Prihaja nov clearblue (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Grascakinja -> Prihaja nov clearblue (29.1.2005 20:08:38)

Ojla, pupe

se mi je zdelo, da bi vas mogoče zanimalo... ravno sem gledala TV in videla na RTL oglas za novi, digitalni Clearblue. Ne kaže tistih črtic oz. plusov, ki so nas marsikatero tako zmedli, ampak kar napiše "schwanger" ali "nicht schwanger". Upam, da bo ta boljši kot tele plusi in črtice!

http://www.clearblue.de

Skratka, držim pesti, da bo čim prej s pravo besedo tudi osrečil vsako od vas! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp
pupa

GoYa -> Prihaja nov clearblue (30.1.2005 11:46:11)

Eh, pol bojo pa spet kakšne vmesne variante, ki bodo delale zmedo, npr. bo kaka črka manjkala v besedi "schwanger" ali "nicht", pa katera že ne bo vedela al je noseča al ni. Pa bojo spet naslovi "A mislite, da sem" :)-:)-:)-:)-

Pia73 -> Prihaja nov clearblue (30.1.2005 17:53:12)

:bravo::bravo::bravo: GoYA, se podpišem pod tvoj post,... :bravo::bravo::bravo:

KIRA -> Prihaja nov clearblue (30.1.2005 18:00:16)

živijo pupa, jaz sem glih zadnjič pisala o tem, hihii:)-;):

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=27699&msg=241205&idk=91

- sam tolk kopiram link, da si lahko preberete da je test za večkratno uporabo

Lp:rozica:

Grascakinja -> Prihaja nov clearblue (30.1.2005 19:15:59)

Živ Kira in tvoja pikica Vikica,

na, pa si me prefočkala, haha...:)-:)-:)-. Veš, da sem že razmišljala, kako fino bi blo, če bil bil test za večkratno uporabo, ker sem jaz vedno porabla vsaj dva, ker nisem bla ziher... Očitno so tolk pametni...:bravo:

LP:rozica::rozica::rozica:

KIRA -> Prihaja nov clearblue (30.1.2005 19:23:10)

:)- zdaj ko ste vse govorile o nekih navpičnih in poševnih črticah, sem bla čist zmedena:zmeden:, pa se mi je ful fajn zdelo, da z besedo izpiše9nebesa. jaz sem delala novembra 2003, pa sta bli 2 okenci, pa je blo veeno če je črtica al ne, glavno da je blo modro.:modri::bravo::bravo::bravo:

Jančika_ -> Prihaja nov clearblue (30.1.2005 19:35:02)

Veš kak je s to navpično in poševno črtico - tista poševna je tam samo zaradi zgage!:)-

Prej sta bili samo dve navpični, pa saj sta tudi zdaj, ampak pol se še nekaj brezveze kaže tam poševno. Pri meni je bila zdaj navpična ful dobro vidna, prav temno modra, una za zgago delat pa skoraj ni bila vidna. Ne vem, zakaj se sploh trudijo z njo. Kao da je minus, če ni nič. Ma bejž no8).

Stran: [1]