maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 Še enkrat tudi tebi - še ne veš kaj govoriš najprej beri zakone in pravilnike. NIMA te možnosti - to je laganje in poneverba podatkov z namenom finančnega okoriščanja (torej kraje). Kršenje zakona NI luknja v zakonu. In ja velik problem je, ker ni samo 1 tak lopov, ampak jih je kar veliko... Oprosti, ampak meni je poštenost več vredna vrednota od nekaj € mesečno. In imam možonst, da se odločim ali bom poštena ali bom lopov. In jaz sem se odločila, da bom poštena. In z vso pravico glasno, jasno in javno obsojam vse, ki na takšen in drugačen način kradejo. Pa mogoče kdaj razmisliš kaj vse od države brezplačno koristiš za teh 25%? Recimo zdravstvo? Socialno varnost? Šolo zase in svoje otroke v prihodnosti? In seveda - sama se odločaš na kakšnem nivoju je tvoja morala in kakšen vzgled boš predstavljala svojim potomcem. Vendar dokler javno lažeš in kradeš, te imam svo pravico javno obsojati in to kolikor glasno želim. Maruška....ne vem kaj naj rečem...po eni strani se mi smiliš....zgleda da si imela full neugodno izkušnjo z moškim....( napisala si da z novim partnerjem živiš)..verjetno je oni prejšnji odmaglil nekam v tujino....ker roko na srce....verjetno je težko živet s teboj... Imaš vso pravico govoriti ja...ravno tako kot ti meni poveš da sem lopov...tako jaz tebi jasno in glasno povem da si GLUPAČA..... Po tvojem razmišljanju, bi v Sloveniji živeli samo trije ljudje na prostosti...TI, tvoj otrok in tvoj NOVI partner....ostali bi bili vsi zaprti..... Raje popljuvaj malo po naših tajkunih, ki jemljejo kolikor jim paše....tam ne upaš.....se le bojiš za svojo ritko.....in verjetno si tudi sama v kakšni takšni službi....javni......kjer vam talajo brez obzira na to koliko in KAJ naredite.....(zahvali se bogu al pa verjetno kakemu botru...)..bo prej to drugo )....če bi delala za 400 evrov v tovarni.....verjemi.....krampala bi za 1 evro.....pa bilo kako bi ga dobila...toliko Mislim, da ni vredno da še ti sploh odgovarjam, ker si zakompleksirana oseba, sicer na dobrem položaju in lepo plačo....ampak imaš kompleks pred nekom ali nečim.....zato se mi smiliš..... Ja, imela sem ful slabo izkušnjo z moškim, bil je nasilnež. In ja z mano je težko živeti, ker od partnerja pričakujem iskrenost, poštenost in moralnost - kar vidim je dandanes za nekatere glupost. Pač tvoje mnenje je, da sem glupača - ampak s ponosno držo ti lahko povem, da sem POŠTENA glupača. Tudi tisti ki kradejo drugje in na drugačne načine me motijo, vendar ne pomnim da bi na tem forumu kak tajkun izpostavil svoj problem in iskal pomoč ter nasvete kako naj se posluži protipravnih dejanj, da bo dobil še več? Kaj točno pa te moti pri tajkunih? In kot informacijo ti lahko povem - tudi javne službe niso več to kar so bile in tudi njihove plače niso več tako prenapihnjene kot so morda bile včasih in ne boš verjela - tudi v javnih službah morajo ljudje čedalje več DELAT - te moram pa žal razočarati, da ne delam in tudi še nikoli nisem delala v javni službi (vedno v gospodarstvu). Če bi ti delala za 400€ v tovarni in prav tako tvoj partner - se vama sploh ne bi splačalo igrati samohranilko (to se namreč splača parom, kjer en zasluži zelo dobro, drugi slabo ali celo nič) - kjer oba zaslužita slabo - itak dobita pomoč - in to celo takšno do katere sta upravičena in ne kradeta. In verjameš ali ne - veliko ljudi je takšnih, ki so veliko bolj pošteni in imajo majhne dohodke kot pa obratno (p.s. da ne bo prepira niso vsi revni takšni in niso vsi bogati takšni - hočem povedati, da ljudje ne oblikujemo vrednost na osnovi tega kakšno finančo stanje imamo) p.s. sem pa pričakovala, da boste začeli z izmišljevanjem zgodbic in žaljenjem na primitiven način vsi tisti, ki mislite, da pošteno kradete, takoj ko vam bo zmanjkalo argumetov. Za mene osebno je to kompliment, ker vem, da ste ostali brez vsebine, argumentov in pravih besed.
|