|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
19.5.2008 21:30:13   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dobro jutro.

nmag-  če pa je isti dan ne smeva dobiti, potem pa nama bo zagotovo uspelo.
Bova obe pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  od 27.5-2.6. - potem pa bodo testki itak pokazali user posted image user posted image

Držim pesti za obe.

lep dan

Pri nas full trese? A sta to vidve - na predpripravah? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.5.2008 21:32:28   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Mene pa lahko brišete iz seznama, ker sem se preselila k majčicam. Nama je uspelo v prvem poizkusu...še sama ne morem dojet, da je šlo tako hitro user posted image

Vsem ki čakate na + želim, da vam čimprej uspe...pa čimveč user posted image user posted image  junija

JUPI user posted image user posted image user posted image . ČESTITKE NINA - Kako lepo nova user posted image !!!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 477
19.5.2008 21:38:22   
Orhideje
FRAGOLA, TIKI55, SONČEK85, METULJ 1 in VSE ostale JUNIJSKE BORKE - Med vas pošiljam user posted image   in upam, da ji bo pomagala   user posted image ter vam pričarala user posted image čez  9 mesecev pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.5.2008 21:43:27   
Anya22

Mene pa lahko brišete iz seznama, ker sem se preselila k majčicam. Nama je uspelo v prvem poizkusu...še sama ne morem dojet, da je šlo tako hitro user posted image

Vsem ki čakate na + želim, da vam čimprej uspe...pa čimveč user posted image user posted image  junija

ČESTITKE. Želim ti lepo in mirno in brez komplikacij nosečnost!!!!user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.5.2008 21:46:23   
Anonimen
nina166 - čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
19.5.2008 22:04:27   
Athina
Vidim, da se seznamček pridno polni ... jaz se zadnje čase ne oglašam prepogosto, ker jo maja še pričakujem (upam, da res čim prej), potem je pa nočem več videt ... no, vsaj nekaj časa (beri 9 mesecev) user posted image
Samo par vzpodbudnih besed sem želela napisat za vse nas! Dejmo punce, akcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.5.2008 22:19:34   
boma2

čestitke nina166user posted image user posted image user posted image user posted image

pravičudežek.. :)user posted image user posted image user posted image

želim ti lepo nosečnost.. in zdravega user posted image user posted image :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.5.2008 22:21:40   
boma2
tudi jaz upam, da ne bom dobila junija user posted image user posted image ...
in bom imela user posted image ..

in seveda tudi vam vsem želim, da bi bil mesc junij ta, ki bi dal veliko testov z user posted image user posted image

in pa še polno user posted image user posted image :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.5.2008 22:42:31   
Barbk
Nina166 iskrene čestitke.user posted image  Uživaj v nosečnosti in zdravega otročička ti želim. Upam, da se bomo vse zgledovale po tebi in se v juniju prefarbale v roza.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.5.2008 7:16:39   
spps
ojla punce,kako ste junijke?ste že štartale?predvsem tiste,ki ste na začetku seznama morate bit že pošteno pridneuser posted image user posted image user posted image punce srečnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.5.2008 7:44:46   
Tiki55
Dobro jutro punce! Ekola danes vam jaz kuham kavico oziroma čajčekuser posted image user posted image .

nina166 čestitam za plusekuser posted image user posted image user posted image ... zelo lepo si nas motivirala, da se bomo še potrudile ta mesecuser posted image

Orhideje hvala za štorkljo - saj si ji dala prave koordinate, da bo našla pravo pot do nas junijk, a ne? Če se ne motim, je ti v teh dneh ne pričakuješ. Držim pestke in navijam zate, da nas kmalu razveseliš z rozasto novičkouser posted image user posted image user posted image
sonček85 se že kaj pripravljaš na akcijo?

spps živjo, pri nas se je že včeraj vse treslouser posted image user posted image user posted image . Kako pa tebi kaže? Tvoj dan D se približuje...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 486
20.5.2008 9:06:16   
nina166
Hvala vsem za lepe želje

Jaz pa držim pesti za vse ki čakate +, da ga zagledate junija user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.5.2008 9:12:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Dobro jutro punce! Ekola danes vam jaz kuham kavico oziroma čajčekuser posted image user posted image .

nina166 čestitam za plusekuser posted image user posted image user posted image ... zelo lepo si nas motivirala, da se bomo še potrudile ta mesecuser posted image

spps živjo, pri nas se je že včeraj vse treslouser posted image user posted image user posted image . Kako pa tebi kaže? Tvoj dan D se približuje...

ojla,tikkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja pri men nič ne dogaja,čez dober teden bo že vse bolj al manj jasnouser posted image user posted image user posted image občutek?takšen kot do sedaj,sem se že navadla M,tako da niti ne upam, poštudirat, na dve črtice,ker sem potem preveč razočaranauser posted image  manj kot pričakujem boljš je zame,drugače pa sma bila z mojim pridna,če sma bila pa dovolj,še bomo pa vidli.ma saj bo,če ne maja,pa junijauser posted image user posted image user posted image user posted image enkrat se bo že prijelo,če bom pa prišla do klomifena,sem se pa odločla ,da bomo meli kr dvauser posted image user posted image user posted image user posted image (to je v jeseni),tako,da še imam celo poletje čas,da ga sami naredimouser posted image user posted image user posted image user posted image

nina,tebi pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image in ti želim predvsem zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.5.2008 9:23:36   
sonček85
nina166:čestitke in čuvaj nase in malo pikico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo kolikor vem nisi na seznamu za M ne pričakujemo maja - hitro se javi da boš ppolepšala %user posted image

ORHIDEJE:hvala za štorkljo,upam da ta mesec res kaj prinese in me zeellllllllloooooooooooo razveseli.

tiki55:
ja danes začnemo veselo na akciji -ne morem verjet kako je tamesec hitro odšla.mogoče bo pa res junij ta moj mesecuser posted image user posted image

mi bomo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi jupi jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.5.2008 9:30:01   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

FRAGOLA, TIKI55, SONČEK85, METULJ 1 in VSE ostale JUNIJSKE BORKE - Med vas pošiljam user posted image   in upam, da ji bo pomagala   user posted image ter vam pričarala user posted image čez  9 mesecev pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jojjjjjjjjjjj hvaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 490
20.5.2008 9:31:11   
tane

user posted image

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA user posted image  user posted image   user posted image

· xx.06. - fragola
· xx.06. - tinkatonka
· xx.06. - srecna_zvezda
· xx.06. - Še ena T
· xx.06. - sazi 

· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - BEBII
· xx.06. - db
· xx.06. - Barbk
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy
· xx.06. - Arual (9.krog)
· xx.06. - anci banci
· xx.06. - boma2
· 01.06. - Arwenko(2.krog)
· 02.06. - sunny24
· 02.06. - katalina (11.krog)
· 03.06. - Bivy
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - Jernejav
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog)
· 05.06. - lily32
· 05.06. - pin
· 05.06. - ziva1
· 07.06. - micamuca(2.krog)
· 09.06. - KatkaT
· 09.06. - boma2
· 11.06. - Tiki55 (9. krog)
· 12.06. - KOKICA32
· 12.06. - METULJ1 (16.krog)
· 13.06. - loveforever
· 13.06. - nmag (2. krog)
· 13.06. - brkn83 (1.krog)
· 13.06. - tropical (2.krog)
· 14.06. - becky
· 15.06. - sonček85
· 15.06. - Anya22 (6.krog)
· 18.06. - glen
· 29.06. - šnucika

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** 
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_ user posted image   
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· EnaNobena
· Orhideje
· spps
· *kinnie*
· tane

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk user posted image
MAREC...................20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 23,7% srečk nosečkuser posted image
MAJ ....................... X % srečk nosečkuser posted image

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČKuser posted image
-------------------------------------------------- 

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.5.2008 9:31:57   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja ta mese je ne pričakujem in še čez 14 dni se poročiš.to bi iblo lepo darilo.vso srečo ti želim in lep zakon

user posted image

res je poroka se bliža s svetlobnjo hitrostjo in srčno upam, da najlepše poročno darilo ga dobim, po medenih trdnih!!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 492
20.5.2008 9:33:31   
tane
spps, a ti lahko predam 'castno' delo urejanja seznamčka ali pa katera druga prosim, saj veste jaz se selim v julij pa še v cetrtek grem na dopust tako, da ne bom preveč koristna, saj vas je namreč vsak dan vec, niste bile prevec pridne v majuuser posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 493
20.5.2008 9:36:46   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kmalu bo julij tukaj.

smo s tabo , če ne bom kot navijačica pa kot borka.samo upam da bom kot navijačica in bom ko nora navijala za vse vas.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.5.2008 9:36:53   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: tane

fragola, kako priprave, upam, da brez večjih stresov. Kako pa je z vajinimi medenimi tedni, a sta se potem odločila za Mehiko? (seveda če ni skrivnost).
še malo pa bo tvoj dan, in leto...user posted image

Ojla tane, priprave so v polnem teku, odločila sva se za Mehiko in sva tudi že vse plačala, tako, da je ziher da greva, greva pa v sredo 11.06, tako, da se bova še malo odpočila od porokeuser posted image !
Komi čakam dan d! Slike vam bom pa pokazala!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.5.2008 9:43:50   
tane
super, naj bo resnično to tvoj najlepši dan, komaj cakamo na slikce.
Mehika pa tudi super, pa ce se prav spomnim bo ravno takart O, tako, da upam, da ne bosta kakšnega potresa ali pa cunamija povzročila.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.5.2008 9:45:21   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: tane

super, naj bo resnično to tvoj najlepši dan, komaj cakamo na slikce.
Mehika pa tudi super, pa ce se prav spomnim bo ravno takart O, tako, da upam, da ne bosta kakšnega potresa ali pa cunamija povzročila.

ja tisti dnevi bojo že okoli poroke, tako da bo pestro že doma!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.5.2008 9:51:50   
brkn83
orhideja nič še mi ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker je pri nas še user posted image . Čeprav bo danes odšla, tako da bomo pa zvečer zagotovo začeli.
In upam, da bomo uspešno slončkali ter tudi kaj prislončkali.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.5.2008 9:59:33   
METULJ1
Hvala punce. Midva sva pa kljub user posted image  že začela s user posted image . V ponedeljek greva oba ponovno na pregled pol pa hitro v akcijo. Res bi bila srečna, da je junija ne vidim več. Imava namreč 1. obletnico poroke in bi bilo to res lepo darilo.

Veliko sreče želim tudi ostalim, ki je ne čakate

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.5.2008 10:37:13   
Tiki55
spps res močno stiskam pesti zate... do jeseni bo ZIHER ratalo. Ampak pred tem ne pozabi na obljubo - maj se je s Sašo rozasto začel in se bo s Sašo rozasto končaluser posted image user posted image user posted image

fragola želim ti res nepozabno poroko in plodne medene tedneuser posted image user posted image user posted image

tane hvala, ker si skrbela za naš seznamček, bom tud jaz pomagala, da bo ažuriran in čim bolj roza. Tebi pa želim čimprejšnje okrevanje po operaciji in da že v juliju zagledaš user posted image !user posted image user posted image user posted image

sonček85 vidiš, da se je tvoja M že ustrašla in pobegnila... da je vsaj naslednjih 9 mesecev ne bi bilouser posted image user posted image user posted image

METULJ1, brkn in vse ostale borkice, vsem želim čimveč sproščenegauser posted image user posted image user posted image , da bodo potem rezultati. Junij bo najbolj rozast mesec v letuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?