|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
2.4.2008 14:18:19   
Anonimen
Arabela, hvala za geslo, videla slikice, mali je pravi junak. Ti je pa čisto podoben !

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.4.2008 14:19:39   
pikapolona2
jst tud hodim spat ob 23....sam je pa res da vstajam načeloma ob 7 00....tako da imam spanja dovoljuser posted image

Muki...sej barva mi je bila res noro všeč...sam žal.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.4.2008 14:22:07   
pikapolona2
včeraj sem pa slučajno v jello zavila in kupila tamali tolk cart superge.....15 EUR poceni a ne? Pa še celo z usnjem so kombinirane...tesktilna obloga je pa itak ista pr vseh.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.4.2008 14:33:19   
pikapolona2
pa še vreme moram pokomentiratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spet se počutim kot pujs v slamnati hiši...piha zebe...brrrr

ravno toliko se prikaže sonce da ne pozabimo kolk je fajn...pol pa ajd spet nazaj v to depresijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.4.2008 14:35:21   
muki1
Ja, vreme....saj meni je tudi za bruhat. Kak je scalo pri nas že danes user posted image . Ampak zdaj spet sije sonček. Moram danes še posaditi oljko in dva rožmarina. Mi smo čist mediteranski doma. Samo še morje mi manjka in sonce, seveda.

Pikapolona, kakšna pa je cena? Pa adidas so?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.4.2008 14:38:35   
pikapolona2
Muki 20 EUR...jst sm s poštnino vred dala 24 EUR sam bi zaokrožla navzdol...sam da se jih znebim...ja adidas so

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.4.2008 14:46:55   
muki1
Dobro si zbidala. Res je carska barva, ampak ne vem, če bi se jaz navadila na to, da nimajo vezalk, drugače bi jih mela, ful.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.4.2008 15:02:00   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

piškot, naj te še malo potolažim: danes ponoči se je moj sin trikrat!!! dojil.

Naj te še jaz potolažom, pri nas je veliko noči takih.......

zakaj mi je to tako znano ?  ker se pri nas redno dogaja.  ampak po pravic povedan niti nevem kokrat se doji,ker kr spim zraven ... pomoje od 1-3 user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.4.2008 15:37:22   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

evo jst sem pa zdej dobila iz nemčije ene patike ki sem jih zbidala preko ebaya in mi niso pravuser posted image ....napisano je bilo da je številka 39...v resnici so pa najbrž 38 oz. 37,5  (čeprav na čevlju piše 39)...grrrr..pa tolk so odbite in usnjene...take glih za zdej.
ktera kupi...so noveuser posted image

user posted image

ful dobre, zame žal premajhne....moja številka noge je 43

full dobre so,ampak mam jst plavutko 40-41¸user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.4.2008 16:03:05   
vava
se samo javljam,
nič ne morem
že od nedelje popoldan oba z dragim bruhava, driskava in iz nosa teče, brez vročine, Luka hvala bogu nima težav. Na pomoč sva klicala obe babici, ki se menjata v dežurstvu.
Danes popold. imam pregled NS. Javim kako je bilo.
Vsem lp. Mislim na vas.

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.4.2008 16:22:24   
*anč*
ojej,vava,to je pa smotano. upam,da se čimprej pozdravita! a pa useen greš na nuhalno? bom držala pesti! user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.4.2008 17:37:37   
mis
Tudi pri nas bolj ko ne obsedeno stanje. Pa ne zaradi nas. Mi smo (trkam) zdravi. Že tri dni nadomeščam učiteljice ki so na bolniški in še svoj šiht zraven. Jutri in v petek naj bi samo svoje delala, ker je bila že danes ena učiteljica nazaj. Pa me pred pol ure pokliče, da tud s postelje ne more vstat, da jo tako hrbet boli da jo domači obračajo in oblačijo. Reva boga, stara cca 50 let. Mah, in me kliče in zrecitira za jutri in v petek kaj delat dopoldan. Danes so pa moji starši odšli domov, kler imata neke opravke in sem rekla itak bom zdej dva dni normalno delala. No, pa sem se zdaj zmenila, da če bo treba da bom samo dopoldan, moj šiht bodo pa druge nadomeščale. Saj ne bi bil problem, če se tašči v službi ne bi sesuvale bilance. Zdaj rihta, če ji bo uspelo potem varstvo ne bo problem. Mah... Sam se mi pa reva boga tako smili. Ta učiteljica. Je pa res da je še vsa poklapana prišla danes po bolezni v službo in jo je to vrglo.

vava, držim pesti da bo vse ok. Če imaš že nuhalno, pol si pa že kar daleč. Se mi zdi da si nam ravnokar povedala.

vreme tudi pri nas ubitačno. Je scalo ko iz škafa. Pa smo imeli v kuhinji strešno okno odprto, ga je mož pozabil zapret in jasno še po tleh vodo. K sreči so ploščice po tleh.

spat hodim jaz kar pozno, pred enajsto skoraj ne. Je pa res da zjutraj lahko spim dokler mi mala dovoli, ker začnem šele 11:30. No razen ta teden. Pa sva šla z možem včeraj ob 2h ponoči spat, ker so bili moji doma in sva šla skupaj v studio, da sem vidla kaj počnejo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.4.2008 19:58:34   
Anonimen
Pozdravljene,

jest se bom tudi pridružila h kuram. Torej, rada grem kmalu v posteljo, berem kakšno knjigo, se stisnem k možu ali pa enostavno samo počivam.

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.4.2008 20:00:21   
Anonimen
o vremenu se ne pogovarjam, ker se o tem newyorčani neradi pogovarjajo. Namreč, tu vedno piha in lahko je čez eno uro čisto nova situacija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.4.2008 20:01:54   
Anonimen
a je včeraj slučajno katera prvoaprilsko šalo napisala ? Da ne bom brezeveze čemu verjela, itak pa ne bom dojela...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.4.2008 20:05:28   
pikapolona2
jst sm včeraj sam mojga nahecala...še tko iz postelje mu rečem kaj je to umazano srajco oblekel....pol se pa on vrti okoli pa pravi pa kje kje je umazana...jst pa kr tako iz postelje kažem tam tam....mislim čist mi je vrjel...pa taka bzv osnovnošolska fora.
Pol pa pricveti on domov...pa pravi da je dve sodelovke v službi na isto foro nahecaluser posted image ...ponavlja za mano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.4.2008 20:05:46   
altati

evo jst sem pa zdej dobila iz nemčije ene patike ki sem jih zbidala preko ebaya in mi niso pravuser posted image ....napisano je bilo da je številka 39...v resnici so pa najbrž 38 oz. 37,5  (čeprav na čevlju piše 39)...grrrr..pa tolk so odbite in usnjene...take glih za zdej.

user posted image

a takšnale barve, al se hecaš??????
model mi je všeč, barva mi je pa hm....čist preveč odbita za moj okususer posted image
ne bi imela kam kombinirat...
če bi bila druga barva bi jih vzela, čeprav moja noga je pa 36.
odvisno kako velike so....

< Sporočilo je popravil altati -- 2.4.2008 20:08:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.4.2008 20:06:14   
pikapolona2
Brina se že 15 minut v postelji pogovarja sploh ne more zaspatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.4.2008 20:06:55   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

user posted image

model mi je všeč, barva mi je pa hm....čist preveč odbita za moj okususer posted image

točno takeuser posted image user posted image ...čist po mojem okusu

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
2.4.2008 20:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

piškot, naj te še malo potolažim: danes ponoči se je moj sin trikrat!!! dojil.

Naj te še jaz potolažom, pri nas je veliko noči takih.......

zakaj mi je to tako znano ?  ker se pri nas redno dogaja.  ampak po pravic povedan niti nevem kokrat se doji,ker kr spim zraven ... pomoje od 1-3 user posted image

tudi mi smo lahko jedeli po trikrat na noč. Dokler mati ni prejšni teden vse flaške, takšne in drugačne vrgla v smeti, nehala ponoči vstajat in futrat otroka, preživela eno noč stokanja in sedaj spimo.

S tem sem ugotovila, da se mu je želodček skrčil, kar je seveda tudi prav, fant je takrat ko je potrebno, le zvečer preden gre v posteljo, še enkrat vprašam, če je žejen, mu dam za pit in to je to.

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
2.4.2008 20:09:10   
Anonimen

user posted image

ne bi imela kam kombinirat...
če bi bila druga barva bi jih vzela, čeprav moja noga je pa 36.
odvisno kako velike so....

zakaj pa ne ? Altati, te bi čisto pasale  k tvojim očem !user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
2.4.2008 20:09:18   
altati

user posted image

kaj imaš pa za zraven????
jaz ne bi imela zraven kaj oblečt....

Neposredna povezava do sporočila: 1222
2.4.2008 20:11:07   
pikapolona2

user posted image

jst imam itak same pisane cunje.....jakno imam eno tud oranžno.....eno zeleno ...pa k jeansu gre čist ok.....to so itak patike...k patikam gre vseuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.4.2008 20:11:16   
Anonimen

user posted image

a ne bi bila fajn v kakšnem snežno belem športnem kustimu ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.4.2008 20:14:21   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image

a ne bi bila fajn v kakšnem snežno belem športnem kustimu ?

al pa k šuškavi trenerki...hm...recimo modri z rdečo črtouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?