krfjolca
|
Mi bomo pa štrihali, ko bo zgoraj fertik . Da bo ven iz prahu in umazanije. Potem se pa komplet stanovanje prečisti, pomala, pobrusi parket, itd. Komaj čakam, da bo zgoraj soba, ker mi že nenormalno zmanjkuje prostora. Fasciklov se mi je nabralo tu mač! Danes so se deci lotili igralnega stolpa na vrtu - namreč pokrivali so streho. Jutri bodo šli še malo gipsat na podstreho, midva z mulcem bova pa malo na kolo sedla zjutraj. Moram pa povedat, da sem v teh tednih shujšala za 3 kile in sem tako že skoraj na svoji željeni teži . Samo - vam povem kako?!!! Sva šli s prijateljico za foro v Poreč na hipnozo, pa moram reči, da resnično deluje!!! Sicer je ta hipnotizer znan predvsem glede odvajanja od kajenja, ima pa tudi možnost hipnoze za zdravo prehrano - namreč v podzavest ti vgradi nekakšno blokado, da ti ne paše jest kruha, sladkarij, testenin, slanih prigrizkov. (na podoben princip kot za cigarete). Sama nisem verjela, ampak sem šla za foro probat (pa še izlet na obalo sva imeli) - že pri sami hipnozi vidiš, da je res nekaj na tem, saj si dejansko čisto mlahav, ne moreš se premaknit, odpret oči, čisto si sproščen, vendar se vsega spominjaš, kar ti je govoril. In rezultat je res izjemen - ne paše mi kruh (npr. hrenovke mi nikoli niso dišale brez kruha, zdaj kruha niti videt ne morem zraven), na mizi je lahko gora peciva, pa me ne bo niti ganilo, zvečer si lahko dragi naredi 10 toplih sendvičev (na katere sem bila nora), pa lahko mirno žvečim jabolko zraven in niti nimam želje poskusit. Noro, res. Če katera želi cifro, lahko na ZS .