|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 10:05:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 10:07:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Oktobrčki 2006-4
1.4.2008 10:17:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

joj kak se men zdajle rit režiuser posted image user posted image user posted image

poštar mi je prinesel izračun dohodnine....1000 Eur dobim nazajuser posted image user posted image user posted image

upam,da bo popoldan lahko kaj podobnega napisala. baje jo dobim tudi jaz danes

caki kaksen izracun? a tisto kar bomo morali potem oddat? a imas program za izracunat? jaz ga letos se nisem dobila. posljes?

Midva sva to izračunala že januarja, al do kdaj že je bil tisti rok, ko si moral povedati, a boš ti imel vzdrževane člane ali partner. Da sva videla, komu se bolj splača.  Bom videla doma, če imam še tisti program kje shranjen, pa ti pošljem.
Sicer nam pa letos ne bo treba nič izpolnjevati. Dobila boš obrazec, kjer bodo že vsi zneski vpisani, ti boš sam pregledala, če vse drži.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.4.2008 10:19:28   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Depilacija - imam k sreči malo dlak, tako da se malo z britvico podrgnem vsakič, ko sem pod tušem, pa je stvar opravljena.

depilacija: tudi jaz prisegam na britvico. šele lani sem ugotovila, kako se z njo res dobro in brez mozoljčkov lahko zrihtam. depilacijska krema: blajk, sploh pa v bližini sluznice. če uniči dlake, kaj dela šele z bolj občutljivimi mesti. pa brez zamere vse, ki to uporabljate, če sem bila preveč nazorna

verjamem...ampak z britvico bi se morala vsak dan....s kremo se pa 1x na 10 dni pa je.....pa itak to samo po spodnjem delu noge mažem....mam že utrjeno kožo očitno.

Je pa drgač depliacija z voskom res zakon....sam treba je prit do kozmetičarke vsak mesec pa še drago je....mogoče zdej k sm 1000 nazaj dobilauser posted image

a samo noge ali tudi bikini? noge sem še zdržala, bikini in pazduhe pa ne bi, pa imam kar močan prag bolečine

sam noge...hehe...bikini in pod pajsho pa kr z eno staro mašinco za striženje strižem...ni tako hudo okosmateno. user posted image  Moj prag bolečine tudi nebi na teh delih prenesel takšne bolečine.

Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.4.2008 10:26:29   
@lina
no, končno sem tudi jaz zadihala s polnimi pljuči... včeraj, no pravzaprav že predvčerajšnjim je bil pritisnjen zadnji enter in usekan zadnji podpis na bilanci...user posted image

danes sem mislila, da me moj mož danes zjutraj farba za prvi april, ampak se je izkazalo, da je vse res: na mojmu avtu je enkrat pozno zvečer, v garaži, razneslo steklo na šoferjevih vratihuser posted image user posted image  - kar na lepem, iz ljubga mirauser posted image  - tako da se nam danes obeta potovanje po zavarovalnici in servisih...

dohodnina - jo tudi dobim danes, samo meni se ne bo nič rit režalauser posted image

sivkamivka - iz gledanja k dejanjem!

Arabela - luštkan mali princuser posted image

Maxica - a vi Maxa peljete še na sedežu ali se sam vozi s kolesom? Kolikšna je sploh lahko obremenitev - bi mi lahko starejšega sploh še peljali zadaj z njegovimi 18 kg?user posted image

moci - upam, da se vam sedaj pa res preneha vse to... saj je sonček, pa topli popoldnevi...
pa vam tudi, psaša, in piskot..Lu - ti si pa res deloholik - zboliš takrat, ko lahko počivašuser posted image  (mam enga tazga doma)

muki - kaj naj ti skomentiram - preveč si napisala user posted image  no, mogoče spanje - pri nas ga zmanjka v 10-15 min... starejši je večji problematik, kar se tega tiče...

digi - držim pesti, da se kmalu preselite!

še kaj? lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.4.2008 10:32:48   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Maxica - a vi Maxa peljete še na sedežu ali se sam vozi s kolesom? Kolikšna je sploh lahko obremenitev - bi mi lahko starejšega sploh še peljali zadaj z njegovimi 18 kg?user posted image

Ja, Max se še vedno vozi pri možu. Kaj pa vem, ne bi mu še zaupala vožnje po glavni cesti, čeprav svoje kolo fino obvlada. Samo pri nas ni nobenih kolesarskih stez, pa veliko je klancev in spustov, tako da je najbolj sigurno, da je zadaj v stolčku. Mislim pa, da naš stolček zdrži do 20 ali celo 25 kg, bi morala prav pogledat.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.4.2008 15:20:00   
Arabela
Mi bomo letos Katarini tudi kupili čelado in sedež.. z atijem bosta kolesarila, mami pa bo s Sergejem rolala zraven.. že komaj čakam..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.4.2008 16:30:50   
digi
Jaz sem glih včeraj rekla,da bi šla z malim na eno rundo s kolesom, ampak se mi niti približno ne da an podstrešje po kolouser posted image

Depilacija: Pazduhe sploh ne bolijo, spodaj pa je bolj pereča zadeva.... vendar niti približno ni hudu, edino neprijetno.....

Sivkamivka- te pa nič user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.4.2008 18:54:39   
Anonimen
HELU

arabela - prosim za geslo !!

Kolo in čelado smo prakticirali že jeseni, letos pa otvoritve še ni bilo. Nekako ni časa in ne znese.

Sicer pa danes smo opravili pregled in cepljenje. Pregledali so nas tako kot ponavadi ( ušeska, zobke, grlo, trebušček, jajčka, spraševali kaj vse zna, pa če ponoči spi, pa koliko mleka popije itd.... ).

Dobili smo 3 inekcije.

Naše mere pa so: 90 cm in 14 kg.

Naslednji pregled imamo čez 3 mesece.

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.4.2008 19:22:21   
Anonimen
ravnokar sem prebrala, da je bila v Kranju pred Mercatorjem huda prometna nesreča, v kateri so umrli 3 ljudje....

Pa me samo zanima, predvsem tiste ki ste iz Kranja, kaj se dogaja ? Ste vsi ok ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 19:26:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.4.2008 19:34:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ravnokar sem prebrala, da je bila v Kranju pred Mercatorjem huda prometna nesreča, v kateri so umrli 3 ljudje....

Pa me samo zanima, predvsem tiste ki ste iz Kranja, kaj se dogaja ? Ste vsi ok ?

umrla sta 21 un 22 let stara fanta na motorju in 79-letni voznik avta user posted image

aha....hvala sivkamivka...ker klicarim domov, pa se nobeden ne oglasi, vem pa da hodijo ob torkih v Mercator...

Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.4.2008 20:26:11   
pikapolona2
lina mi smo se par minut kasneje tam peljaliuser posted image smo tudi šli po fasngo.....res grozno. Ampak tvojo sestro sm pa v mercatorju videla tako da brez skrbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.4.2008 20:28:24   
Anonimen

lina mi smo se par minut kasneje tam peljaliuser posted image smo tudi šli po fasngo.....res grozno. Ampak tvojo sestro sm pa v mercatorju videla tako da brez skrbiuser posted image

kako pa ti mojo sestro poznaš ?

Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.4.2008 20:28:53   
pikapolona2

Naše mere pa so: 90 cm in 14 kg.

velik fant ni kej:-)))

Sm pa iz frbca Brino prejle stehtala ...12,4kg in 83 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
1.4.2008 20:30:01   
pikapolona2

jah včasih pa tudi kakšno sliko kje na tvojem blogu vidim...
malo močnejša pa pobarvane lase ima na zelo blont pobarvane...mal je tavala po merkatorju samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.4.2008 20:34:00   
Anonimen

malo močnejša pa pobarvane lase ima na zelo blont pobarvane...mal je tavala po merkatorju samauser posted image

aha, to bi pa lahko bila najmlajša sestrica....

Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.4.2008 20:43:08   
piskot
danes si zelim da bomo mirno spali. stanje je boljse, tudi vec poje in popije, samo utrujen je zelo.

za tisto nesreco sem pa slisala nekaj. grozno. pol pa pejt z otrokom na kolo in na glavno cesto ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
1.4.2008 20:48:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
1.4.2008 21:17:11   
mis
Čer!

Jah, cele dneve zdaj delam ker nadomeščam. Od 6 učiteljic smo ostale 3, tako da res delamo za dva. Še jutri imam cel dan, potem pa četrtek in petek normalno. Tako da... Prišla sem ob 16h domov, pa sta še moja starša tukaj in sem šla do 18h spat.user posted image

depilacija: jaz grem na voskanje bikini in pazduhe, noge si sama s strojčkom.

kolo: ati in Tina sta se letos že 2x peljala, mala uživa, za čelado ni problem.

Tina je šla popoldan z mojimi starši na sprehod in so hodili eno uro in 20 minut. Pa je skoz hodila, pa noro dobre volje je, začela je ful kazat in govort. Sicer še posvoje ampak jo za razliko od prej že ful razumemo.

bolančki pozdravite se.

Se grem še pozdravit za jutri.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.4.2008 21:18:51   
Anonimen

je pa res, da je že dolgo ni bilo na blogu, tako da imaš dober spomin.....

Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.4.2008 21:28:30   
pikapolona2

je pa res, da je že dolgo ni bilo na blogu, tako da imaš dober spomin.....

v soboto sem na primorskem srečala sosedo iz bloka kjer sem živela par let....se nismo videle že 24 let......pa sem jo po potezah takoj prepoznala.....no in ko sta se najine tamale začele igrat sem jo kar direkt vprašala ...a si ti ta pa ta....madona ...sej je skor po tleh padlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.4.2008 22:04:31   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Depilacija - imam k sreči malo dlak, tako da se malo z britvico podrgnem vsakič, ko sem pod tušem, pa je stvar opravljena.

depilacija: tudi jaz prisegam na britvico. šele lani sem ugotovila, kako se z njo res dobro in brez mozoljčkov lahko zrihtam. depilacijska krema: blajk, sploh pa v bližini sluznice. če uniči dlake, kaj dela šele z bolj občutljivimi mesti. pa brez zamere vse, ki to uporabljate, če sem bila preveč nazorna

verjamem...ampak z britvico bi se morala vsak dan....s kremo se pa 1x na 10 dni pa je.....pa itak to samo po spodnjem delu noge mažem....mam že utrjeno kožo očitno.

Je pa drgač depliacija z voskom res zakon....sam treba je prit do kozmetičarke vsak mesec pa še drago je....mogoče zdej k sm 1000 nazaj dobilauser posted image

a samo noge ali tudi bikini? noge sem še zdržala, bikini in pazduhe pa ne bi, pa imam kar močan prag bolečine

jst sm učasih hodila na 2 mesca noge in bikini,zdej pa sam pred morjem. bikini boli ko user posted image vsaj mene.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.4.2008 23:06:21   
*anč*
helou!

tristan je zdrav ( sam mal še pokašla ), je pa tata zbolel,upamo,da ni rota virus user posted image .  za vikend smo šli na rašico,blo je super,ampak me še dans noge bolijo. je bil to kr podvig za moje koleno,sploh pa za kondicijo user posted image .

arabela   luškan je vaš pikec! sm že hotla napisat,da je na zadnih fotkah že full večji in bolj popolnjen, pa sm vidla,da si napisala kako ste napredovali pri kilah in centimetrih user posted image .

muki  jst mam user posted image tam nekje na 32-40 dni. ni redna,sam pride pa vsak mesec. s tableti bom pa še kak mesec počakala,zarad mojga dojenca user posted image . zdej me začne božat po joškah že ko pridem v vrtecuser posted image   čedalje hujš je.

moci,piskot in ostali bolančki  pozdravite se!

še eno vprašanje glede plačila vrtca. dobili smo že 2 položnici,ki se men glede na naše finance zdijo previsoke, pa se mi zdi,da ste neki omenjale,da ste dobile prvo položnico višjo kot drugeuser posted image   pa nevem zakaj se ne upošteva,da najemamo stanovanjeuser posted image

grem spat,če ne bom zjutri čist koma ... lahko noč!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
2.4.2008 7:29:46   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
še eno vprašanje glede plačila vrtca. dobili smo že 2 položnici,ki se men glede na naše finance zdijo previsoke, pa se mi zdi,da ste neki omenjale,da ste dobile prvo položnico višjo kot drugeuser posted image   pa nevem zakaj se ne upošteva,da najemamo stanovanjeuser posted image

klikni
to je link, kjer imaš dohodkovne razrede in poglej, kam ste uvrščeni glede na vaše mesečne prejemke na družinskega člana.

Pravilnik določa tudi, kdaj se povečuje (če imate ful katastrskega dohodka, avtomobile višje vrednosti - se mi zdi da več kot 17 minimalnih plač, nepremičnine, kjer ne živite ipd...). Predvidevam, da razen mogoče avtomobilov ostalega naštetega nimata, torej se vama pri plačilu res štejejo samo prejeti dohodki. Najemnine se ne upoštevajo kot olajšava. Nekatere občine upoštevajo stanovanjski kredit, ogromno jih pa ne - naša npr. ne, vem da upošteva pa Nova Gorica, pa LJ je tudi svoj čas, ne vem če še... 

Prva položnica ne bi smela biti višja, če si pravočasno oddala vlogo za znižano plačilo, saj morajo občine dati odločbe do konca januarja, da se upoštevajo pri januarski položnici. Če je pa občina kriva za zamujanje odločb, pa naj bi (v dogovoru z vrtcem) upoštevali še razred iz 2007. leta, in potem delati poračun pri februarski položnici, ne pa da bi staršem zaračunali direkt 8. plač. razred, ker občina ni pravočasno izdala odločb. Praksa je tukaj sicer od občine do občine različna.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 2.4.2008 9:10:03 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?