skačica
|
dan! Evo, mi smo bli spet na terenu, ogledali smo si terarij in akvarij v MB, Iza je z zanimanjem gledala ribe(ker se skoz premikajo, kače so ji ble bolj tko tko.) Pol smo si privoščili še kosilo v mehiški, Iza je jedla koruzno juho, ki je njami, midva pa druge stvari. Mal sva šla še pofirbcat v EP in sem od moža dobila en lep puloverček od Esprita in dnevnik, ker sem se odločila, da ga spet pišem.Za blog se ne bom odločila, bom raje pisala dnevnik, ko bom imela čas in bo lep spomin kasneje. Zdej sta moj in mala spodaj pri babi, jaz pa imam nekaj časa za RR. tricikel- mi imamo tud od Pikola, takega kot ga je pikca nalimala, sam druge barve. Je čist ok, le kvaliteta mal šepa . Sicer se pa zelo rada vozi tud v poganjalčku, ki ima tud potisno palico in pasove pa še ograjico, da dol ne pade. čeveljčki- Iza najraje nosi Superfitke, imamo pa tud dvojne cicibanke, ene so fajn mehke, ene pa vizualno zelo lepe, ampak trde tako, da jih imamo res redkokdaj. Sicer je pa doma še vedno samo v nogavičkah, pri moji mami pa v ciciban copatkih, ker ima zelo mrzla tla.Kupili smo tud ene super mehke Geoxke, ampak so ji še prevelike. pikca- res lep avatar, itak, ko pa imaš taka luštna cukra . anja- luštna tvoja tamaučka . Me pa zanima, kje se kupili tole gugalnico, ki ima tud fajno zaščito??? Mi moramo nekaj takega kupit za doma. Za RD bo od botra dobila peskovnik, od babice tobogan, midva bova pa gugalnico vzela. za k moji mami bomo pa skupaj s sestrama kupile komplet gugalnic, tobogan in hiško leseno. Ampak je kar fejst drago. Katera pozna še kakšen link, kjer imajo kakšne luštne stvari?
|