tinaaja
|
Cer, erna, fizioloska gre pri nas povsod,ker se itak dere vmes. Poskusava da se mal nagne naprej, ampak se itak hoce izmikar. Mal si pomagam s tetro, tko da ji dam cim bolj pod nos, da cim vec popije tetra in ne brina. Ampak se tud davi, pa kaj cem.. Odlepit je treba zadeve. Drugace pa prakticiram fiziolosko res samo, ko je kriza, drugace sopam sterimar. Tud brina ga 100x bolj mirno prenese. In ne z broncho-munalom se nismo zacel, cakam,da bo zdrava. Dojenje - mi nekako pocasi delamo na koncu, bolj v stilu - ne spodbujaj in odvracaj pozornost. Tko dase zdaj kar pogosto dogaja, da se samo se ponoci priklopi Spalna vreca - ZAKON Ocitno brini ful pase, jaz pa tud bolj mirno spim in sem ful zadovoljna s tole iz H&M... Govor ... mi smo pri besedah, pa se to ne celih.. Ti za smeti, mit za umit,... koji stavki Bo ze, me nic ne skrbi Anja, kako Bor? Upam,da bo nic mirna Jaz sem spoznala, kaj pomni tisto, da ce se od otroka nalezes, da je 10x hujsa oblika. Svasta ... Vceraj sem skor umrla, danes sem bolje. Ampak ne bi o samem prehladu, bruhanju in driski damn! Joj, oktober je ze.. cajt tok tece.. vsaj temeprature so zdaj znosne cez dan.