Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.6.2008 19:48:40
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, bomo cel teden stiskale pesti. Srečno.
|
RE: November 2006 - 3. del 15.6.2008 19:50:24
|
|
|
|
Aja1
|
Midve z Nejo sva pa danes pred spanjem pekli piškotke. En del brez jajc. Je bila prav navdušena. Skoz je stala pred pečico in gledala svoj izdelek.
|
RE: November 2006 - 3. del 15.6.2008 19:52:53
|
|
|
|
Zamima
|
pridni sta bili . Ma, ja saj se veselim, da se nekaj dogaja na področju za službo, ampak halo? Ta teden imam nabit s sestanki - že zdaj komaj čakam, da se konča
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.6.2008 22:06:37
|
|
|
|
krfjolca
|
Tudi jaz držim pesti za službo Sem se pa prejšnji teden tudi jaz prijavila na en razpis, tako da bi še jaz za kako pikapoko fehtala. Smo šli pa danes malo gledat avijone v Lesce (smo najprej mislili v Mb prit pogledat miting, pa se nam potem ni dalo vozit tako daleč.) pa nas je malo namočil dež ... Sem že resno sita tega vremena, prav obupno je. Pa v sredo imamo ekskurzijo, pa bo prav bedno v dežju. Zdaj grem pa kar spat, ker sem pretežno zbita ... LP
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.6.2008 18:23:55
|
|
|
|
Zamima
|
da nas pomaknem malo višje Oz, na prvo stran
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.6.2008 19:53:55
|
|
|
|
viv_
|
Evo nas nazaj... In medtem tok luštnih novih avatarčkov, da sploh nisem vedla kera piše. Sem mogla celo imena gledat. Kok mamo pa novembrke luštne otroke, ne morem verjet Mi smo se mal potepali z avtodomom. In je FENOMENALNO. S ta starmu sva oba čist navdušena. K ne bi bilo treba stanvana rihtat bi bila pomoje že dons popoldne na banki Tko pa... mogoče k bomo u penzjonu. Vreme se je nekako držalo, celo imeli smo sonce. Šli smo zoo safari ob Gardskem jezeru, pa Sirmione, nazaj grede pa še v Kobarid in Lepeno - to so pa najini "poročni" kraji, pa ker bova imela ravno 5. obletnico poroke, sva pelala otroke tja, da vidijo, kje sta se ati im mami poročila
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 15:24:34
|
|
|
|
Zamima
|
evo, prošao još jedan razgovor ah, ja,... zdaj pa spet čakat - juhu
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:17:07
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Včeraj sem bila brez računalnika, zato se nisem nič oglasila. Itak niste bile zgovorne. Je moj peljal računalnik v popravilo (zaradi ene tipke (space), ki slabo prime,ker jo je Neja že parkrrat spulila). In se ne da popravit. Na laptopu bi morali menjat tipkovnico .... Zaradi ene same tipke.... Ah, se bomo pa še naprej mučili s tako tipkovnico Zamima in Krfjolca in vse ostale, ki iščete (menjate) službo
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:32:51
|
|
|
|
Aja1
|
Zdaj sem pa malo nostalgična...poslušam na youtube skupino Magazin
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:35:00
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zdaj sem pa malo nostalgična...poslušam na youtube skupino Magazin wiii, nekaj za mene
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:40:07
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zdaj sem pa malo nostalgična...poslušam na youtube skupino Magazin wiii, nekaj za mene Meni so tudi super Pa Novi fosili, Srebrna krila,.... Zakon .
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:44:48
|
|
|
|
Aja1
|
V petek imajo pa v vrtcu zaključek. Upam, da bo vreme dobro. Me prav zanima, če bodo tudi tamali kaj nastopali. Neja mi je nekaj sumljiva - doma skoh nekaj poje in hodi (pleše) po prstkih ...najbrž da trenira
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:53:15
|
|
|
|
Zamima
|
Mi se bomo za zaključek peljali v četrtek z vlakcom (Jurčkom) po Mariboru
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 20:59:43
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, a sva midve še edini odvisni od foruma?
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 21:16:42
|
|
|
|
krfjolca
|
Ne, še ena odvisnica tukaj ;) Še kak teden potrpite, potem se bom a tudi jaz malo pogosteje oglašala. Trenutno se mučim z nekimi poročili, pa se mi niti sanja ne, kako naj se tega lotim. Ful sem srečna, da imam mami v tej stroki in jo lahko pri vsaki dilemi povprašam, kako naprej. Svaka čast tistim, ki so se morali sami naučit plavat tuki not ... Pa danes sem prvič in zadnjič plačevala po internetu s kreditno kartico . Sem naročila na mimovrste nekaj in plačala z dinersom. Ko sem kliknila za naročilo, mi je javilo napako in ko sem klicala tja, sem izvedela, da naročilo ni bilo izvedeno. Štos pa je, da je pa PLAČILO bilo izvršeno. Zdaj teta z Dinersa rihta zadevo naprej, upam da ne bom ostala brez denarja in brez robe, ker ni tako malo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 21:23:02
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, ti boš imela pa kmalu počitnice. Super. Pa držim pesti, da dobiš naročeno robo. Jaz sploh nimam kreditne kartice - je ne rabim.
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 23:04:12
|
|
|
|
majas
|
Čer! Vikend spet minil 123... pa ta dež pa mi gre zdaj že pošteno naživce no, kot da smo nevem, aprila pa še mrzlo je ko pes zunaj. saj pol pa bomo spet umirali od vročine. Kaja sprejeta v vrtec, v ponedeljek že grem na prvi sestanek. September pa bo še prehitro tukaj, že zdaj me nekje notri stiska. Danes je v dežnem plašču in škornjih norela po dežju in tako uživala. Če je pa hotela na vsak način ven, potem pa od veselja kar plesala po dežju. Jaz pa tudi že odštevam dneve do dopusta. Komaj čakam.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.6.2008 23:05:23
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 V petek imajo pa v vrtcu zaključek. Upam, da bo vreme dobro. Me prav zanima, če bodo tudi tamali kaj nastopali. Neja mi je nekaj sumljiva - doma skoh nekaj poje in hodi (pleše) po prstkih ...najbrž da trenira mami pusti se presenetit no kak lepo
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 7:00:00
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro, da se še jest malo javim...kot prvo Aja1 slik še nisem dala gor, ker vsakič ko zjutraj vstanem internet dela ful počas in pol melje in melje nazadnje pa vse ven zabriše, tko da bom k se mi bo naslednjič dalo spet ubadat s tem u vav viv vi pa že uživate , super Zamima držimo pesti in upam, da bo služba tvoja no pri nas zaenkrat štima, mala2 sta pridna...učer smo imeli spet uz kolkov popldan pa še ortopeda in je vse ok...joj sem ful vesela, ker sem bla že vsa panična da bomo dobili šince za kolke ...veliki škrat je bil pa od zjutrej pri moji mamici v varstvu in je bila ful pridna , samo ven nista mogli it, ker je valda ful padal dež...pol smo šli pa še k njej na južno, tko da mi učer ni bilo treba kuhat , za danes mi je pa dala lisičke in jurčke, tko da bomo verjtno imeli kr gobovo rižoto, sam za niko ne vem kaj nj nardim..gob ji glih ne bi dala učer sem šla pa spat s tamavmu in to je bilo mal čez osem...sploh ne vem kdaj sem šla nazadnje spat s kuram in mali je spal do pol enih, sva pojedla in zaspala nazaj , tastar je bil pa na šiht in sva se spet razkomotla čez celo postlo danes imamo pa še posvetovalnico za oba in bomo cepljeni, uzun pa valda spet dežuje in bom spet vsa mokra do kolen tko kt včeri pol popoldan gremo pa vsi na skupinsko spanje, ker kej drugega v tem vremenu ni započet
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 9:00:38
|
|
|
|
marella1
|
Dobro jutro drage moje. Evo tudi jaz se po daljšem času javljam na raport. Samo na hitro, mi smo vsi dobro. Lana raste kot goba in že ful govori, sicer po svoje pa vendar. Grem še malo prebrati za nazaj in se kasneje spet kaj oglasim. pa pa
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 14:31:47
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz pa moram pohvaliti Živo, da je končno začela sama jesti. Vsak dan ji gre bolje in vsak dan manj packa in več je. Pa ful se ji je odprlo pri govoru. Zdaj je bilo en čas "zatišje", zadnje dni pa nas vsak dan bombardira z nekaj novimi besedami. Ene izgovarja ful hecno, da se moramo prav namatrati, da razvozlamo, kaj hoče povedat, ene pa pove čisto pravilno. Danes popoldan pa grem s prijateljicama v kino gledat Seks v mestu.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 16:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes dobila prvo plačo. Za 1 teden...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 17:26:15
|
|
|
|
Zamima
|
mucamaca, dobro jo zapravi nogavica, naša pa hoče vse sama, saj ne, da bi se pritoževala ampak včasih to traaaja, npr. copatke si doma obuva tudi po 20 minut , no, ja, zdaj zadnje čase hoče na vsak način tudi vrata odklepat , ampak če bi jo pustila sploh v stanovanje ne bi prišla , zato se pri tem dejanju še malo skregava , ker mi noče dat ključev
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 19:18:53
|
|
|
|
Aja1
|
Take s ključi imamo tudi mi
|
RE: November 2006 - 3. del 18.6.2008 20:34:17
|
|
|
|
Aja1
|
Danes je zunaj Neja našla štiri persno deteljico. Čisto slučajno. Nabirala je rožice in mi jih prinesla. Vmes je bila ta deteljica
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?