|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
15.6.2008 19:48:40   
Aja1
Zamima, bomo cel teden stiskale pesti. user posted image  Srečno.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.6.2008 19:50:24   
Aja1
Midve z Nejo sva pa danes pred spanjem pekli piškotke. En del brez jajc. Je bila prav navdušena. Skoz je stala pred pečico in gledala svoj izdelek. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
15.6.2008 19:52:53   
Zamima
pridni sta bili user posted image .

Ma, ja saj se veselim, da se nekaj dogaja na področju za službo, ampak halo? Ta teden imam nabit s sestanki - že zdaj komaj čakam, da se konča user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.6.2008 22:06:37   
krfjolca
Tudi jaz držim pesti za službo user posted image user posted image

Sem se pa prejšnji teden tudi jaz prijavila na en razpis, tako da bi še jaz za kako pikapoko fehtala. user posted image

Smo šli pa danes malo gledat avijone v Lesce (smo najprej mislili v Mb prit pogledat miting, pa se nam potem ni dalo vozit tako daleč.) pa nas je malo namočil dež ... Sem že resno sita tega vremena, prav obupno je. Pa v sredo imamo ekskurzijo, pa bo prav bedno v dežju.

Zdaj grem pa kar spat, ker sem pretežno zbita ...

LP

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.6.2008 18:23:55   
Zamima
da nas pomaknem malo višje user posted image
Oz, na prvo stran user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.6.2008 19:53:55   
viv_
Evo nas nazaj... user posted image  In medtem tok luštnih novih avatarčkov, da sploh nisem vedla kera piše. Sem mogla celo imena gledat. Kok mamo pa novembrke luštne otroke, ne morem verjet user posted image

Mi smo se mal potepali z avtodomom. In je FENOMENALNO. S ta starmu sva oba čist navdušena. K ne bi bilo treba stanvana rihtat bi bila pomoje že dons popoldne na banki user posted image  Tko pa... mogoče k bomo u penzjonu.

Vreme se je nekako držalo, celo imeli smo sonce. Šli smo zoo safari ob Gardskem jezeru, pa Sirmione, nazaj grede pa še v Kobarid in Lepeno - to so pa najini "poročni" kraji, pa ker bova imela ravno 5. obletnico poroke, sva pelala otroke tja, da vidijo, kje sta se ati im mami poročila user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.6.2008 15:24:34   
Zamima
evo, prošao još jedan razgovor user posted image user posted image user posted image

ah, ja,... zdaj pa spet čakat - juhu user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.6.2008 20:17:07   
Aja1
Čer.

Včeraj sem bila brez računalnika, zato se nisem nič oglasila. Itak niste bile zgovorne. Je moj peljal računalnik v popravilo (zaradi ene tipke (space), ki slabo prime,ker jo je Neja že parkrrat spulila). In se ne da popravit. Na laptopu bi morali menjat tipkovnico user posted image ....  Zaradi ene same tipke.... Ah, se bomo pa še naprej mučili s tako tipkovnico user posted image

Zamima in Krfjolca in vse ostale, ki iščete (menjate) službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.6.2008 20:32:51   
Aja1
Zdaj sem pa malo nostalgična...poslušam na youtube skupino Magazin user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.6.2008 20:35:00   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zdaj sem pa malo nostalgična...poslušam na youtube skupino Magazin user posted image user posted image

wiii, nekaj za mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
17.6.2008 20:40:07   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

wiii, nekaj za mene user posted image user posted image user posted image

Meni so tudi super user posted image user posted image user posted image  Pa Novi fosili, Srebrna krila,.... Zakon user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
17.6.2008 20:44:48   
Aja1
V petek imajo pa v vrtcu zaključek. Upam, da bo vreme dobro. Me prav zanima, če bodo tudi tamali kaj nastopali. Neja mi je nekaj sumljiva - doma skoh nekaj poje in hodi (pleše) po prstkih user posted image ...najbrž da trenira user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.6.2008 20:53:15   
Zamima
Mi se bomo za zaključek peljali v četrtek z vlakcom (Jurčkom) po Mariboru user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.6.2008 20:59:43   
Aja1
Zamima, a sva midve še edini odvisni od foruma? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.6.2008 21:16:42   
krfjolca
Ne, še ena odvisnica tukaj ;)

Še kak teden potrpite, potem se bom a tudi jaz malo pogosteje oglašala. Trenutno se mučim z nekimi poročili, pa se mi niti sanja ne, kako naj se tega lotim. Ful sem srečna, da imam mami v tej stroki in jo lahko pri vsaki dilemi povprašam, kako naprej. Svaka čast tistim, ki so se morali sami naučit plavat tuki not ... user posted image

Pa danes sem prvič in zadnjič plačevala po internetu s kreditno kartico user posted image . Sem naročila na mimovrste nekaj in plačala z dinersom. Ko sem kliknila za naročilo, mi je javilo napako in ko sem klicala tja, sem izvedela, da naročilo ni bilo izvedeno. Štos pa je, da je pa PLAČILO bilo izvršeno. Zdaj teta z Dinersa rihta zadevo naprej, upam da ne bom ostala brez denarja in brez robe, ker ni tako malo. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.6.2008 21:23:02   
Aja1
Krfjolca, ti boš imela pa kmalu počitnice. Super. user posted image  Pa držim pesti, da dobiš naročeno robo. Jaz sploh nimam kreditne kartice - je ne rabim.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.6.2008 23:04:12   
majas
Čer!

Vikend spet minil 123... pa ta dež pa mi gre zdaj že pošteno naživce no, kot da smo nevem, aprila pa še mrzlo je ko pes zunaj. user posted image saj pol pa bomo spet umirali od vročine.

Kaja sprejeta v vrtec, v ponedeljek že grem na prvi sestanek. September pa bo še prehitro tukaj, že zdaj me nekje notri stiska.

Danes je v dežnem plašču in škornjih norela po dežju in tako uživala. Če je pa hotela na vsak način ven, potem pa od veselja kar plesala po dežju. user posted image

Jaz pa tudi že odštevam dneve do dopusta. Komaj čakam. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.6.2008 23:05:23   
majas

V petek imajo pa v vrtcu zaključek. Upam, da bo vreme dobro. Me prav zanima, če bodo tudi tamali kaj nastopali. Neja mi je nekaj sumljiva - doma skoh nekaj poje in hodi (pleše) po prstkih user posted image ...najbrž da trenira user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mami pusti se presenetit no user posted image kak lepo

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.6.2008 7:00:00   
max81
dobro jutro, da se še jest malo javim...kot prvo Aja1 slik še  nisem dala gor, ker vsakič ko zjutraj vstanem internet dela ful počas in pol melje in melje nazadnje pa vse ven zabriše, tko da bom k se mi bo naslednjič dalo spet ubadat s temuser posted image
u vav viv vi pa že uživateuser posted image user posted image user posted image user posted image , super
Zamima držimo pesti in upam, da bo služba tvoja

no pri nas zaenkrat štima, mala2 sta pridna...učer smo imeli spet uz kolkov popldan pa še ortopeda in je vse ok...joj sem ful vesela, ker sem bla že vsa panična da bomo dobili šince za kolkeuser posted image ...veliki škrat je bil pa od zjutrej pri moji mamici v varstvu in je bila ful pridnauser posted image , samo ven nista mogli it, ker je valda ful padal dež...pol smo šli pa še k njej na južno, tko da mi učer ni bilo treba kuhatuser posted image user posted image , za danes mi je pa dala lisičke in jurčke, tko da bomo verjtno  imeli kr gobovo rižoto, sam za niko ne vem kaj nj nardim..gob ji glih ne bi dalauser posted image

učer sem šla pa spat s tamavmu in to je bilo mal čez osem...sploh ne vem kdaj sem šla nazadnje spat s kuramuser posted image user posted image user posted image  in mali je spal do pol enih, sva pojedla in zaspala nazajuser posted image user posted image , tastar je bil pa na šiht in sva se spet razkomotla čez celo postlouser posted image
danes imamo pa še posvetovalnico za oba in bomo cepljeni, uzun pa valda spet dežuje in bom spet vsa mokra do kolen tko kt včeriuser posted image user posted image pol popoldan gremo pa vsi na skupinsko spanje, ker kej drugega v tem vremenu ni započet

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.6.2008 9:00:38   
marella1
Dobro jutro drage moje.

Evo tudi jaz se po daljšem času javljam na raport. Samo na hitro, mi smo vsi dobro. Lana raste kot goba in že ful govori, sicer po svoje pa vendar.
Grem še malo prebrati za nazaj in se kasneje spet kaj oglasim.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.6.2008 14:31:47   
Nogavica
Jaz pa moram pohvaliti Živo, da je končno začela sama jesti. user posted image  Vsak dan ji gre bolje in vsak dan manj packa in več je.

Pa ful se ji je odprlo pri govoru. Zdaj je bilo en čas "zatišje", zadnje dni pa nas vsak dan bombardira z nekaj novimi besedami. Ene izgovarja ful hecno, da se moramo prav namatrati, da razvozlamo, kaj hoče povedat, ene pa pove čisto pravilno.

Danes popoldan pa grem s prijateljicama v kino gledat Seks v mestu. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.6.2008 16:54:23   
Anonimen
Jaz sem pa danes dobila prvo plačo. user posted image Za 1 teden... user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.6.2008 17:26:15   
Zamima
mucamaca, dobro jo zapravi user posted image user posted image

nogavica, naša pa hoče vse sama, saj ne, da bi se pritoževala ampak včasih to traaaja, npr. copatke si doma obuva tudi po  20 minut  user posted image , no, ja, zdaj zadnje čase hoče na vsak način tudi vrata odklepat user posted image user posted image , ampak če bi jo pustila sploh v stanovanje ne bi prišla user posted image , zato se pri tem dejanju še malo skregavauser posted image , ker mi noče dat ključev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
18.6.2008 19:18:53   
Aja1
Take s ključi imamo tudi mi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.6.2008 20:34:17   
Aja1
Danes je zunaj Neja našla štiri persno deteljico. Čisto slučajno. Nabirala je rožice in mi jih prinesla. Vmes je bila ta deteljica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?