Pikabu -> RE: Oktobrčki 2006-4 (1.7.2008 8:24:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati Kekčeva dežela- moja ocena: otroci so še premali, da bi imeli kaj od tega. Zgodbe o Kekcu še ne poznajo. Tako da tudi sodelovati v srečanju z njim (ker ta izlet je tako naravnan da otroci aktivno sodelujejo) še ne zmorejo. Pogoj, da otroci resnično uživajo tam je, da jim je poznana zgodbica, da jo razumejo, da resnično vedo katera oseba je kaj in kakšna je njena vloga. Vrtci ta izlet organizirajo ob starosti otrok 3+ in to se mi zdi smiselno.Prej se meni res ne zdi. In tudi po mojih izkušnjah z našima dvema to drži. Ampak to je seveda moja ocena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Se popolnoma strinjam. Sicer je tako, da sem jaz bila v soboto z Maksom tam, pa je tudi užival in je še dva dni samo Kekca klical, samo pa tudi doma prej gledali film, tako da je malo poznal, ni pa zdržal vsega poslušati, to je pa res. Je pa noro užival v vsem. Ko je pa Lina predlagala, sem si pa itak bolj mislila, da bi bilo to za nas, za odrasle, pa tiste otroke, ki jih imamo že večje. Seveda bi mlajše imeli zraven. Meni je tako super pripravljeno, da se mi zdi vredno, da tudi mi vidimo to. Jaz sem totalno padla noter in se vživela. Meni je res noro super. Pa tako lepo imajo pripavljeno, vloženo je veliko truda, ne vem, meni se zdi super, da tudi odrasli to vidimo, ker se res počutiš kot v filmu. Pač se mi je zdela dobra ideja za eno luštno srečanje
|
|
|
|