|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prihaja nov clearblue
29.1.2005 20:08:38   
Grascakinja
Ojla, pupe

se mi je zdelo, da bi vas mogoče zanimalo... ravno sem gledala TV in videla na RTL oglas za novi, digitalni Clearblue. Ne kaže tistih črtic oz. plusov, ki so nas marsikatero tako zmedli, ampak kar napiše "schwanger" ali "nicht schwanger". Upam, da bo ta boljši kot tele plusi in črtice!

http://www.clearblue.de

Skratka, držim pesti, da bo čim prej s pravo besedo tudi osrečil vsako od vas! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp
pupa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prihaja nov clearblue
30.1.2005 11:46:11   
GoYa
Eh, pol bojo pa spet kakšne vmesne variante, ki bodo delale zmedo, npr. bo kaka črka manjkala v besedi "schwanger" ali "nicht", pa katera že ne bo vedela al je noseča al ni. Pa bojo spet naslovi "A mislite, da sem" :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prihaja nov clearblue
30.1.2005 17:53:12   
Pia73
:bravo::bravo::bravo: GoYA, se podpišem pod tvoj post,... :bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prihaja nov clearblue
30.1.2005 18:00:16   
KIRA
živijo pupa, jaz sem glih zadnjič pisala o tem, hihii:)-;):

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=27699&msg=241205&idk=91

- sam tolk kopiram link, da si lahko preberete da je test za večkratno uporabo

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prihaja nov clearblue
30.1.2005 19:15:59   
Grascakinja
Živ Kira in tvoja pikica Vikica,

na, pa si me prefočkala, haha...:)-:)-:)-. Veš, da sem že razmišljala, kako fino bi blo, če bil bil test za večkratno uporabo, ker sem jaz vedno porabla vsaj dva, ker nisem bla ziher... Očitno so tolk pametni...:bravo:

LP:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prihaja nov clearblue
30.1.2005 19:23:10   
KIRA
:)- zdaj ko ste vse govorile o nekih navpičnih in poševnih črticah, sem bla čist zmedena:zmeden:, pa se mi je ful fajn zdelo, da z besedo izpiše9nebesa. jaz sem delala novembra 2003, pa sta bli 2 okenci, pa je blo veeno če je črtica al ne, glavno da je blo modro.:modri::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prihaja nov clearblue
30.1.2005 19:35:02   
Jančika_
Veš kak je s to navpično in poševno črtico - tista poševna je tam samo zaradi zgage!:)-

Prej sta bili samo dve navpični, pa saj sta tudi zdaj, ampak pol se še nekaj brezveze kaže tam poševno. Pri meni je bila zdaj navpična ful dobro vidna, prav temno modra, una za zgago delat pa skoraj ni bila vidna. Ne vem, zakaj se sploh trudijo z njo. Kao da je minus, če ni nič. Ma bejž no8).

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?