|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
18.6.2008 20:47:22   
Aja1
Evo jo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.6.2008 20:54:37   
krfjolca
Bravo za plače, deteljice, nove besede itd. user posted image user posted image  ;)

Govor gre našemu tudi v nekakšnih zagonih. Nekaj časa je nekako na istem, potem pa v šusu izgovori kako tako konstrukcijo, da ga samo debelo gledamo. Trenutno ima spet eno od takih faz, in sicer tvori stavke kot za stavo. Pa tiho ni niti 5 minut, ves čas se nekaj pogovarja, če ne z drugimi, pa sam s sabo. Prejle se je igral z blazino na balkonu naprimer - pa je izustil nekaj takega: "Anze dau doj bazino. Bazina na tla. Anze bazini lezou (se uleže). Opa padu (pade z blazine). Aze spodej (se zrine pod blazino in se krohota). Ati magej, bazino doj." itd. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.6.2008 9:59:28   
Aja1
Dan.  Smo bile že spet na drugi strani user posted image

Jaz imam pa danes in jutri dopust! user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi. Zdaj grem pa k eni sodelavki, ki je tudi na dopustu na čvek z biciklom user posted image . Ja, se ne moreva več vsega zmenit v službi, ker je prišla ena sodelavka iz porodniške, ki pa je obe ne moreva user posted image  . Ne morem si pomagat. Je preveč samovšečna in oh in sploh najboljša (samo v njeni glavi) in jaz takih ne morem.... Sorry, za tale izpad, ampak imamo res burno v službi po njeni zaslugi user posted image user posted image

Naredila sem že skoraj vse, kar sem imela v planu danes (vnesla sem mami v program opise za spričevala...je malo smotan program in ona raje vidi, do to naredim jaz user posted image ). Je bolj sigurna, ker se skoz boji, da bo kaj zbrisala.
Neja je v vrtcu, moj pa na šihtu cel dan.
Še kuhat ni treba danes user posted image .

Zdaj vidim vrtičkarje skozi okno, kako gredo na sprrehod. So lušni. Neja spet prva v koloni user posted image ...ja je najmlajša in najbolj živa user posted image .

Grem zdaj na bicikl. Lepo preživite današnji sončni user posted image  dan.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.6.2008 10:31:28   
marella1
Aja: Neja je tko luštna punca. Prva mala manekenka.
Pa user posted image za deteljico, bo imela pa veliko sreče v življenju user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.6.2008 10:48:01   
Zamima
Dan,...

meni se pa nič ne da danes spet,... sem na delavnicah, Zala v vrtcu,.... ne vem še kaj bom počela danes, najverjetneje ko pridem domov se bom malo vlegla user posted image

lep dan vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.6.2008 19:08:14   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Zdaj grem pa k eni sodelavki, ki je tudi na dopustu na čvek z biciklom user posted image . Ja, se ne moreva več vsega zmenit v službi, ker je prišla ena sodelavka iz porodniške, ki pa je obe ne moreva user posted image  . Ne morem si pomagat. Je preveč samovšečna in oh in sploh najboljša (samo v njeni glavi) in jaz takih ne morem.... Sorry, za tale izpad, ampak imamo res burno v službi po njeni zaslugi user posted image user posted image

Zgleda je neki v zraku, pri nas v službi je tudi pestro. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.6.2008 19:11:44   
viv_
Drugače pa... sem navdušena, da je končno sonček. user posted image user posted image user posted image

Naša Zarja tudi ogromno govori, precej več kot Mirna pri tej starosti. Pa lepo se zna predstavit z imenom in priimkom: Jaja Bode user posted image  Sicer je pa mali vragec... ampak tak prikupen vragec, da še hud ne moreš biti nanjo.
Malo ji gre na živce starejša sestra, čeprav sta zadnje 2 dni nekam veliki kolegici ratali. To si pa res želim, da bi se dobro razumeli!

Evo, ena sličica od naše prinčipese:

user posted image

Takole se recimo meni nič, tebi nič vleže sredi ceste na tla user posted image  Mulo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.6.2008 21:06:56   
Aja1
Faca je tale Jaja user posted image user posted image user posted image . Naša je pa Jeja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.6.2008 21:11:11   
Aja1
Danes popoldan sva šli pa  našimi v Nm po opravkih. Na koncu smo šli še na pico in trampoline. Neja se trampolina še boji user posted image . Sem pa jaz namesto nje malo poskakala user posted image .

Jutri ob 13.30 imamo pa testiranje za alergijo. Prosila bom za pesti user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.6.2008 22:30:20   
Nogavica
viv, Zarja na tej fotki tudi izgleda pravi mali vražič.

Živa pa si reče Žiža.

Imam pa slabo novico glede tašča - darovalčev kostni mozeg je odmrl in so danes spet opravili presaditev (tokrat njenih celic, ki jih je zbrala lani po kemoterapijah). Kar pomeni, da so bili ti trije meseci borbe in trpljenja povsem zaman. Je pa zdaj minil že cel mesec, odkar je uspavana in na aparatu za dihanje. user posted image  Ne vem, kako se bo to izteklo ...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.6.2008 22:39:10   
Aja1
Ojoj Nogavica. Za taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.6.2008 22:40:06   
krfjolca
Nogavica, žal mi je zaradi tašče user posted image . Držim pesti, da bi se najbolje izteklo. Za vas in zanjo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
20.6.2008 7:47:25   
viv_
O, Nogavica... user posted image Držim pesti! Upam, da se bo vse dobro izteklo!

Aja1, pesti tudi za vas user posted image !

Nogavica, ne samo da zgleda, tudi je pravi mali vražič user posted image  Jaaaaaaaa, Žiža, jaz sem tudi sama sebi rekla Žiža user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
20.6.2008 10:01:53   
Zamima
nogavica user posted image za taščo!
Aja1 user posted image za teste.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
20.6.2008 15:22:30   
Zamima
o, lej jo Zarjo user posted image user posted image user posted image , sem jo komaj zdaj zaznala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
20.6.2008 16:04:41   
Zamima
pisa pisa  - naša nova beseda user posted image

pisala pisala to pomeni v prevodu user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
20.6.2008 19:06:43   
Aja1
Za nami je naporen dan. Na testiranju za alergijo je bilo seveda kar precej joka (ko so jo pikali), kasneje pa še smeha in bežanja iz ambulante  user posted image . Na žalost še nobena alergija ni izvenela kljub strogi dieti. Še vedno ima močno alergijo na jajca in citruse. user posted image   No, pa bomo že.
Direkt iz Nm je šel moj v službo, midve pa v vrtec na zaključek. Bilo je kar fajn, le naša ni bila ravno najboljše razpoložena. Tamali so zapeli in zaplesali Ringa raja. So bili lušni. Naša ni ravno 100% sodelovala. Vsi so čepeli, Neja je pa stala in mahala  user posted image . Potem se je pa začela trma. Na vsak način je hotela na en strmi tobogan. In ker ji nisem dovolila, se je seveda ene parkrat vrgla na tla in se drla. Me je bilo prav sram. Hudiček mali.
Zdaj pa že eno uro spi, ker je bila čist fertik. Čez dan je spala samo pol urce. 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
20.6.2008 19:15:07   
Aja1
Še to sem pozabila. V vrtcu so danes dobili eno "knjigico", kjer so slike in malo obrazloženo bivanje v vrtcu. Full lepo. Na začetku slike, kjer Neja joka (ena slika ravno na rojstni dan z leseno tortico pred sabo), na koncu pa Neja z nasmehom na obrazu in ploskanje. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
20.6.2008 20:15:35   
Zamima
mi smo dobili "album" njihovih risbic, kaj so narisali med letom user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
20.6.2008 21:48:29   
Aja1
Šit. Jaz pa sem zdaj prvič naročila slike v DM in ravno pošljem naročilo, se spomnim, da imamo ponavadi slike 10x15, v dm so pa 11x15. In ne bodo šle v album user posted image user posted image . Kaj naj zdaj? Obsaja tak album za 11x15?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
20.6.2008 23:18:44   
atanja
Čer
user posted image user posted image user posted image Nogavica tudi jaz držim pesti
Viv ti imaš pa navihanko-pa ful velika je na sliki.user posted image

Pri nas se mamo pa ful pestro. Atija še vedno niso operilal, in vsak dan kličemo če bo kaj ker zdaj ga je še začelo boleti kljub temu da ima nogo v gibsu. Sej ni hudga sam k bi bil lahko že fertik.

No pol pa baje da k  ima hudič mlade na enkrat al kako že... K včeraj zjutraj gre mami v službo in vidi dim iz kurilnice ker je notri gorel bojler. In to že kar orenk tako da je poklicala brata-smo mel srečo da je šel včeri kasnej v službo. In sta mela ful gasilno akcijo k sploh nista vedla kaj gori. No in bila je sreča v nesreči ker če bi brat šel normalno v službo pa mami, in ne bi opazila da gori bi šlo vse skup mal v luft ker je nafta zraven. Jaz sem spala tik nad kurilnico ati pa tako al tako se ne premika velik. no tako da smo mel celo akcijo.

Ampak zdaj je že več ali manj pospravljeno danes sem šla jaz kooončno oplet vrt in poflancat por. Babi je pa mami vrt spedenala-mal sem jaz pomagala- mami je ful utrujena zaradi vsega skup bolj psihično babi je bla pa tok ponosna da je nekja naredilauser posted image .

Jaz moram pa nekaj vzgojitelci kupit v vrtcu pa ne vem kaj. Oz.pomočnici k vzgojitelce nimamo več. PA sej je boljš ker imamo ene študetnke ki  pomagajo pomočnici in je tako dobr vzdušje. Tako da bi jaz za vse nekaj kupla pa sem mislna prines nekaj kave, pa nekja še zraven za ostale ki sodelujejo pri tej skupini(se skoz emnjavajo) za pomočnico pa nekaj samo za njo. pa pojma nimam kaj. Kake ideje?

Moj mali fant je pa vsakdan bolj navihan. Alergijo smo pa pri ans malo umirili z bioresonanco-oz. ne vem če je to krivo sam je že 4t brez kapljic pikice se mu sam kak dan izpustijo in ponoči se ne praska. Ma ne vem sam boljš je zdaj bomo pa vidl kako do konca....

Lep vikend vam želim pa čim manj dežja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.6.2008 11:09:50   
Zamima
mi pa danes štrihamo user posted image , bom nalepila slikice ob priliki, sem si zmislila nekaj ekstra (foter protestira, da ne bo tega pocal, ampak jaz vztrajam user posted image  user posted image )

Lep vroči dan vsem

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.6.2008 19:55:19   
Aja1
Zamima, midva sva tudi štrihala user posted image . Kuhinjo na rumeno, spalnico na rdeče. Zdaj čaka še dnevna in oranžna barva. To bo pa enkrat med tednom.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.6.2008 21:16:29   
krfjolca
Mi bomo pa štrihali, ko bo zgoraj fertik user posted image . Da bo ven iz prahu in umazanije. Potem se pa komplet stanovanje prečisti, pomala, pobrusi parket, itd. Komaj čakam, da bo zgoraj soba, ker mi že nenormalno zmanjkuje prostora. Fasciklov se mi je nabralo tu mač!

Danes so se deci lotili igralnega stolpa na vrtu - namreč pokrivali so streho. Jutri bodo šli še malo gipsat na podstreho, midva z mulcem bova pa malo na kolo sedla zjutraj.

Moram pa povedat, da sem v teh tednih shujšala za 3 kile in sem tako že skoraj na svoji željeni teži user posted image . Samo - vam povem kako?!!! user posted image
Sva šli s prijateljico za foro v Poreč na hipnozo, pa moram reči, da resnično deluje!!! Sicer je ta hipnotizer znan predvsem glede odvajanja od kajenja, ima pa tudi možnost hipnoze za zdravo prehrano - namreč v podzavest ti vgradi nekakšno blokado, da ti ne paše jest kruha, sladkarij, testenin, slanih prigrizkov. (na podoben princip kot za cigarete). Sama nisem verjela, ampak sem šla za foro probat (pa še izlet na obalo sva imeli) - že pri sami hipnozi vidiš, da je res nekaj na tem, saj si dejansko čisto mlahav, ne moreš se premaknit, odpret oči, čisto si sproščen, vendar se vsega spominjaš, kar ti je govoril. In rezultat je res izjemen - ne paše mi kruh (npr. hrenovke mi nikoli niso dišale brez kruha, zdaj kruha niti videt ne morem zraven), na mizi je lahko gora peciva, pa me ne bo niti ganilo, zvečer si lahko dragi naredi 10 toplih sendvičev (na katere sem bila nora), pa lahko mirno žvečim jabolko zraven in niti nimam želje poskusit. Noro, res. Če katera želi cifro, lahko na ZS user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.6.2008 9:51:01   
Zamima
jutro, ali dan,... hehe,.... no danes dalje štrihamo user posted image , mini knjižnica bo mint zelene barve do polovice, potem pa 10 cm oranžnega traku (pobarvano) user posted image user posted image
včeraj se nisem mogla nič oglasit, ker me je cel dan internet tukaj hecal (doma doma user posted image ). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?