Maxica
|
Eh, pa ta We are sorry... Nič, grem še enkrat. Sicer sem vam samo hotela zaželeti lahko noč in lep vikend, jutri bom namreč imela pestro, ob desetih frizerja, ob dveh pa z možem odrineva na poroko. In pustiva otroka prvič takole čez cel dan in celo noč moji mami. Upam, da uspešno, saj ta polna luna sto na uro nagaja našemu Maxu. Sem pa imela že celo opravo nabavljeno za na poroko, poletno oblekco S.Oliver in to v številki 36, bravo jaz , pa bele sandale z vrtoglavo petko, pa nisem bila preveč všeč možu. Vsaj njegovi pogledi niso dajali preveč optimistične spodbude. Tako da sem si nabavila še eno črno oblekco, s katero je bil bolj zadovoljen in smo morali danes tako na vrat na nos v Ljubljano, da sem si kupila še črne sandale s še bolj vrtoglavo petko. Pa še mož se je oblekel, tako da bova zmagala. Remy, tudi Lan ima 12 zobkov, 11 in 12 sta mu prilezla ta mesec. Enkrat bodo že, menda. Lu, Maja je imela pa res dolge laske, ampak tudi kratkolasa je luštna. Dolge bo pa že še lahko imela, do zime ji bodo ravno fajn porasli. Lina, uživajte in si privoščite v teh zadnjih dneh onkraj Luže. Moci, boš videla, da bo dan D krasen in oh in sploh. Brez skrbi. Pride kakšen tak trenutek, ko bi najraje pustil vse skupaj in šel k matičarju sam s pričama, ampak ko pa pride poroka, boš pa videla, da se je splačalo iti skozi vso to organizacijo. Nama z možem je bilo potem po ohceti kar malo dolgčas, ker se ni nič več tako zelo dogajalo. Čakamo dekliščino. Mis, luštni sta vaši deklini, prav res. Lan se rad igra z lego kockami, v peskovniku uživa, da ne govorim o vodi in kanglicah, s čemer se res ful zamoti. Pa avtomobilčki od a do ž, ampak to pri vas najbrž ni aktualno, kajne?! Ima kakšnega dojenčka, da bi se z njim igrala in delala, kar ti počneš z Nežo? Morda kakšno punčko? Muki, WB, sem pa prav pogledala, kva že delate doma. Kaj pa Frrr in njen sinek, sta se kaj preveč motala okrog mojih snah, kakor mi je grozila? Zdaj pa res, grem, čao bao.