Anonimen -> RE: HOODIA EasySlim (4.3.2008 10:19:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija trenutno nas jih uporablja ene 15, skupinsko, pa nobena ne toži po zaprtju. splišni je očitno jedla neke, ki niso taprava hoodia, ker na trgu se pojavlja en kup približkov, kolikor jaz vem pred časom...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne, ne, jaz sem jedla prav čisto taprave, le da so bile takrat, pred kakšnimi tremi leti, na Nizozemskem modni hit, zdaj so pa pri nas. Jih je še moj z nizozemskim partnerjem mislil začet uvažat, pa jih potem ni. Nisem bila zaprta, sploh ne, mogoče sem šla še celo večkrat na blato, pa je bilo to temu vzrok. Ne vem, pojma nimam. Je pa tudi tisti partnr od mojega ful hvalil te tablete, jedel jih je sam in njegova žena, pa sta oba shujšala. Samo da je tip dobil rane po črevesju in je šla namesto blata od njega kri. Sicer so ga nato v bolnišnici porihtali. Zdaj trditi, da je bilo to zaradi hudije, se najbrž ne da, ker ne vem točno, ampak bilo pa je to sočasno z jemanjem teh tablet. Ki jih je potem definitvno nehal jemati.
|
|
|
|