Anonimen
|
Hoj, vidim, da smo se ze prestavile.. meni se pa zdi super, da smo ze tukaj, kot nosecka se veliko bolje pocutim, ce imam otroka kot dojencka... Livija ze ful hodi, malo jo spodbujamo, da bi cimprej samostojno zacela hodit, da je meni ne bi bilo treba toliko nosit, ker je kar tezka. Pride ze od bloka do avta, recimo 200m sama brez, da bi padla (no, vsaj naceloma). Ratala je prava cveka, pove, kako se race oglasajo (namesto gagaga rece bababa), pa pes, in ura (pas in uro oponasa samo s tonom). Najbolj smesno je pa to, da naju oba klice mama, hodi za ocijem in krici mama . Pa pove, kaj hoce, Ba pomeni pit ali jest, ipd. Pa vsak dan nekaj novega iznajde. Recimo, dala prste v odtok v banji in potem ni mogla dat ven, pa smo ji nezno dali in je vseno posnela kozo, ipd. Veliko raznasa stvari po stanovanju... Jutri gremo pa na Kinderkleidermarkt, ki ga organizira en vrtec v blizini... bomo pogledali, ce je kaj pametnega oblek za poletje, pa mogoce kaksen kombinezon, ce bomo kupili marelo... DM bonus za nosecnice - a ga je katera imela, ko smo bile se nosece? Zanima me, ce se splaca? Marela - a mi lahko pomagate... rabimo en super lahek vozicek, marelo, ker moram zdaj tega nosit v klet in ven, pa livijo (verjetno koli 11 kg) v drugi roki. Ful mi je ze tezko, ko pa velik trebuh, si pa sploh ne predstavljam, kako bo. Vem, da je bilo nekaj casa nazaj ful govora o tem... A katera vozi v mareli tudi na daljse sprehode (recimo kaksno uro) in kako imate oblecene v marelah (verjento pajaci)?
|