gapimasa -> RE: HOODIA EasySlim (16.3.2008 16:36:03)
|
Če katero še zanimajo moje izkušnje: hoodijo začela jemat v sredo (prejšnji teden), dve na dan, in sem se včeraj tehtala (sobota), torej 4 dni in sem z 81,3 kg prišla na 79,7 kg! Verjamete ali ne! Res je, da si moraš porihtat v glavi, da si ne nosiš nonstop v usta, kot je bila moja navada. Sedaj imam mali zajtrk, kosilo, vmes veliko sadja, in zvečer pred 18h, nekaj malega. Nimam nobene diete, ampak jem vse, le manj. K hujšanju se že spravljam par mesecev in nikoli nisem imela neke volje, vedno sem navalila na sladkarije in ponavadi zvečer bila najbolj lačna. Sedaj pa sploh nisem nič lačna, res je da sladarij nimamo NIČ doma, in jem veliko manj, kot prej! Hoodia mi je ful super, moraš pa sam gledat, da še poleg vseeno ne pretiravaš s hrano. V bistvu je to le zaviralec apetita, če pa ješ z navade (kot sem jaz), pa nima po moje ravno učinka! V glavnem jaz sem ful happy, in imam ful voljo hujšat in sploh ne mislim več na hrano! Javite še druge kaj izkušnje! Me zanima, kako daljše jemanje hoodie in rezultati!
|
|
|
|