Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 12:33:02
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Kok je fino k sem doma, pa lahk mal čvekam tud dopoldne. Z našo malo sva leteli na en mali sprehod, da se je mal nadihala svežega smoga, tist v stanovanju je bil že ves predihan , je bla tko vesela, da sva šli mal ven. Zdej pa reva mala mal počiva. Upam, da bo kaj več ko včeraj, ko je spala cele pol urce. Pa mal sva bili v zasoparjeni kopalnici, upam, da ji bo kaj pomagalo. Zdele je sicer neki kašljala, vendar se ni zbudila. Max tvoj si pa velik upa, da te tako cel dan pušča samo doma. Ga bomo mal v roke vzel, ko se vidmo (al pa raj ne, da nas ne bo obtožu napada na uradno osebo, pol bomo mel pa še s policisti križ ). Nika bo pa preživela. Lažje kot si misliš. Mene je tud skrbel, kako bomo z Mihom sfolgal, pa sploh ni blo panike. ZOO- ja res bo kmal luštn tam špancirat. Vsekakor se dobimo, ko boste začeli letat okoli v dveh parih Če pa mi prej pribremzamo na gorensk, se pa vsekakor javimo. Sej mamo še telefon, da se prej najavimo. Zamima super da se ima Zalika luštno v vrtcu. Le tako naprej. Naš je pa zdele že od desetih pr najinmu projektantu. Pa prav, da ga še kako urco ne bo . Ne vem, a misleta dons vse nardit. Ma sej bi bil že cajt. Smo se menil, da bomo že leta 2006 začel delat, pa še zdej ni vseh papirjev. Če mu neb že tok dnarja zdajala, bi ga gladko zamenala. Upam, da mu rata zdej še od električarja in strojnika papirje dobit, da bomo lahk za gradbenga zaprosil.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 15:30:46
|
|
|
|
Zamima
|
bejbe, kaj zdaj , še Aja1 se več ne javlja, ki je največja čveka med vsemi , kje ste vse ? Menda ja ne zunaj v tem mrazu?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:15:14
|
|
|
|
Zamima
|
ku ku,... max, vidim te
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:24:46
|
|
|
|
max81
|
ja sam res babe kvaj zdej...cel dan nikjer nobene uzuni na mrazuuu, ne hvala, pri nas je danes tk svinjsko pihalo, da je bilo groza...zdejle bomo kr doma če bo tako vreme, da slučajno še kej ne pokasiram preden grem rodit stanje danes katastrofalno...zjutri je bilo ok, sva se zbudili malo čez osem, ko sem jo šla iskat se je igrala na postelji z igračkami, pol sva pojedli, se igrali, malo letali naokoli in okoli kosila sem jo dala spat...ko se je zbudila pa dretje za znoret, se je že zbudila tako čudna nič ji ni bilo prav pol sva se nakak porihtali pojedli, igrali.itd ..pol je pa tastar pršu dam in je skoz hodila od enga pa do tadrugega in pol hotla na vsak način k meni in je sedela za mano in kresnla iz stola dol direkt v ribo na brado in zobe , začela ji je ful tečt kri in sem misnla da smo zbil že sprednje zobe...tolk mi je blo hudo...drla se je kt jesihar, kri je pa tud ful dolg tekla...za povrh pa še luna....zdejle je končn zaspala ker sem ful utrujena in sem bila že čisto preč
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:25:32
|
|
|
|
max81
|
o ne morem verjet vsaj ena na vidiku...kako si
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:29:46
|
|
|
|
Zamima
|
dobro, hvala ne moreš verjet tak mi je bilo danes dolgčas, da sem si nardila CD s slovenskimi pesmimi
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:31:54
|
|
|
|
max81
|
jest mam rADA SLOVENSKO MUSKO...no sej drgač pa tko vse poslušam o Aja1 na vidiku
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:32:59
|
|
|
|
max81
|
je čez dan tolk načvekala, da bo mela zdej ful zaprebrat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:34:11
|
|
|
|
Zamima
|
no, meni je zmanjkalo idej, ker bi rada neke normalne pesmi, ne lih kake turbo variante , imam Alenko Godec, pa Evo Černe, pa Nino Pušlar, Kreslina,... Imaš še kako idejo? Koga še, ali pa kak fajn komad?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:34:54
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Evo mene . Neja spi. Je bilo treba spet eno uro zraven ležat. Max, podobno je bilo včera pri nas...je tudi Neja padla s stola. zate in za Niko. Zamima, super za Zalo . Si tudi ti vesela, ko vidiš, da v vrtcu uživa, ane?! Babe, jutri gre Aja1 pa k frizerju . Ja,vem da govorim že pol leta, da bom šla. Jutr grem pa res. Moj časti (še od Valentinovega). Zdaj pa ne vem, kako naj se pobarvam in postrižem . Rada bi malo spremembe.
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:35:30
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojej, max81! Včeraj Neja, danes Nika. Kaj je zdaj to? Se bodo zdaj začele vrstiti med novembrčki nezgode, kot so se pred meseci padci s postelj? Hvalabogu, da ni bilo kaj hujšega. Kolegica mi je ravno ta teden razlagala, da je njena soseda na petletnega vnučka zlila celo posodo vrele juhe, ko se ji je zamotal pod nogami, medtem ko jo je nesla na mizo. Jaz se tega ful bojim. Drugače je pa res prav mrtvo tukaj na našem forumu.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:35:52
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 je čez dan tolk načvekala, da bo mela zdej ful zaprebrat
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:36:37
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Drugače je pa res prav mrtvo tukaj na našem forumu. Ups, se je malo razživelo, medtem ko sem pisala .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:36:40
|
|
|
|
Zamima
|
oooo Aja,... ja, ful sem vesela, da se ima lepo v vrtcu ,... joj, jaz bi tud morala k frizerki ,... mi je že mama rekla, da bi morala it
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:37:52
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Ojej, max81! Včeraj Neja, danes Nika. Kaj je zdaj to? Se bodo zdaj začele vrstiti med novembrčki nezgode, kot so se pred meseci padci s postelj? Hvalabogu, da ni bilo kaj hujšega. Kolegica mi je ravno ta teden razlagala, da je njena soseda na petletnega vnučka zlila celo posodo vrele juhe, ko se ji je zamotal pod nogami, medtem ko jo je nesla na mizo. Jaz se tega ful bojim. groza tega se tudi jaz bojim
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:39:01
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima no, meni je zmanjkalo idej, ker bi rada neke normalne pesmi, ne lih kake turbo variante , imam Alenko Godec, pa Evo Černe, pa Nino Pušlar, Kreslina,... Imaš še kako idejo? Koga še, ali pa kak fajn komad? Meni so všeč stare slovenske pesmi - od Pop designa -ko je pel še Miran Rudan
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:41:07
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, nisem ravno neka poznavalka slovenske glasbene scene (če odštejem Siddharto ), ampak meni so Panda imeli enih par dobrih pesmi, Pa mogoče Omar, Alya, Predin, Hazard ...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:41:34
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima oooo Aja,... ja, ful sem vesela, da se ima lepo v vrtcu ,... joj, jaz bi tud morala k frizerki ,... mi je že mama rekla, da bi morala it joj a ni grozn, da te nekdo od domačih opozori na to , da bi blo treba se mal poštimat moj je uzadno reku, da sem čist uredu, nara stka sem mela pa že do sredi glave ..ja on je hotu, da bi mela nazaj svojo barvo las, ki se sploh več ne spomnim kakšna je joj muska, zdej si me pa dobila...se bom probala mal spomnt, ker mi itak teli moji možgani ne funkcionirajo več sploh
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:42:26
|
|
|
|
Nogavica
|
Pa Regina ima tudi lepe pesmi. Pa Tanja Ribič.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:43:00
|
|
|
|
max81
|
ja sej naša načeloma ful malkrat km pade, ko pa useka pa useka ornk ...sej zdej mi je smešn, sam prejle mi pa tud slučajn ni blo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:46:32
|
|
|
|
Zamima
|
no, bom pogledala še kaj,... omar ima kaj novega? ,...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:49:10
|
|
|
|
Aja1
|
Max, zdaj gledam...samo še 13 dni do PDP? UAUuuuuuu
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:49:53
|
|
|
|
Aja1
|
Pa Saša Lendero ima tudi nekaj dobrih.
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:50:25
|
|
|
|
Zamima
|
ooooo 13 dni,.... to pomeni, da lahko vsak čas potrka na vrata
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 19:54:11
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, zdaj gledam...samo še 13 dni do PDP? UAUuuuuuu ja evo je že v elementu, sam da se znoči , me že tiši dol, pa špika okol jajčnikov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?