|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
15.7.2008 14:19:39   
frrrr
oj, čveke user posted image user posted image

pošiljam vam en morski pozdrav... uživamo, voda full topla, vreme lepo... piha sicer jugo, no danes ne... mali uživa v vodi, mami in ati pa tut
v soboto sem bla v Umagu na koncertu Aki (ex Parni valjak) pjeva najlepše ljubavne pesmi... gost večera je bil tut Gibonni user posted image  tk, da sem ga prvič v živo vidla... pa še to sem bla 5 m od njega oddaljena user posted image
jutr imamo v kampu žur... v četrtek se z muki dobimo, da se Iva končno zaljubi v našega tamauga - Maxi user posted image
v petek prideta prijatelja na obisk s svojo kužiko... vglavnem dogaja skoz...

trenutno sem 50 m stran od prikole v senčki, s taščinim prenosnikom... grem zdej gledat ali je tamauček že buden... pa papcat, pol bo pa počasi že druga runda kopanja...

uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.7.2008 14:44:05   
mis
Dejte povedat do kdaj naj bi otroci čez dan hodili spat. Noče in noče zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.7.2008 14:56:12   
lucika
PA FRRRR nooooo, mene bo dans res razgnalo! od faušije. a še akija si dobla v paketu z morjem....fino res, je moglo bit fajn...

mis, naš tud keri dan noče in noče zaspat. v soboto sva se tri ure mučila. pol sem se pa vdala, da pač ne bo spal. pojma nimam do kdaj bi naj spali. dejstvo je, da se kr utrudijo čez dan. drugo dejstvo pa je, da ko se naš fino naspi, ima batarije spet tak polne, da ga komaj dohajamo. pol pa vedi kaj je prav:))))
ena podobna zgodba je s hrano. ima obdobja, ko letamo za njim, pa ne je. ampak s svojimi 14  kilami ima mal rezerve. tak da se tud tu ne sekiram pretirano:)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.7.2008 14:57:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dejte povedat do kdaj naj bi otroci čez dan hodili spat. Noče in noče zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest bi sicer rekla, da nekega pravila ni, ker se vsak otrok razlikuje. Bom pa rekla, da bomo mi uvajali opoldansko spanje, dokler bo pač šlo. Seveda če ne bo do večera preveč hude krize.

Mislim da Tina preživlja kakšno krizo, predvsem zaradi dojenčka ali pa ne potrebuje toliko spanca. Pa bi zdržala do večera ?

Mi imamo pa obdobje : MAMA MAMA MAMA MAMA MAMA !!! Skoz hoče pri meni v naročju sedet, se crkljat, pa da skupaj ajava, pa da ga za rokico držim....in to 24 ur na dan !!!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.7.2008 14:58:04   
lucika
joj, tascha, skor sem spregledala tvoje slikce, iii, kak lep buši!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.7.2008 15:04:17   
lucika
hehehe ,lina, si predstavljam. mama, mamaaaa.
mi imamo pa zdaj drugo zgodbo. imamo sosednje hiše z taščo; in kak ni kaj po njegovem, se začne: babiiiiii, baaaabi. prve dni se mi je mešalo. zdaj sem pa že bolj kul. smo našli načim: navadno je bos doma...in ne stopi na pesek, če je še taka sila. no, in ko ima ta babi napad, mu odprem vrata...izvoli idi. ne deri se, idi, če hočeš. seveda ne stopi na pesek...hehehe, pa se umiri:) ena : nič za mamo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.7.2008 15:14:01   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Jest bi sicer rekla, da nekega pravila ni, ker se vsak otrok razlikuje. Bom pa rekla, da bomo mi uvajali opoldansko spanje, dokler bo pač šlo. Seveda če ne bo do večera preveč hude krize.

Mislim da Tina preživlja kakšno krizo, predvsem zaradi dojenčka ali pa ne potrebuje toliko spanca. Pa bi zdržala do večera ?

Mi imamo pa obdobje : MAMA MAMA MAMA MAMA MAMA !!! Skoz hoče pri meni v naročju sedet, se crkljat, pa da skupaj ajava, pa da ga za rokico držim....in to 24 ur na dan !!!!!user posted image user posted image user posted image  

Ja, zdrži. Včeraj je zaspala ob 20:30 zvečer, pa polodan ni nič spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.7.2008 15:14:50   
mis
Tasha, jao, kako sem hitro pozabila na svoj trebušček. Božaj ga. Hitro mineuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.7.2008 15:16:18   
mis
Lina, jaz sem ti tudi fouš za koncert. Jaz tudi obožujem Bon Jovija. Sva pa bila z možem na njegovem koncertu malo preden sem zanosila s Tino na Dunaju. Bounce tour. Je bilo res noro. Tako da si predstavljam kako si uživala.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.7.2008 15:51:40   
Maxica
O pridne, kolk ste se razpisale. Mi smo pa ravno od zdravnika. Maxu so se po čelu in desnem ličku naredili taki izpuščajčki, kot mozoljčki, ko se dojenčkom koža čisti.user posted image  Smo ga peljali pokazat, pa so itak vse pediatrinje v našem ZD na dopustu, dela edino ena mlada zdravnica, ravnokar iz faksa, ki je rekla, da ji to sliči na nek impetigo in mu je dala antibiotik + antibiotično mazilo. Stavim, da naša stara dobra zdravnica mu antibiotika ne bi dala, ampak ok, kaj naj zdaj pametujem, bomo kar naredili 10 dnevno kuro, pa upam, da je to to. Presneto, imata naša dva miškota občutljivo kožo.user posted image  Skoz je nekaj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.7.2008 16:01:14   
Maxica
Arabela, dobrodošli spet doma, pa krasne slike tvojih dveh lepotcev, en je bolj sladek kot drugi.user posted image user posted image
Lu, ne vem, a bo mama šla tudi čez mejo sama z otrokoma? Sicer bi jaz za vsak slučaj kar naredila tisto potrdilo in dala overit, boljš, kot da so kakšne komplikacije. Ne vem pa, kakšno prakso imajo Hrvati, sam hecala se pa ne bi z njimi.
Glede brisač - jaz pri otrokoma po kopanju prakticiram kar s kopalnimi plašči, pa je.
O Tasha, kakšna luštna nosečka si.user posted image  Gael tudi priden in krasen plavalec.user posted image
Frrrr, brez skrbi, Big Maxica is watching you, tako da ne mrdajte okrog mojih snah, lepo prosim.user posted image  Pa vseeno lepo pozdravi našo zlato Mukico in njene.user posted image  Za koncert pa verjamem, meni so Parni valjak tudi zakon, z Akijem na čelu.user posted image
Mis, pri nas vem, da Lan absolutno še rabi popoldanski spanec, niti nikoli sam ne proba, da bi zdržal brez. Še Max ga tu pa tam, sploh če se kam odpeljemo z avtom popoldne, ga vedno zmanjka. Tako da po moje, da ga tudi Tina še rabi. Bodi potrpežljiva z njo te dni, morda na tak način vzbuja pozornost. Saj bo bolje.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.7.2008 19:06:23   
altati

moji dve sta obe hodili skoraj do starosti 5 let.
do treh let se mi zdi pa to nujno potrebno.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.7.2008 21:14:53   
Lu
Maxica glede teh izpuščajev imam 100% isti problem, pri obeh user posted image user posted image user posted image Sem ravno po forumu brskala pa nič našla.

Od kolegov tamala je na morju fasala herpes. Smo misli. Res okoli ust pa drobne hrastice že. Grdo za videt. So šli k zdravniku in jim je isto dala AB in mazilo fucidin. Maja si je pa levo rokico malo popraskala od rokavčka. Ravno v pregibu. Je bila ranica, sem 2 dni mazala z bepantenom-modrim in je počasi ratalo ok potem pa je nastala grda rana. In danes sem opazila še 2 flekca. In povem kolegom in so rekli, da je to sigurno impetigo bakterija. Jutri takoj zjutraj gremo k P. Mali ima pa trenutno samo enega nad gležnjim. Je zlgedalo kot, da bi mu žulj počil. Mislim.

< Sporočilo je popravil Lu -- 15.7.2008 21:15:33 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.7.2008 23:27:48   
mis
Naša tavelika je skoraj eno uro vreščala, zdej pa sedi na kavču in gleda v luft. Pa je že zaspala na kavču, sem jo nesla v postlo in je začela spet vreščat. Zdej spet sedi na kavču.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.7.2008 7:17:02   
pikapolona2
ojoj MIs....vidim da boste imeli pestrouser posted image .......vzami si kakšno urico na dan prosto samo za Tino in naj ati čuva dojenčico. Upam da se kmalu ulaufate.

Jst pa nevem kaj naj napišemuser posted image ....berem vas....nam se pa nič posebnega ne dogaja.....čista rutina......aja včeraj smo šli popoldne na razprodeje in smo kupili atiju dvoje hlač ki niso bile znižane in čevlje ki so bile znižane 10 posto....BZV

uuuu zdejle grem pa na balkon pogledat kakšen čuden ptič se dere...takšnega zvoka pa še nisem nikoli slišala.....Brina še smrči

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.7.2008 7:42:12   
psaša
Jutro. Pri nas isto kot pri pikapoloni, čista rutina, nič novega.

Lepe slikice.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.7.2008 8:03:50   
Anonimen
jutro!

Jst sem fouš vsem.......samo Mis pa sebi neuser posted image

Mis- probaj pri Tini vpeljati en red, Tinkara vsaj, je ful taka, da se drži ene rutine, res pa je, da ne vem kaj bi bilo v primeru še enega dojenčkauser posted image
Probaj, da čimveč stvari, ki jih počneš z Nežo dela ona s tabo.........glede spanja se pa strinjam z Altati, sicer je pa res od otroka odvisno, Tinkara spi malo, no zdaj je začela spati po 2h, gre pa vsak dan spat po kosilu, pa če ona to reče ja ali pa ne, običajno zaspi.......je pa res to navajena tudi iz vrtca!

No jaz sem imela enodnevni virus bruhanja in driskeuser posted image ,glava me je bolela iz nosa mi je teklo, vročinauser posted image danes sem že OK!

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.7.2008 8:08:09   
Anonimen
Arabela- tvoja dva sta taka cukra, Katarina s svojimi ustnicami in Sergej ima en tak čisto hipnotizirajoč pogled- boge punceuser posted image  in fantje!

Tasha- lep buši!

Jaz sem zdaj naračunala- pa da vidimo če bo držalouser posted image  Arabela ima user posted image user posted image , Misuser posted image user posted image , Tasha baje user posted image user posted image , torej je Piskot na vrsti zauser posted image user posted image user posted image - Piskot a ti je prav?!?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.7.2008 8:19:52   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Remy
Jaz sem zdaj naračunala- pa da vidimo če bo držalouser posted image  Arabela ima user posted image user posted image , Misuser posted image user posted image , Tasha baje user posted image user posted image , torej je Piskot na vrsti zauser posted image user posted image user posted image - Piskot a ti je prav?!?!user posted image

user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.7.2008 8:38:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maxica glede teh izpuščajev imam 100% isti problem, pri obeh user posted image user posted image user posted image Sem ravno po forumu brskala pa nič našla.

Od kolegov tamala je na morju fasala herpes. Smo misli. Res okoli ust pa drobne hrastice že. Grdo za videt. So šli k zdravniku in jim je isto dala AB in mazilo fucidin. Maja si je pa levo rokico malo popraskala od rokavčka. Ravno v pregibu. Je bila ranica, sem 2 dni mazala z bepantenom-modrim in je počasi ratalo ok potem pa je nastala grda rana. In danes sem opazila še 2 flekca. In povem kolegom in so rekli, da je to sigurno impetigo bakterija. Jutri takoj zjutraj gremo k P. Mali ima pa trenutno samo enega nad gležnjim. Je zlgedalo kot, da bi mu žulj počil. Mislim.

Ja, pol imate zihr to tudi vi.user posted image  Kva pa je zdaj to za en vrag, ****tiš?user posted image  
Kar pojdite k zdravniku po AB, kakor sem brala, na žalost ne gre brez. Je pa baje ful nalezljivo, tako da otroci s tem niti v vrtec ne smejo iti, dokler jim zdravnik ne dovoli.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.7.2008 8:39:32   
Maxica

Še Vavo si pozabila, morda je ona na vrsti za user posted image user posted image . Pol pa dalje računaj, kaj pride pri Piskotu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
16.7.2008 9:45:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Še Vavo si pozabila, morda je ona na vrsti za user posted image user posted image . Pol pa dalje računaj, kaj pride pri Piskotu.user posted image

Maxi zdaj si pa vse zmešala, na Vavo sem pa čisto pozabila, ker se nič ne oglaša, pa še zadnjič so nekaj komentirale, da imamo vedno dve nosečki na Oktobru- pa so očitno triuser posted image , ja no, bo imela pa Vava user posted image , Piškot pa user posted image  user posted image .......

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.7.2008 10:34:25   
piskot
evo pri nas tudi nic posebnega novega. smo zdravi, to je itak vse kar steje. veliko letamo okoli notarjev zadnje case, ker urejamo vse s prodajo ... pa veliko studiramo kaj cemo dat po tleh v stanovanje, pa ce bi na primer kopalnico rajsi kupili v ikei kot pri kolpi, ker se zelooo pozna na ceni itd ... nic zanimivega.

remy ti imas cist prevec casa kot vidimo :)

mis ajoj, nic ti nisem fous. pa nasveta tud nobenega nimam. verjetno bodo izkusene mame kaj vec vedele povedat na to temo.

maxica, lu povejta kje se dobi te izpuscaje, da ne bomo tam okoli hodili!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.7.2008 10:40:28   
tasha23

Arabela- tvoja dva sta taka cukra, Katarina s svojimi ustnicami in Sergej ima en tak čisto hipnotizirajoč pogled- boge punceuser posted image  in fantje!

Tasha- lep buši!

ni še 100%, saj G ni ziher kot je bil pri Gaelu in mi še vedno upamo na parček user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.7.2008 10:43:23   
tasha23
Oh SPANJE - še posebej popoldansko spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
To je tudi loterija user posted image , če nam že uspe je to zelo zelo KRATKO, sploh si ne predstavljam ko mi nekatere mame rečejo, da njihovi spijo po 4 ure popoldan in nato so ob 21 že v postelji, mi če spimo 1-2 urci smo že CARJI, saj imamo povprečje 30 - 45 min spanja in vseeno zaspimo zelo zelo pozno user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.