|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
8.7.2008 10:06:02   
viv_
Bemo sunce, jest garam na šiht k pr norcih... zdej mam pa mal pavzice, ker morm neki ful mislt, pa morm mal oddahnt.

Našidve spita tam do ene pol 8, kr OK, sam na morju bo verjetno prej auf, ker je v šotoru svetlo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.7.2008 11:10:11   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Boga revca... že ob 7h je vstala... uuuuuuuuueeeeeeeee.........

a ti mene mogoč mal hecašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neeeeeeeeeeeeee............ user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.7.2008 11:55:02   
krfjolca
Pri nas smo tudi auf včasih že ob 6h, najkasneje ob 7h. No, ta teden ima očitno dobre dni in potegneva do 8h, ko ima mami počitnice.  user posted image  Res pa ga ne dajem spat pred 9., prej je hodil najkasneje ob 20h.

Tudi mi že komaj čakamo morje, gremo drug teden v torek na Kos. Že zbiram material za animacijo na avionu. Glede na to, da mulo ni niti sekundo pri miru, bo to ful izziv.

Brez dude pri nas tudi še ne gre. Za spat je obvezna - oz. vsaj tri, da jih ima v ustih in v vsaki roki po eno, potem jih pa menja ... user posted image

Danes je obupno vreme. Upam, da bo kmalu kaj bolje, sicer se bova skisala notri ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.7.2008 16:38:22   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Danes je obupno vreme. Upam, da bo kmalu kaj bolje, sicer se bova skisala notri ...

Res, idealno za pospravljat... desc gre na šiht, tamalidve je spotoma peljal k tašči... jaz se pa psihično pripravljam, da začnem pospravljat!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.7.2008 19:28:05   
Aja1
Čer.
O, so še dudlarji med novembrčki user posted image

Viv, si že vse pospravla?

Krfjolca - komaj čakaš dopust? Verjemem, da bo super.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.7.2008 20:30:11   
Aja1
Še glede spanja. Naša gre spat ob 19ih in spi ponavadi do 6.30. Skrbi pa me, kako bo na dopustu, ker v prikolici se tudi ne da naredit čiste teme...pa tudi tišine ne bo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.7.2008 21:19:58   
Aja1
Ne morem verjet, da ste se vse tako odvadile RR-jat user posted image ....pogrešam stare čveke.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.7.2008 22:04:21   
max81
user posted image jest sem za čvek, sam kaj ko vas niuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.7.2008 22:09:00   
max81
evo moj je šel na šiht, mala spi, junior tud sam ga čakam, da se zbudi in da se še enkrat nahranva, pol pa gasa v postlouser posted image

dones smo skor cel popoldan prespal...jest sem že dva dni utrujena k pes in mi je ful pasal popoldan it mal počit, bajta bo pa še kšn dan počakala s pospravljanjem, ker se mi res ne da nič

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.7.2008 22:12:15   
urška76
Čer!
Sam en hiter pozdravček. Sem slišala, da sem med pogrešanimi. user posted image  Dragi je strokovno ugotovil, da sem v podopustniški depresiji. Se mi sploh ne da na reačunalniku viset. Dons sva mal slikice za razvit štimala (sva ugotovila, da sva nazadnje to naredila lani avgusta user posted image  ). Se bom potrudila, da vas v bodoče večkrat vsaj pozdravim. Zdej pa šibam pod tuš pa spat, jutr je spet šiht user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.7.2008 7:50:26   
viv_
Jutro!

Aja1 - ja, doma se sija... sam še ene 2 m mam za popeglat, pa sem...

Urša - a si kej menala šiht a si na istem?

Tako, zdej pa da pokritiziram vreme - bemo sunce! Pa tale mraz! Tamalim sem mogla dat zjutri štumfe gor. Mirna je jokala, ker je hotla met novo oblekco, pa sem rekla, da ne mor, k je Zima... Grrrrrrr... Sej baje bo za vikend spet lepo toplo! Upam!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.7.2008 10:29:48   
atanja
O urška pozdravljena!

JAz pa sem zadnji dan na dopustu. Sem mela mal generalne zdele grem pa likat, da mal nadoknadim zamujeno. Pol pa po malega v vrtec na kavico.

Mi je tok težko it jutr v službo ker so delalale same bederije. In ne več kako bomo še tole zdžala. Zdaj sem se odločla da bom od septembra vodila sam dve trgovini pa še to tisti k sta čez praznike zaprti. ker ne bom več do 19h na bšožični dan pa novoletni v službi. naj pa dvegneta ure študentom pa bodo oni delal.

ZDaj delam zadnji letnikuser posted image user posted image  sam mam grehov kar velik za nazaj sam upam da bom z izpioti konec aprila. Upam da ne pričakujem velik. Pa da potem najdem drugo službo k kle ne morem več.

zdaj pa likatuser posted image user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.7.2008 13:11:29   
kravicakatka
Živjo punce...
mene pa zanima, kako spravite otročke spat. Aja1, to je pa super, da gre že ob 19:30; jaz našega težko dam spat pred četrt na devet; če ga dan prej se samo igra po posteljici, če sem zraven ali pa joka in me kliče, če ne mi.-...kakšen nasvet. na rami noče več zaspat.
zjutraj je pa pokonci že pred 7, včasih tudi že ob 6ih. Bi kaj pomagala popolnoma temna soba, sedaj imamo samo žaluzije in zjutraj proseva skozi sonce.
Imate okno ponoči sedaj odprto ali ne?

Lepo bodite:)
kk

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.7.2008 13:48:23   
krfjolca
Midva imava zvečer obvezen obred. Spat ga spravim okrog 20.30, pač ko pojemo večerjo, ga stuširam, mu umijem zobke, potem se pa spraviva na taveliko posteljo in se pogovarjava. Mirno leži in posluša, včasih mu povem pravljico, včasih pojem ali pa samo poslušava zvezdico zaspanko. Ko se nacrkljava (govorim v dvojini, ker tudi meni paše user posted image ), ga še budnega prestavim v njegovo posteljico, mu dam dudo (ali tri, hehe), lupčka in grem. In to je to. Pri dnevnem spanju pa ni problema - sam pove, da je zaspan, spleza v posteljo, mi da lupčka in zaspi - nimam nobenega dela. Če se samo spomnim, kakšen cirkus smo imeli s tem uspavanjem - pa na rokah, pa plesat, pa hodit, pa gujsat user posted image , je tole prava pesmica. In ga ni bilo treba nikoli pustit jokat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kravicakatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.7.2008 20:16:19   
Anonimen
Ura je šele malo čez osmo, jaz pa že zeham kot nora. user posted image user posted image user posted image
Zjutraj vstajam ob pol šestih, danes sem imela norišnico v službi. Meh, grem kar pod tuš pa v posteljo.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.7.2008 20:59:51   
atanja
Mi se uležemo zraven njega na tavelko posteljo-kdor ga daje spat. Včer sva midva šla v nabavo pa ga  je mami dala in je mami prej zaspala. Sam smo mal zanalašč naredil ker zdaj k je ati v b olnici sam leta in se nič ne uleže. Tako da je včeri zadremala..user posted image user posted image  Ponavadi gre moj z njim. PA zaspi. Ma je pretežek d aga bi nosila.

Kaj vi kaj dajete kožico dol z lulčka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.7.2008 22:01:15   
kravicakatka
Živjo punce...ali pa že skoraj lahko noč.
Danes sem spet dajala Žana  spat vsaj pol ure, se trikrat skoraj odplazila iz sobe, pa se je, ko sem bila na vratih user posted image zbudil in takoj mami, mami!, pa oko, oko (njegova beseda za roko). Bom jutri preiskusila z veliko posteljo, samo upam,da ne bom zaspala, ker je zvečer vedno še toliko dela, uf...

Za kožico pa, atanaja, je bilo pri nas takole. malo smo zabušavali, ker nisem vedela, da jo je teba tako fejst dol potegnit, potem pa je zdravnica rekla, da moramo bit bolj pridni. potem se je moj malo bolj poglobil, pa nekajkrat po kopanju smo potegnili dol, potem pa spet pozabili..dokler... zadnjič je bil pol popoldneva v bazenu-potem se je koža lepo zmehčala in po večerji je še malo počofotal v kopalnici. in potem sva, preden je dobil pleničko, pogledala še kako je s kožico. Ker je bilo mehko, jo je moj potegnil čisto do dol, lepo je vse očistil z vlažnim robčkom - malo se mu je že začelo nabirati tisto belo, nato smo razkužili lulčka s fiziološko in je blo. Nasleednji dan je še enkrat pogledal in zdaj je ok. Pravijo pa, da je kar treba, sicer sledi operacija...

------
Jupi, jupi... če bo po sreči gremo 23.7. še mal na morje... Mali tako uživa:)

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.7.2008 22:14:26   
atanja
MA vem da je treba. Sej je šlo že ful elpo dol. Sam pol pa k je zdravnica pred enim mesecem pogledala in je blook jaz sem mal pozabla. zdaj pa ne gre več. Bom ga zdaj k se bo kopal še mal psokusla drugače bom pa šla k zdravnici

(odgovor članu kravicakatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.7.2008 8:04:47   
viv_
Jutro!

Pri nas z uspavanjem nikoli ni bilo problemov. Zarja zaspi tam okrog 20:30. Zgleda pa tako:
- večerja
- umivanje
Ko je v pižamici se pa usedeva v otroški sobi na fotelj, preštejeva vse prstke, jo dam v posteljo, lupčka Zarji, lupčka plišastemu slončku in potem zaspi.

Pa zdaj smo še dudo ukinili, tako da sem prav zadovoljna!

Mirna gre potem spat kakšno urco za Zarjo, sta pa skupaj v sobi.

Če gresta pa slučajno skupaj spat, mi jih je pa ful luštno poslušat po baby phonu, ko pojeta, pa se smejeta, pogovarjata... dokler ne omagata.

Imamo pa za poletno obdobje narejene ene temne zavese, ki jih obesim zvečer čez okna, ki sploh ne prepuščajo svetlobe, tako da imata v sobi temno.

Okno jima odprem okrog 10h zvečer in potem ga ob 5h zjutraj zapremo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.7.2008 20:20:38   
Nogavica
Ojoj, kam smo padle user posted image

Živa pa zdaj hodi spat okrog 20h, zbuja se pa okrog 7h. Smo pred kratkim nabavili rolete za veliko balkonsko/terasno okno, pa nova senčila za strešna okna, zdaj pa je res čista tema in se pozna, ker mala včasih potegne tudi do 8h (če dragi ne dela zjutraj), prej pa je kolovratila okrog že pred 6h.
Zvečer mi pa tudi paše, da hodi tako spat, ker ob 18.30h, kot je hodila prej, bi mi bilo zdaj poleti prezgodaj.
Z uspavanjem pa itak (še) nimamo problemov, ker zaspi na zizi. user posted image  Kako bo potem, ko to ukinemo, pa se mi ne sanja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.7.2008 20:33:58   
Aja1
Čer.

Glede spanja se lahko skoraj da podpišem pod post od Krfjolce. Naša zaspi okoli 19ih (na morju bo sigurno kasneje, ker ne bo teme). Ob 18ih gremo ponavadi domov, po je večerjo, jo stuširam, umijem zobe, gre na kahlo (zraven gleda Telebajske user posted image ). Potem pa ji oblečem pižamo, spleza na posteljo (spi pri nama),ji povem, da jo imam rada, pa bla, bla,bla, dam lupčka, prižgem zvezdico in grem. Ponavadi zaspi v roku petih minut. user posted image user posted image user posted image  Če bi mi nekdo rekel pred natanko pol leta, da bomo kdaj tako spali, bi rekla, da samo v sanjah. Ja, res je kot noč in dan v primerjavi s prvimi 14imi meseci, ko smo se zbujali tudi po 20x na noč. user posted image user posted image  Zbudi se pa okoli 6.30. do 7.30.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.7.2008 20:35:09   
Aja1
Zdaj imam farbo na glavi. Pojma nimam, kakšna bom. Na sliki je videti kar lepa rjava.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.7.2008 20:41:51   
Aja1
Max, boš kar tiho? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.7.2008 21:50:24   
Aja1
Zgleda, da je Max pobegnila..

Nič, grem na spavanje. Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.7.2008 8:01:12   
viv_
Jutrooooooooooooooooo!!!!!

Kok vas je že bilo na dopustu in koliko vas še gre?

Jaz preživim še naslednji teden, potem sem pa do 1.9. doma. Komej čakam, ker letos je pa res kriza... NUJNO RABIM DOPUST!!!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.