|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
2.9.2008 20:50:31   
mis
Nasa je danes popoldan ful rabla. Ob pol enih v postelji, zaspala pa 13:45. Sicer ni rabla praktično nobene pomoči, ampak spanček pa ni in ni hotel priti. Danes se mi zdi en tak težek dan.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.9.2008 20:51:15   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, saj vam gre lepo. se bo navadila, boš videla. 

Ja, skrbi me pa jutri ker pravijo da je 3. oz. 4. dan lahko največja kriza...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.9.2008 21:04:18   
lucika
jaz imam pa danes pakiranje, depilacijo, pedikuro...take in drugačne, nujne zadeve.

naš mali vsak dan bolj govori, pa vsak dan ga bolj serje. zdaj se igra skrivalnice. je kr sam znašel zadevo. prav, kot je treba, po knjigah:))) to pomeni, roke na oči, in pol ga iščemo, kje je aidi...on pa naenkrat roke dol in zavpije: tuuuuuu. otroci pri taki starosti namreč mislijo, da so skriti, če sami ne vidijo drugih. ful je posrečen in prav iz srca se mu lahko nasmejiš. in pol je fuuuul ponosen, ko "ga najdeš".

v službi bi radi vse naredili. kot bi šla na dvo mesečni dopust in imela 4 mestno številko plače. bo pa dobro izhodišče za prihodnja pogajanja. vsaj s tem se tolažim.

lep večer vam želim. grem na hausa!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.9.2008 21:10:43   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, saj vam gre lepo. se bo navadila, boš videla. 

Ja, skrbi me pa jutri ker pravijo da je 3. oz. 4. dan lahko največja kriza...

nehaj razmišljat o tem. se kar samo izide.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.9.2008 21:12:48   
moci
piškot, zoja tudi še debatira. pravzaprav vpijeuser posted image

ah ... house ... lepa stran konca počitnic ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.9.2008 21:41:46   
@lina
jaz fotke na mail dobila sem ne user posted image user posted image  sem si jih pa ogledala v albumih in bi jih imelauser posted image

Lu, fajn ste si poštimali user posted image .... mi je pa všeč tale prikaz prej-potem.... Kakšne ideje bi pa rada za spalnico? A glede žličke in te stvari?user posted image  

Pa altati, vaš dopust je izgledal čist pravljičen in fotke so krasneuser posted image

Frrrr, simpatične fotke, sploh tista ko čaka, a se polulauser posted image  

mis, tole mi je pa čist out, da ti rečejo da je "vreščala" na začetkuuser posted image ... mislim, a ni starš že dost v skrbeh, lahko bi ti samo rekle da je "jokala" nekaj časa... držim pesti, da jutri ne bo največja kriza (si mal preveč mene poslušala lansko leto)

psaša, jaz sem se tudi drugim najavila, moci pa ne - to sem pravzaprav ugotovila, ko si ti to omenilauser posted image

naša vročina je šla v dveh dnevih, danes že čisto OK in pravzaprav še preveč ok, sem ga komaj krotila v razigranosti,  tako da gre jutri v nove boje v vrtec.
Se nam je pa to že drugič zgodilo: visoka vročina dva dni in konec. Nič več. Tako je bilo preden smo šli na morje - v nedeljo zakuhal, smo šli v ponedeljek se pokazat zdravnici, da bi nam povedali če je za na morje it al ne, pa je bilo menda le virozno; v torek smo se odpravili na morje - brez vročine ali česarkoli drugegauser posted image

housa sem danes zamudila...a katera ve, a bo kaj z razočaranimi tetkami? (desperate housewives)user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.9.2008 7:44:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

naša vročina je šla v dveh dnevih, danes že čisto OK in pravzaprav še preveč ok, sem ga komaj krotila v razigranosti,  tako da gre jutri v nove boje v vrtec.
Se nam je pa to že drugič zgodilo: visoka vročina dva dni in konec. Nič več. Tako je bilo preden smo šli na morje - v nedeljo zakuhal, smo šli v ponedeljek se pokazat zdravnici, da bi nam povedali če je za na morje it al ne, pa je bilo menda le virozno; v torek smo se odpravili na morje - brez vročine ali česarkoli drugegauser posted image

@lina, hvala enako. Ne vem, a so to kakšne nove, moderne viroze, ampak pri nas je bilo zdaj tudi že dvakrat takole, da sta imela en dan vročino do 40, drug dan pa kot da ni bilo nič. Niti kakšnih drugih simptomov ne, samo visoka vročina en dan. Kr neki.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.9.2008 9:44:46   
frrrr
spet na prvo stran vlečem user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.9.2008 9:56:28   
frrrr
sem vas prebrala... komi, ker tolk klepetate :)

pri nas mali v vrtcu... proti večeru se mi vedno zdi vroč, ampak termometer pa pokaže 37.1 v ušesku, kar pomeni da ni nič... mogoče sam mau paničarim, ker gremo na dopust in bi res rada uživala, se spočila... eh, bomo videli...

sicer pa se danes dobim z bivšimi sodelavkami... in komi čakam :)

lepo se mejte! pa pridni in zdravi bodite!
aja, včeraj pri nas ni blo težav s spancem... sva oba mau čez 8. mrknila :))

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.9.2008 9:57:39   
mis
@lina, saj sem ti takoj rekla, da mi je malo čudna občasno ta vzgojiteljica. No, danes je Tina že zjutraj jokala "ne jetec, ne jetec..."

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.9.2008 10:00:10   
mis
frrrr, ne kompliciraj ker bo pol zarad tega zboluuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.9.2008 12:39:19   
mis
No, Tina je v postli... Upam da bo lepo zaspala. Sem jo šla iskat, je rekla vzgojiteljica da je bilo veliko bolje, da zdej na koncu ko so prihajali starši se je še ona spomnila, sicer pa ne. Da zajtrka ni hotla, ni jokala, ampak ni hotla za mizo. Za malico je pa ful pojedla in govorila še še še... Pa rekla je da govori kot strgan dohtar, da je res klepetulja in da je ni za ustavit. Da je nadarjena za govoruser posted image  Jah, pestro mamo. Jutri še vedno do 11h.

Popoldan gremo na Gorjance z družino od svaka. Je imel sinček zadnjič 4 leta in sva mu podarila izlet na Gospodično (bližnji vrh tukaj) in gor palačinke.

Potem se pa zvečer dobiva verjetno še z lastnikom hiše ki jo kupujeva. Smo bili zmenjeni da pokliče če se bo našel kakšen kupec in smo nekako dogovorjeni da imava za isti denar midva predkupno pravico. Bomo vidli kakšen je user posted image ta denaruser posted image . Skratka včeraj je klical da ima enega kupca in da bi bilo fino da se dobimo.

Pestro.

Aja. Ob pol štirih mam pa še za Nežo tehtanje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.9.2008 12:43:44   
piskot
na, kot kaze se je zacelo obdobje prehladov. nas je ves smrkav in vsak 5 minut zapoje svojo himno:
majhna svecka ki ni iz voska user posted image .

noc je  bila grozna. v takih noceh se tolcem po piskru, zakaj smo mu sploh pokazali dudo. nos je zabasan, usta pa zaprta z dudo. potem pa user posted image .

frrr
vse bo uredu, vse bo fajn, sli boste na morje ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.9.2008 15:20:27   
Anonimen
a se je katera, ali pa če je že kdaj bila katera na tem....

http://www.megacenter.si/MEGA1,,ponudba,malcki,org_zabave.htm

mi je všeč tista ideja - iskanje zakladov...

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.9.2008 20:04:22   
Lu
Jaz vam pa samo sporočam, da se na bolniški user posted image Imam neko ventje ledvic, mehurja,... brez veze. Sam boli me skoz. Eh. Grem nazaj ležat pa pit.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.9.2008 22:03:12   
moci
uboga lu user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.9.2008 22:11:25   
mis
V cca 2 dneh bo padla odločitev ali kupimo hišo ali ne.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.9.2008 22:11:53   
mis
Lu, pozdravi se.

Nočko

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.9.2008 22:28:19   
frrrr
Lu - pozdravi se!

mis - naj se obrne tako, da vam bo prav.

piskot - sej ne gremo na morje, v muki konce gremo... lucika gre nekam na eksotiko, kjer bo morje

danes šla ponovno izposodit knjige za diplomo user posted image že vsaj 4x sem jih nazaj nesla, ker lahko samo 3x podaljšaš za en mesec user posted image ampak zdej pa berem knjigo Spi z menoj... diploma bo še počakala user posted image

lepo noč!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
4.9.2008 7:00:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a se je katera, ali pa če je že kdaj bila katera na tem....

http://www.megacenter.si/MEGA1,,ponudba,malcki,org_zabave.htm

mi je všeč tista ideja - iskanje zakladov...

Mi smo za Tio organizirali takšen  rojstni dan z lovom na zaklad.
Ampak ne v mega centru. Organiziral je Jack sport (mislim, da tole mega center kopira). Organizirano je zunaj, če je lepo vreme in na Kranjskem bazenu če je  slabo vreme.
Tia in prijatelji so bili navdušeni.
V Mega centru sta Tara in Tia že bili na praznovanju rojstnega dne in načeloma je bilo ok, obe sta imeli samo pripombe nad 'prijaznostjo' animatork.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
4.9.2008 9:00:50   
psaša
Dobro jutro.
Imam eno vprašanje. Kaj trenutno nosijo vaši otroci za ven? Poletne je že prerasel, potem ima ene supergice, pa so trenutno prevroči, se mu noga poti. Sploh ne vem kaj naj naredim, kakšne čevlje naj mu kupim? Hvala za informacije.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
4.9.2008 9:17:24   
Arabela
jutro!

Mi že četrti dan v vrtcu... danes je kar sama šla v igralnico, nič jokala..user posted image user posted image user posted image ... upam da se tako nadaljuje.. naslednji teden jo bom tam pustila tudi prespat.. zaenkrat ni nobenih travm..

JAz sem Katarini danes dala gor teniske, ker otorci zunaj norijo in je trava še mokra... je pa tudi ona prerasla poletne čeveljce in sem ji pred morjem kupila pač sandalčke na zniažanju v Deichmanu... za en mesec bodo dobri..

Pizdravčke vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
4.9.2008 9:49:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dobro jutro.
Imam eno vprašanje. Kaj trenutno nosijo vaši otroci za ven? Poletne je že prerasel, potem ima ene supergice, pa so trenutno prevroči, se mu noga poti. Sploh ne vem kaj naj naredim, kakšne čevlje naj mu kupim? Hvala za informacije.user posted image

naš še vedno poletne sandalce.
So mu še prav.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.9.2008 9:57:33   
Lu
Jaz sem danes še doma. Sem malo bolje, jutri pa spet služit, po vsej verjetnosti.

@lina user posted image

mis upam, da pridete s ceno skupaj in da kupite hiškouser posted image

Mi smo pa tudi ravno včeraj, končno zaključili tole proceduro glede nakupa zemljišča in zdaj sem ponosna lastnica 3500 m2 zemlje user posted image user posted image user posted image Spomladi se pa pravzaprav šele začne.user posted image user posted image Bomo zidali.

Glede čevljev imam jaz iste probleme kot psaša. Maji že palca gledata ven iz sandalov, superge ima že raztrgane, user posted image Dobro, da ima še ene poljesenske čevlje. Ampak ona hodi raje v teh raztrganih in premajhnih. Za par dni bo še user posted image Tian ima pa tudi ene massove ala superge, mogoče tudi že majček premajhne. Ampak mulca sploh nočta bit lepo obuta user posted image Mi je pa včeraj spet iz postelje padu, ker je plezal. Tam cca 0,5 m in je jokal, in jokal. Potem je bilo ok, ampak bo še probal. 100%.

Zdaj grem pa malo leč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.9.2008 10:08:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dobro jutro.

Lan ima na tak način nike copatke
user posted image
pa mu nogica nič ne švica. Zdaj za jesen moramo pa nekaj nabavit, še mal gledam na www.superge.si, imajo polno novih in luštnih modelov.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?