Pikabu -> RE: Oktobrčki 2006-4 (29.6.2008 12:26:09)
|
Maxica, čestitke tudi tvoji prijateljici. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Mene tudi to vedno razneži.... [sm=9nebesa.gif] Mmmm, komaj čakam čez eno leto.... [sm=smiley2.gif] psaša, vi imate pa res smolo. A veš, da tudi meni mož večkrat tako reče, če nam kaj vmes pride, da ne moremo kam iti, da je sigurno bolje tako in da smo s tem obvarovani še nečesa hujšega. Fino, da si se lahko sprijaznila s tem in da boste vseeno uživali. Saj na koncu je res samo to pomembno, da ste vsi skupaj. Kaj pa je s tvojo krvavitvijo? Predvidevam, da ni M. A je bila kri v urinu? Se boš šla pokazat? Ti želim, da čim prej urediš to in da boste res maksimalno uživali skupaj. [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] @lina, lepo pozdravi mis. Kako ste pa kaj vi? Uživate? Mi smo pa ravno pojedli, zdaj sem dala Maksa spat, Ema pa spodaj pospravljala. Pričakujemo obisk moje prijateljice, s katero se že dolgo nisva videli. Sva imeli eno obdobje, ko sva bili ko rit in srajca, potem sva pa malo zašli na drugačna pota, danes pride prvič k meni, od kar sem poročena. Se veselim, ker bo super čvekalski dan. Obljubim, da ne narediva dežja. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Večraj smo bili pa v Kekčevi deželi in otroka sta bila navdušena. Maks je ves čas klical Kekiiiiiii, ko je pa prišel zares, je pa malo zmrznil. Zadnje čase je vse samo MAMIIIIIIIIIII, ampak je pa užival in bil zelo priden. Danes pa spet navdušejo kliče Kekca in ga hoče gledati po televiziji. Če imate priložnost, toplo priporočam obisk te dežele, ker imajo res super pripravljeno. Zdaj grem pa Emi pomagat pospravit, lepo nedeljo vam vsem želim.
|
|
|
|