|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
12.3.2008 21:25:42   
mis
Danes sva bili spet na bioresonanci. Zdaj ima Tina 1 teden dieto. Nič cukrastega, bele moke in kvasa. Moram ji kruh spečt. ma kera kakšen recept? Enga imam, pa zbiram še ideje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 501
12.3.2008 21:47:37   
piskot
moci vi imate pa tobogan doma? super, pridemo ko se pocajtate na obisk user posted image

mis imam samo take recepte za avtomat. ce ne bos dobila nic pametnega, ti lahko kaksnega prekucam. grejo pa nekako tako: 1,5 dcl vode, sol, sladkor, kvas, 250g moke, malo masla. pol pa samo moko menjas.

gorenjke a ste vi tud dobili ponudbo za reenergijo od elektro gorenjske? a katera verjame temu, da bodo potem glih nase odjemno mesto filali z energijo iz obnovljih in okolju prijaznih virov? meni je vse skup mal sumljivo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 502
12.3.2008 21:50:24   
piskot
smo pa ze prav dolgocasne s tem forumom. a si imamo res tako malo za povedat?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 503
12.3.2008 23:01:58   
*anč*
čer!

moja dva,oz. štirje, spijo ko topi. jst sm še perilo čakala,zdej sem pa mogla še mal rr počekirat. mali dans ni nč joku,ko sva pršla v vrtec,sam mal se je namrdnu,je tok luškan,ko to nardi ... zguba tist mali nosek user posted image . dans sm šla u šoping,ampak sem si vzela premal časa,ker sem prej stanovanje po dolgem času u miru pospravla. tko,da grem jutr še enkrat probat. kupla sm si sam eno kratko majčko v moji barvi, pa eno cute srajčko. rabm pa nujno še ene supergice,kake balerinke in hlače,kikle ... jao meni user posted image .

remy  jst sm si te yasminelle glih zarad moolov zbrala,če ne bojo ok,bomo pa zamenjal.  jst tut prestavlam izpite in se bedno počutim. kaj čmo.

frrrr 
men je ginekologinja rekla,da lahk jemlem tabletke,ker majo full nizko vsebnost hormonov in ker je mali že tok velik. upam,da mu ne bom škodla,ker se še vedno rad doji.
altati  ja,kok pridnega fanta maš ti doma! da gre sam spat,spi celo noč,zjutri tv gleda user posted image user posted image user posted image . jst mam pa čedalje večjega dojenčka,ki bi bil samo u mojih rokah in bi najraj še spal na menuser posted image

sivkamivka naj dobro spodbudijo tvoje jajčnike! user posted image

moci  jst sm se tut mal zasedela doma,ampak ko se spravim vn pa uživam,čeprav se mi prej ni dal it.

piskot  ne se jezit,no! pride kak teden,ko čveke nismo čveke user posted image .

lahko noč in sladke sanje!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.3.2008 1:20:31   
frrrr
alo, je katera tu? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.3.2008 1:24:14   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

se popravljam. zoja ne spi, ampak se že petinosemdesetič pelje po toboganu. vmes leta po hodniku, poje in nabija muziko na stolpuuser posted image user posted image
noro.

user posted image  user posted image in js se ob tej uri na glas smejem user posted image kaj bodo pa sosedje mislili user posted image  user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.3.2008 1:44:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

to verjetno ni name letelo user posted image mogoče morm pa manj pisat, pa bodo ostale iz luknjic pokukale user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.3.2008 1:49:03   
frrrr
lenoba in kile gor in kondicija dol... še ena za v klub user posted image lani sem vozičkala, imela vsaj mau kondicije, 6kg manj, dobro počutje... zdej pa nič od nič user posted image treba se res k seb mau spravt... ampak samo blebečem, naredim pa nič ne user posted image
Remy, moci, piskot - se kej dobimo, da pojamramo in naredimo načrt? user posted image  user posted image piskot bi nas lahk še terala glede faksa user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.3.2008 1:50:44   
frrrr
gaya, dej večkrat uporabi svoja nova očala za nas

vava - i miss u. je vse ok? zdej boš mogla bolj pogosto na raport user posted image

ostale omenjam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.3.2008 1:53:57   
frrrr
tk... zdej sem pa slikice uredila, pokomentirala čveke vseh čvek user posted image

še vam kakšno fotko prilepim...

mali pozira z Nodijem:
user posted image

babica mu je pisanko kupila, čeprav ni krščen... se mi zdi, da je samo razlog za razvajanje iskala user posted image no, Jaša preizkuša novo pridobitev:
user posted image

in tako z Nodijem gledata risanko:
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.3.2008 1:57:17   
frrrr
zdej grem pa še drugi del noči obdelat user posted image čuden ritem imam zadnja 2 dni... 4 ure spanja, 2 uri budnosti in 5 ur spanja user posted image
jutr sm pa s kolegico zmenjena in ne bom mogla s tamalim zaspat user posted image se mogoče na čvek prijavim user posted image user posted image

upam, da vsi sladko sanjate...
nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.3.2008 3:23:58   
Anonimen
Ja frrrrr, kje pa ti žviš, ko se v takih urah pojavljaš, v katerih se ponavadi jest ?

Moci - glej hčerkico in uživaj. Nasmej se, daj ji lubčka, pa mogoče se še sama spusti po toboganu...Življenje je lepo, glavo pokonci punca !!!

Piškot - kaj bom s forumom, pomlad je tu, vsi smo zunaj, imamo se radi, ..... in še kaj se bo našlo...

Sivkamivka - ja kako pa tole špikanje jajčnikov izgleda ? Si pa dobro opisala....

Anč - slike prosim, da vidimo koliko si zapravla....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
13.3.2008 6:52:03   
altati
Maxi-jaz Lana nikakor ne bi silila. Ko bo dovolj lačen, bo jedel.....samo ne delajte panike okrog hranjenja, pa bo samo od sebe prešlo. jaz če Jaša noče jest, ga pustim. Ko je dovolj lačen že primašira....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.3.2008 6:52:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a krasnega? meni bi bilo bolj enostavno kakšno tabletko pojest.
a zdaj se moram pa gibat, pa počivat, pa uživat.
a so kje navodila?user posted image

pridi k meni v šolo, bova hitro našli probleme in jih odpravili.
kdaj se dobiva?
zate bo vse zastonjuser posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.3.2008 6:53:25   
altati
sm- naj bo laporoskopija čim bolj uspešna. Bom držala pesti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.3.2008 6:57:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Danes sva bili spet na bioresonanci. Zdaj ima Tina 1 teden dieto. Nič cukrastega, bele moke in kvasa. Moram ji kruh spečt. ma kera kakšen recept? Enga imam, pa zbiram še ideje.

no da jaz poročam.
včeraj smo bili z jašem in Tio na bioresonanci.
In izvedela sem, da je JAŠA POPOLNOMA ZDRAVuser posted image user posted image !!!!
Nobene alergije, nič....
Za Tio je pa rekla, da tako čudežno hitro napreduje, da jo bo poslikala in dala njeno sliko na steno...čist je navdušena....Mi pa tudiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 516
13.3.2008 6:58:22   
altati

gorenjke a ste vi tud dobili ponudbo za reenergijo od elektro gorenjske? a katera verjame temu, da bodo potem glih nase odjemno mesto filali z energijo iz obnovljih in okolju prijaznih virov? meni je vse skup mal sumljivo.

meni se zdi živa nategancija, res.
prav 'razpizdila' sem se zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 517
13.3.2008 6:58:47   
altati

osebno si povemo preveč, potem pa za rr zmanjkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 518
13.3.2008 7:46:44   
psaša
Dobro jutro po dolgem času. Jaz sem malo bolje z energijo. In ja, tudi jaz sem ugtovila, da je to bilo malo pred user posted image . Sedaj je bolje. Ampak to se mi je prvič zgodilo. Ma, ne vem.
Mali je Ok, razen, da je spet začel nekaj kašljat. No, tudi njemu se počasi počasi odpira z govorjenjem. Je pa zmeraj večji hudiček, sploh v vrtcu full sprobava meje user posted image  in se reži zraven.user posted image
Mene pa že dva dni boli modrostni zob in sem na tabletah, ker je drugače nevzdržno. Z user posted image  sva še bolj tako tako. Matr, sva se spičilauser posted image .

Ravno gledam skozi okno, bo danes en tak lep danuser posted image . Uživajte.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 519
13.3.2008 7:48:26   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: altati

no da jaz poročam.
In izvedela sem, da je JAŠA POPOLNOMA ZDRAVuser posted image user posted image !!!!
Nobene alergije, nič....
Za Tio je pa rekla, da tako čudežno hitro napreduje, da jo bo poslikala in dala njeno sliko na steno...čist je navdušena....Mi pa tudiuser posted image user posted image user posted image !

Bravo za Jaša in Tio user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.3.2008 7:55:21   
Anonimen
Kaj je lepo zunaj, midve pa nikamoruser posted image

grem si kavo skuhat

user posted image  pa še eno za vas!!!

ej, sm na dieti pa imam danes 0,3dag več kot včerajuser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
13.3.2008 7:56:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: altati

no da jaz poročam.
Nobene alergije, nič....

Bravo za Jaša in Tio user posted image user posted image user posted image

superuser posted image user posted image user posted image - to je Jaša že lani tak čas vedel, ko si je privoščil čokoladnega zajčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
13.3.2008 8:10:43   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lenoba in kile gor in kondicija dol... še ena za v klub user posted image lani sem vozičkala, imela vsaj mau kondicije, 6kg manj, dobro počutje... zdej pa nič od nič user posted image treba se res k seb mau spravt... ampak samo blebečem, naredim pa nič ne user posted image
Remy, moci, piskot - se kej dobimo, da pojamramo in naredimo načrt? user posted image  user posted image piskot bi nas lahk še terala glede faksa user posted image

mislim, da se ne morem primerjati z ostalimi. jaz sem zadihana, če grem peš v službo - 3. štukuser posted image
drugače pa - z veseljem.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.3.2008 8:19:06   
moci
piškot, dobrodošli pri nas. potrebna je najava, da poskrijemo prah in smeti. user posted image

anč, super za šoping,user posted image

frrrr, joj vaš jaša je vedno bolj luštkan. se moramo kaj dobituser posted image
spiš pa res čudnouser posted image user posted image a se naspiš?

lina, bo tobogan počiluser posted image

altati, tvoje šole me je malo strah. a me boš napila? user posted image user posted image

super za vaše rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image

psaša, jaz grem modrostni zob izpulit, a greš z manouser posted image

remy, pridna, saj bo šlo. jutri bo že manj, boš videla.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.3.2008 8:20:35   
altati
moci -  če bo potrebno, te bom tudi napila. Ampak najprej boš deležna konkretnega 'pranja možganov'.

remy- itak da je vedel za čokoladne jajčke!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?