sazi -> RE: preživnina za 2 otroka (26.2.2008 11:41:22)
|
Naj povem že vnaprej, da se strinjam z MaruškoŠ IZVIRNO SPOROČILO: maja&m Kako ste primitivne.Pa saj ne morem verjeti. Če želiš prejemati otroške moraš imeti urejeno preživnino!!!! To pa menda ja vse veste. - Ja, ampak preživnina naj bi bila samo v primerih, ko oče in mama ne živita skupaj. Ko otroka živita sama z mamo in je preživnina dodatni dohodek, ker mora družinica (torej mama z otrokoma) živeti SAMO z eno plačo. In kje je pol problem? A se moram sedaj poročiti,da ne boste pametovale? Poročiti se ti ni treba. Pač ne serjem denarja kot VE!!!Tudi jaz denarja ne serjem, ampak ga pošteno zaslužim. Maruška-zate je pa itak škoda izgubljati besed. Če pa ti še ni nihče povedal,ti bom jaz-Bog ni piiii....da!!!!Zapomni si.Tudi zate šiba raste. Kakšna šiba nekaj, če se bori za poštenost. Metkica-hvala za čestitke. Čestitke za novega člana in graja za nepoštenost. No pa vprašanje za tiste,ki ste rade tako pametne in seveda zate Maruškica-kako pa imate ve to urejene?Ste vse poročene? Jaz sem sicer poročena, jih pa veliko poznam, ki živijo na koruzi, pa ne igrajo lažnih samohranilk, ker so poštene in živijo z dohodki obeh staršev. Nobena ne živi v izvenzakonski zvezi? Kot rečeno, lahko si poročen ali pa na koruzi, preživnina pa ima veze samo z ločenim življenjem. Pa en lep sončen pozdrav Maja
|
|
|
|