške, da bomo v juniju vse nosečke. user posted image  Grem spat...Nočka vsem.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.5.2008 0:17:46   
Rakica_80
Hvala vsem puncam, ki tako močno navijajo za nas Borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In kot pravijo one, čim več +++++++++++++++++++++++++++++++user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.5.2008 7:15:54   
spps
Ojla punce! še malo,pa bo mesec junij tuuser posted image user posted image user posted image veliko majčic se je že prestavilo v mesec junij,ker nam zgleda mesec maj ni preveč naklonjenuser posted image
No,junija bo nam uspelo,a ne?seveda bouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.5.2008 7:55:51   
sunny24
Jutro punce!
Najprej eno user posted image  , da se zbudimo in začnemo nov dan polne energije (upam, da se zavedate, da so nam dnevi kavic šteti, ker bomo junija vse user posted image ). Pol popoldne oz zvečer pa v akcijo, ker imamo velikooooo domače naloge za naredit (beri user posted image ).
Sam da ne bo pršlo do kakega potresa pol, ker bomo vsega mi krive???? Ah, pa kaj pol, važno da nam bo lepo in da bomo čimprej zagledale +, pa tudi če se pol zemlje vdre! user posted image

Ja nč, mejte se fajn, pa lep sončen dan vam želim!!!!

papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.5.2008 8:18:25   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: tane

fragola, a nista imela poroke za okrog 13.6 planirane? mogoče sem malo datum pomešalauser posted image . vsekakor, veliko akcije, da obarvate junij v user posted image .

ne ne poroka je bla zmeraj planirana za 07.06!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.5.2008 8:23:13   
fragola
Punce jaz čakam še majsko tečko, potem pa se bo treskalouser posted image in boste vidle, da bomo vse rozike!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 520
21.5.2008 8:24:45   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image _mi smo pa včeraj že .a se je kaj treslo v okolici celja.no to sva bila midva z dragim.jemljem klomifen danes drugi dan ,tako da mora potem O nastopiti ,če je ne pričakujem16.6. mora priti O nekje zadnji teden meseca maja in začetek junija.kak sem zakomlpicirala.user posted image user posted image user posted image a sem prav zračunala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 521
21.5.2008 8:29:34   
lily32
Dobro jutro!
A ste kaj pridne? user posted image  Mi smo pridno user posted image user posted image , ko je bil čas za to in zdaj upam, da se je kaj prijelo in da je v začetku junija ne bo.

Upam, da bomo vse, ki nam je maja spodletelo, junija zagledale user posted image .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 522
21.5.2008 9:07:06   
aqua77
Dobro jutro vsem!

Videim da ste vse pridne in user posted image user posted image user posted image  kot po tekočem traku!!! Tako je tudi prav!!! Junij bo pa res prazničen mesec za vse nas borkice!!!

Tudi mi smo bili pridni ta mesec, O je že mimo, izkoristlili smo vse kar se je dalo
( tudi ene par sveč sem nardila, za vsak slučaj user posted image user posted image  ), tako da v začetku meseca pričakujemo težko željen plusek. Pa še izračunala sva z mojim user posted image , da če nama bi uspelo, bi imeli user posted image  ravno okoli njegovega RD. Prvega sončka pa že imamo na moj RD. Upam, da so nam bile ta mesec zvezdice naklonjene in da bo sreča v juniju posijala na vse nas borkice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 523
21.5.2008 9:44:46   
Tiki55
Jutro tudi od mene! Tako je prav drage soborke, velikouser posted image , pa bo! Moja O naj bi nastopila čez par dni, ampak smo za vsak slučaj vseeno pridniuser posted image user posted image user posted image .

Hojla katalina, vidim, da boš med prvimi v juniju vedela, kako in kaj - držim pesti, da boš odprla roza sezonouser posted image user posted image user posted image

Dajmo punce, junij bo vsak čas tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 524
21.5.2008 10:06:01   
aqua77

Ojla!!

Hvala za lepe želje! Ja mi smo se ta mesec zelo trudli (beri user posted image user posted image user posted image ) da bomo junij pobarvali roza! Mam že počasi dost teka da vsak mesec zasuser posted image seznam z modro barvo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi tebi veliko sreče pri načrtih!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?