|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.5.2008 20:13:54   
amy26
A že lahko na prsa? Hvala!

namažeš seveda prsa in po hrbtuuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.5.2008 20:29:57   
pocka
aha, hvala amy, se mi zdi,da ko so bili mičkeni se jih je lahko mazalo samo po stopalih, pa nisem vedela,kdaj se lahko začne mazat še kje drugje.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.5.2008 20:43:52   
pocka
No,da še kaj napišem, mi smo kolikor toliko v redu, Taja je danes dobila malo vročine 37,5, pa nosek ima zabasan, sej ni čudno, če je pa ful vroče, v senci te pa prepiha, pol pa bodi pameten.

Drugače nič kaj novega, čez praznike smo bili doma, malo smo pohajali, en dan smo se zmotili in šli v Portorož, napaka, nisi imel kam stopit, taka gužva. Ah ja saj bo boljše, enkrat jeseni...user posted image

Taja se je te dni začela spuščat in naredi sama par korakov, tako,da....napredujemo

sezam, pikca - super fotke

žabika - a vi pa kar v Rim, user posted image user posted image user posted image , jaz bi tuuudiiii

tinaaja - si že našla kako dobro destinacijo? V dveh urah leta imaš pa kar veliko izbiro, edino za kopat pa mislim,da še ne bo, vsaj tako blizu, v Sredozemlju ne...

naomi - WB, čakamo slikce z dopusta

To bi bilo zaenkrat vse od mene, grem na lov za Buggsterjem, nisem še obupalauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.5.2008 20:53:19   
tinaaja

Cer,

otrok spi, fotr zura,mami uziva v miru user posted image

Pocka -jaz sem B mazala po prsih,podplatih in hrbtu.Pa vrele kamilice pod pojstlo.. buggster user posted image rabis pomoc user posted image Guzva - clovek bi mislil, da je v Lj ne bo, ker so vsi na morju, ampak je bilo danes noro turistov user posted image Destinaciji sta sicer izbrani, ampak se nista rezervirani... Sem pa kupila kopalke user posted image O izbiri in celotni izkisnji nakupa pa raje ne bi user posted image user posted image

Jaz sem si danes privoscila malo za duso - shopping.. in to zase!!! Sem prav zadovoljna.

Grem dalje raziskovat, pol pa upam, da kmalu spat user posted image Na morju sem sla z B spat in je prav pasalo, doma pa mi kar ne rata pred 10,11.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.5.2008 21:46:51   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
buggster user posted image rabis pomoc user posted image  

ja, mojga prepričajuser posted image , razmišljam,da bi kar naročila, pa naj se pol jezi. Tako dolgo odlašamo,da so mi lime barvo razprodaliuser posted image

pa bravo za shoppinguser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 3.5.2008 21:47:42 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.5.2008 21:51:43   
tinaaja
A te malo zdrazim :)

http://cgi.ebay.de/TFK-Buggy-Buggster-Farbe-Lemon-NEU-OVP_W0QQitemZ370046344868QQihZ024QQcategoryZ15470QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.5.2008 22:02:16   
pocka
Ma tega sem si že shranila, pa ne vem kakšna je zdaj cena, a je 150 ali je 209 €?user posted image Malo sem blond...user posted image

Zdaj sem mojega še enkrat leeepooo prosila in je dovolil,da ga naročim preko sončka (smo bolj ziheraši), bo pač oranžen, j... ga, ampak jaz bi limeuser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 3.5.2008 22:03:33 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.5.2008 22:03:34   
tinaaja
150 .. stara cena je 209... torej slabih 170€ s postnino.. 

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.5.2008 22:06:47   
pocka
ampak imam problem...nimam kreditnih kartic, no to bi se še nekako dalo rešit, sem pa malo brala, tej baje zelo dolgo pošiljajo, več kot 1 mesec, WTF?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.5.2008 22:10:41   
pocka
...sem naročila, oranžnegauser posted image user posted image user posted image ...zdaj grem pa lahko spat, moram vstat ob 5.30 in iti v službouser posted image , upam,da ne bom zaspala, tako kot danesuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.5.2008 22:47:25   
tinaaja
No tko ni mi ratal it spat, sem pa doktorirala iz lowcost airlines ... faaak je tega velik..

Pocka, ... preden si narocila, bi se mal z mano pomenila.. Ce si na soncku narocila, bos drazje placala.. preko ebaya sem jaz zmeraj dobila v cca 1 tednu. nazadnje ko sem za kolegico narocila - narocila v soboto, dobila v sredo..  pri teh npr.. bi te prislo ceneje s postnino vred..
http://cgi.ebay.de/Buggster-TFK-trendiger-Buggy-auch-mit-Babywanne_W0QQitemZ180239203197QQihZ008QQcategoryZ15470QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 3.5.2008 22:48:01 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.5.2008 6:01:14   
pocka
jutro...

tinaaja - nič hudega, nisem vajena ebaya, mi bi radi voziček zdaj in če ga slučajno ne pošljejo v enem mesecu ali več, si ne bomo mogli prav nič pomagat,razen tega,da čakamo, saj mogoče se motim, ampak kako naj bom sigurna,da bo voziček tu v cca. enem tednu? Ah ja, bo oranžen tudi ok...

... grem delat.....uživajte v nedelji, tu je trenutno nekam oblačnouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.5.2008 21:11:21   
K_a_t_i
Živijo, je kdo doma? user posted image

Evo, dopust in prazniki mimo, rezultat pa takle:
- stanovanje BILO spucano
- šoping za mami opravljen - celi 2 majčki in čevlje imam nove
- Žiga je dobil malo več poletne garderobe - med drugim 3/4 super lepe rdeče hlače iz H&M-a -> posledica - mamini novi majčki in še par zadev zdaj seka na roza user posted image user posted image
- v petek smo šli na 1 dnevni izlet v Umag ter se dol odločili, da ostanemo do nedelje. Temu se mamo zahvalit:
            a) 3.5 urni panoramski vožnji od Umaga do Kopra user posted image  (do Ljubljane od Umaga pa 6 ur - od tega 30' postanka na Lomu)
            b) Žiga ima 40,3C vročino v ušesu user posted image

Šibam preverit kakšno je stanje 1 uro po Calpolu.

Lepo pančite pa pozdravček vsem!

(evo, zdej ma 38,8C v ušesu - zmagujemo)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.5.2008 21:18:38 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.5.2008 22:31:16   
Žabika
Evo še nas spet doma.

No, v Rimu razen ene luštne Hanine jopice, ki ji itak ne bi bila več dolgo prav, nisem nič izgubila in mislim, da se kar nekaj časa tja ne bom vrnila. Pa ni bilo slabo, ampak enkrat za videt in pika, stop, fine, end. Po enourni divji vožnji z avtobusom prvi dan, smo se odločili, da v nadaljevanju Rim prehodimo. In smo ga - pošteno. Imam žulje od vozička, delavsko pobarvane roke in trdno v spominu kilometre umazanih ulic. Ampak še enkrat, vse je bilo ok in super. Tudi avončki so Hani ugajali (vzleteli smo kar 4x, ker smo šli preko Dunaja v Rim). No za povrhu pa je bila zadnja noč našega dopustu katastrofalna, ampak nagrada za vztrajnost je nov zobek. Upam, da bo danes mir, čeprav se Hana občasno kar nekaj jokca. Tole na hitro, več pa tiste, ki boste želele na kakšni popoldanski ali večerni kavici. user posted image
Še dve slikici iz Rima:
Hana v Koleseju:
user posted image
Hana v Pantheonu:
user posted image

Aja, popoldne pa je Hana dobila prvi pravi udarec in modrico po obrazku. Pri prijateljih, ki so Lupusu nudili dopust smo bili na pikniku in kar naenkrat vidim poškodovani liček; praska, odrgnina, modrica na eni strani Haninega obrazka. Kdaj in kako se je zgodilo, pa ne vem. Punca pa itak da ni niti malo pojokala. Korenina - ni kaj, čist po mamiki!user posted image

Kati: pestro! Pa pikepoke, da vročina pade!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
5.5.2008 0:22:09   
Anonimen
Se od nas nekaj malega....

mi smo kar OK. Smo bili danes v Arboretumu in L. je raziskovala kamencke in travo in rozice in vohala tulipane... Pa skrivat se je sla.... user posted image Se nama je pa zgodilo, da je en par videl L. in rekel, da jo pozna.. midva pa nisva imela pojma, kdo sta. user posted image Pa to ni bilo prvic.. Smo pa prisli nazaj nekoliko bolni oz. zvecer je imela malo povisano temperaturo in iz nosa ji je zacelo tect, pa nekaj se zbuja. Upam, da se pozdravi do pocitnic, ki jih bomo startali cez en teden...

Bili smo v Ikei in princeska ima novo posteljo. Zal se ni postavljena. ena stranica je pocena tako, da moramo nest zamenjat.... Vzglavnik pa pridno uporablja. Rabimo pa se odejo za pokrit.... v Ikei imajo za postelje 160x70 kar odejo 150x200, kar se nam zdi prevec tako, da bo imela dimenzije 90x200. Pa nekaj lustnega blaga smo kupili za posteljnino in bomo nahecali kaksno babico, da nam sesije... Pol ko bo fertik, bom prilepila kaksno fotografijo....

Pedipedke - tiste, ki jih imate en nasvet prosim. Nasa ima nogo med 20 in 21 in na netu vidim, da imajo najvecjo stevilko cevljev 21. Gledala sem seveda ta mehke.. Pa me zanima, koliko se te stevilke res ujemajo. Mal brez veze bi bilo narocit cevlje, ki bi bile premajhne, ko prispejo....

Ko uredim fotke, prilepim se kaksno od prej... pa lepo se imejte

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
5.5.2008 7:26:11   
amy26
dobro jutro

luštna Hana prava princeskauser posted image

en kupuser posted image  za Žigo, pa upam da je vročina popustila

naša nočuser posted image , Ela bila pokonc od 1.30-5.30 men se je že user posted image  nevem kaj ji je ampak tole je bilo pa že too much, tako da me očijo bolijo od nespanja, zdej k imam možnost da spim pa ne morem zaspati.
Nevem kdaj bo začela lepo spati, en dan v tednu lepo spi, ostale dneve je pa vsaj 1,5-2 uri ponoči pokonc, no danes je postavila rekord 4 ure.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
5.5.2008 9:42:23   
K_a_t_i
Amy, Žabika, hvala za pikapoke. Žiga je ponoči dobil 2krat po žlico calpola, vročina je za par ur padla na 38.3, trenutno ima spet 40C user posted image . Pa čist prepoten je bil. Drugače pa baje dobrovoljen user posted image  Bo zdej oči klical pediatrinjo.
Jst pa tud klele na šihti kašljam kot stara kadilka in se usekujem da je juhuhu! Šibam....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
5.5.2008 11:24:34   
draja
Ojla!

Evo, prvi dan vrtca za namiuser posted image user posted image user posted image . Juhuhu bilo je super. Je bil tudi očka z nami in je bil itak glavna atrakcijauser posted image . Ena punčka mu je znosila vse igrače in mu skoz kazala prstka, da jo buba. Mu je bilo že kar malo nerodnouser posted image . Živa se je pa po 30 sekundah odlepila od mene in raziskala igralnico počez in počez, se igrala, kukala punčko, ki je spančkala, šla malo na obisk v drugo igralnico, kjer se je sicer malo prestrašila, ampak nasplošno se je super odrezala. Jutri nadaljujemo, bomo šli pa zeloooo počasi, ker imamo k sreči še 1,5 meseca časa do moje službe.

Kati super za nepričakovan dopust, pa upam, da se Žiga hitro pozdravi. Je pa res revček s tako vročinouser posted image . Pa roza tud ni tkooooo zlooooo slaba barva nouser posted image . Te naredi bolj nežnouser posted image .

Žabika v Rimu sem bila tudi jaz samo enkrat in tudi ne bi več šla. Pa je bilo vse ok in super, ampak enkrat je bilo dovoljuser posted image .

Amy o groza, kakšna noč je za vami. Sočustvujem in razumem. Pri nas nam gre vedno bolje, ker smo dokončno dognali, da je res izključno in samo hrana in trebušček kriv za nespanje. Tako da zdaj zeloooooooo pazimo pri hrani in imamo praviloma noči z 5-10 bujenji, vendar običajno hitro nazaj zaspi, tako da smo super zadovoljni. Pride sicer še kakšna takšna noč, kot ste jo imeli danes vi, a k sreči bolj redko.

Pikapola ti bom kar tu odgovorila glede hribov z vozičkom. Trenutno mi pride na misel kakšno Toško čelo in naprej na Katarino, pa recimo Krim nad LJ ima tudi široko cesto do vrha speljano. Do Jakoba gredo tudi včasih z vozčikom, potem pa ga pod ta zadnjim delom pustijo spodaj. Kaj drugega pa se zdaj ne spomnim. Je pa po mojem kar težko it z vozičkom v hribe, je po mojem veliiiiiiiko bolje kakšen nahrbtnik nabavit.

< Sporočilo je popravil draja -- 5.5.2008 11:26:10 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
5.5.2008 11:59:46   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image ziva za vrtec user posted image user posted image user posted image

Ziga user posted image za hitro ozdravitev

amy, tole vreme verjetno nic ne pripomore k vec energije user posted image jaz sem cista koma..

livija ... sccc bolezen.. pedipedke - za copatke so ok, za ven pa raje flex kupi. saj je B z njimi tud zunaj, ampak nni za mokro, ker je spodaj usnje - no vsaj men se ne zdi, ker je cist tanek podplat
vreme za nasi pocitniski destinaciji je bolj v kuser posted image sploh ne vem, a rezervirat al kwa...

zobki tud b dajejo,vceaj je bilosploh zabavno - jaz z glavobolom in neprespana, fotrcek zmackan, brina pa user posted image    sem komaj cakala spanje user posted image

evo otrok se je zbudil.. papa

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
5.5.2008 12:09:01   
amy26
Draja, super za uvajanje v vrtecuser posted image user posted image user posted image ,  tudi jaz razmišljam da bi Elo dala v sredini maja na uvajanje k privat gospe ki čuva Aleksa in še 5 otrok, pol s 1.06. bi pa redno hodila.

V vrtcu bi se tudi Ela pomoje hitro vklopila, ko bi videla en kup igrač, tukaj v privat varstvu pa dvomim, no ker je Aleks v varstvu mislim da ne bo težav drugače bi kar bile, saj punca zadnji mesec se noče odklopiti od mene če kam grem.
Zadnjič sem šla mami v Kamnik pa še na wc nisem mogla, sej je ful drla dokler nisem prišla, pa skos bila na rokah.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
5.5.2008 15:16:24   
thaiss
hello!!!

mi smo se včeraj zvečer vrnili iz kratkega oddiha v Kranjski Gori, imeli smo se superuser posted image  user posted image  
Smo bili kar aktivni, prepešačli smo ohinoh kilometrov. Šoping v Beljakuuser posted image user posted image  Thanks Tinauser posted image
Matia po dolgem času spet prespi noč v svoji postelji!!Upam, da tako ostane!!

Amy user posted image user posted image  vem kako hudo zaspana si...

Žiga, Livija user posted image

Fotke- lepe, cukri marčki!!!

Živa bravo za vrtec!!! Matia je tudi danes po enem mescu spet bil v vrtcu, ni blo hudegauser posted image . Jutri imam en razgovor, tako da bo tudi kosil in spal v vrtcu (prvič)!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
5.5.2008 15:54:15   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Šoping v Beljakuuser posted image user posted image  Thanks Tinauser posted image

Zihr te je v Atrio poslala! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
5.5.2008 16:32:43   
Žabika
Mislim, da so jim samo še kahle manjkale. user posted image
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30141225

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
5.5.2008 16:57:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Šoping v Beljakuuser posted image user posted image  Thanks Tinauser posted image

Zihr te je v Atrio poslala! user posted image

user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
5.5.2008 19:50:24   
sezam
draja - user posted image user posted image  za vrtec

Žiga (Kati), Livija - šcc šcc vročina user posted image user posted image user posted image

thaiss, Žabika - user posted image  za dopust

slikce user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......