|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Problemčki
26.2.2008 20:25:12   
smrka
Kaj pa vem CMRLA.... to tvoje pisanje mi ful na otrocje vlece.
1. zdi se mi da se bosta s tvojim sigurno razsla, ce se nebosta dobro pogovorila.. ker molk nekaj skriva. Ce imas nekoga rad, ce si z njim, si je treba zaupat in povedat kva je narobe.
2.To da te tasca ne vprasa kako sta se mela na zabavah itd... zakaj bi vas to sprasvala, itak da sta se mela dobro. A si jo ti gdaj vprasala kako je prezivela dan? Ce ima kak problem in ti se potozi, ji svetuj ce ji kaj znas. Da se zarad tega skregas pa noces z njo pogovarjat se mi zdi skrajno otrocje. Ves, so na svetu hujse tasce in to kar imata vidve, ni niti pika na i. Mislim da se ti ona nima kaj opravicevat.
3. vedezevalke - ene znajo uganit tiste po telefonu pa jest ne verjamem v njihovo znanje. Ker sem velikokrat izsledila na studentskih servisih ko so iskali nekoga za tako delo.. sam da znas govorit in gobec obracat pa si dober.

Ce mas tako rada tega svojga soncka, ga prisili da se pogovorita kaj je narobe, ker nekaj ocitno je.... potem pa poskrbi da bos tudi s tasco imela boljse odnose. Nerabita se videvat vsak dan, ko pa se, je pa lepo da mata lepo poslihtan.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.2.2008 20:45:22   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sej s taščo ne rabiš takih stvari debatirat, pa ne rabi vedet vse o tebi. V bistvu je še boljš da se ne vtika. Večina bi ubijala za take taščeuser posted image .

Ja, to je lepo rečt, v resnici pa sploh ni tako lepo... Tudi moja tašča je skoz o sebi nabijla, pa o njeni hčerki. Pa sva imela kakšen problemček, je rekla, sej bosta že rešila in nakladala naprej o zobarju, ki ji ni zaprl zoba, o trgovki, ki jo je grdo pogledala, o onem, ki jo je okrog prnesel, o tem kako ji je težko, pa nima denarja, pa hčerka ga tud nima, pa ne more it na morje boga reva, ker dela hišo, pa še avto kupuje.... In ti začne it pošteno na živce, da prideš z otrokom k njej, ona pa kot da ga ni, ker nama more tolk reči povedat, kako je svet krivičen do nje. Parkrat mi še navrže nekaj obrekovanj v zvezi z mano in mojimi starši, kar je bil razlog, da ne grem več k njej. Oziroma grem, ampak le kadar je treba. In se tam smehljam in pogovarjam o vremenu in vsakdanjih stvareh, raje čim manj, da ne najde spet razloga, da začne stokat, kako je boga.
In verjetno se niti sama ne zaveda, da največ izgubi s tem ona. Praktično ne ve nič o otrocih, ne govorimo o tem, kdaj so jim zobki zrasli, kam smo šli, kaj smo počeli, kdaj so bili bolni... zadnjič sem ji hotela rečt, pa me je prehitela, kako je od hčerke fant bolan, bogi, on leži, pa trikrat je omenila in potem še mojemu na mail napisala. Nikoli v mailu ne sprašuje po nas v množini, niti samo po otrocih ne...

To pa ni ravno tašča, da bi ubijal zanjo, kajne. No, sicer se tega navadiš in na koncu si srečen, da ji ni treba nič pravit.

Zato cmrla, ti se kar lepo pobotaj z njo in se navadi, da je v življenju še dost hujšega, kot da te tašča ne vpraša, kako si se imel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.2.2008 20:56:24   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: CMRLA 84

Na začetku najine zveze sva se odlično ujeli s taščo, pol pa ne vem zakaj je kr naenkrat postal čudn odnos do mene..kljub temu, da se skoraj eno leto nisva slišali, mojmu nism nikol branla, da gre domov in da bi zarad tega mel slabše odnose z njo. S tastom se pa dobr razumem.
Mogoče se pa res fantje težje ločijo od svojih mamicuser posted image

Ja, tudi z mojo sva se od začetka še kar ujeli, po tistem, ko sva pa imela otroka in se je priselil k meni, pa je postala malo čudna. Mogoče se mama šele takrat, ko postane zveza resna, zave, da je sineka "izgubila" in ni več tako njen, kot je bil prej. Naša še vedno išče vsako možnost, da mora oddrveti k njej "zdaj in takoj", pa magari če je le žarnica crknila ali če omara čudno stoji.

In ne gre se zato, da se fantje težje ločijo od mamic, ampak grejo k njej, tudi če se njegova mama ne razume z njegovo žensko, ker navsezadnje je še vedno njihova mama, pa čeprav trmasta, muhasta in smotana.
Glede na to, da imam fante, upam, da moje snahe ne bojo sedele v avtu, ko bo moj sin prišel domov.
Me veseli, da si se odločila prekiniti tale spor in upam, da bo tudi njegova mama za to, pa da se bosta čez nekaj let samo smejali vajini trmiuser posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2008 1:05:57   
piščanc
naredi prvi korak, potem pa imej pač uradne odnose. jaz imam prakso s svojo mamo. pač razlaga o sosedovih mačkih, jaz pa poslušam svojo dozo na vsake kvatre, pol pa vsa srečna grem. če se preveč vtika v moje stvari, sva hitro na hladnem.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.2.2008 9:35:10   
CMRLA 84
smrka
2. Res mi moje tašče ni blo treba nikol vprašat kako se je ona mela kje, ker sem vedno poslušala samo njene zgodbice. Mislim, da sem ji velikrat svetovala ob določenih problemih in celo moji mami je hodila jokat, če je mela probleme doma s svojim možem. Vem pa da nisem edina, ki imam tak problem, ker je SNEGULJČICA lepo napisala in vsaj ena, ki me razumeuser posted image . Tisti, ki nimajo takšnih problemov ne vejo kako bi se počutle!!!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.2.2008 10:21:37   
Colt
Dokaj slaboumno, naivno in bolano se mi zdi življenje človeka, katerega glavno besedo krojijo brezposelne osebe z ruto na glavi in stekleno kuglo v rokah. Naivnost do amena.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.2.2008 14:41:50   
smrka
bistvo je da se ti dobro zastopis s tvojim dragim, sam ocitno se tud z njim ne. Raje poskrbi da bosta vidva spet na komunikativnih odnosih, potem pa resi to s tasco.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.2.2008 14:42:46   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Dokaj slaboumno, naivno in bolano se mi zdi življenje človeka, katerega glavno besedo krojijo brezposelne osebe z ruto na glavi in stekleno kuglo v rokah. Naivnost do amena.

kaj si pa ti mislila s tem povedat??

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.2.2008 14:51:57   
CMRLA 84
Colt mi je hotla povedat, da sem naivna in bolana, ker poslušam vedeževalke...zdj pa eno vprašanje zanjo, a tebe nikol ne matra, da bi ti vedeževalka pogledala v prihodnost??? Mene je pač zamikal in sem šla.
user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.2.2008 15:23:07   
sneguljčica

Colt mi je hotla povedat, da sem naivna in bolana, ker poslušam vedeževalke...zdj pa eno vprašanje zanjo, a tebe nikol ne matra, da bi ti vedeževalka pogledala v prihodnost??? Mene je pač zamikal in sem šla.
user posted image

Colt je moški, če jaz kaj zastopim. In verjamem, da ga vedeževalkin pogled v prihodnost ne zanimauser posted image user posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.2.2008 15:59:38   
natasarobi
CMRLA - predvideam, da je tvoj 'sonček' edinček in zelo navezan na mamo. In logično je, da nisi dovolj dobra za njenega sina. Katera bi pa bila? Tista, ki bi jo izbrala ona, če bi jo sploh.

Sama sem imela isto težavo - samo ona in ona in njeni problemi in njene želje in njene potrebe, bla bla bla. OK; ko si tam si misliš svoje, spiješ kavo rečeš dober dan in adijo. Pač je mama mojega partnerja -  Sem prijazna, uradna, le tisto kar je potrebno, ostalo me ne zanima in se ne mislim z njo obremenjevat. Grem tja, če ne drugega zaradi mojega.

Skupaj sva 10 let, 3 leta živiva skupaj in še danes vem, da me ni sprejela popolnoma, pač se je navadila name in jaz na njo. Ugani kolikokrat je bila pri nama doma v teh treh letih? Mislim, da 3x. In? Briga me. Prvič je nekaj komentirala, da nimava v redu, pa sem ji lepo rekla, da tukaj sva midva doma in bova imela tako kot bova midva hotela in ne tako kot ona.  

2.Če on hodi sam domov - večkrat, potem verjetno mu ga. mama pove marsikaj in on potem to mleje in mleje (mogoče je to razlog, da se ne pogovarjata več tako kot sta se včasih). Pogovori se z njim - tišina ne napoveduje nič dobrega.

3. Vedeževalec - jaz ne dam nič na to.

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.2.2008 16:05:25   
tehnofil
S fantom sva skupaj že 6 let, imam ga zelo rada, vendar zadnje čase opažam, da mu ni niti do pogovora za mano. Rekla sem mu že, da to ni dobr, ča bova kr tih in se o ničemer nimava pogovarjat. Pa mi samo reče, sej se bova pogovorila, enkrat.

Sam sem tudi bolj tiho. Žena večkrat razlaga različne stvari, tako da sploh ne pridem do tega, da bi ji kdaj kaj poveda, ker za nepomembne stvari se mi ne da trudit, da bi jih povedal. Pomembno pa je da se pogovarjata o stvareh, ki so za vaju pomembne.

sem pripravljena iti k njej in se ji opravičt, če se bo tudi ona meni.

Skoraj odlično, vendar stavek se mora glasiti:
"sem pripravljena iti k njej in se ji opravičt." (s piko, ne  vejico)

Če ti bo to uspelo, vedi da s tem veliko narediš za sebe, ne za druge. Ker tebe žre, ne druge. Zato je popolnoma vseeno ali ona kaj reče ali ne. Pomembno je, da s tem dejanjem najdeš pri sebi svoj mir.

... pri vedeževalki in če ji verjamete, kar reče......

Verjameš ali ne - dvom je zasejan. 

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 27.2.2008 16:09:30 >

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.2.2008 16:10:45   
tehnofil
..., a tebe nikol ne matra, da bi ti vedeževalka pogledala v prihodnost??? Mene je pač zamikal in sem šla. 

Jasno. Ker si brez Boga.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.2.2008 17:27:11   
gojska
..., a tebe nikol ne matra, da bi ti vedeževalka pogledala v prihodnost??? Mene je pač zamikal in sem šla.

Jasno. Ker si brez Boga.

kako je zdaj to?? A nismo vsi božji otroci, kako je lahko CMRLA 84 brez Boga.
Da nisi ti brez Boga ko to s tako lahkoto trosiš.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.2.2008 9:52:51   
Colt

user posted image

Ne, nikoli me ne matra da bi nosila svoj težko in pošteno prislužen denar raznim nategovalcem z ruto na glavi. Pravzaprav mi na kraj pameti ne pade user posted image Namreč sem prišla že davno nazaj do točke, kjer sem ugotovila da smo predvsem sami nosilci lastne odgovornosti za srečo in nesrečo. Si pa pustiti tako vplicati in to celo NEGATIVNO od takšnih ljudi...se mi še zmeraj zdo totalno naivno in bolano. Seveda samo moje skromno mnenje user posted image

Gregica user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 40
28.2.2008 12:05:34   
CMRLA 84
NATASAROBI- moj dragi ni edinček, ampak to je pa res da je mama ZELOOOOOOOO navezana na njega in ne vem kako bo v prihodnjih dneh sprejela odločitev, da si bova letos začela urejat stanovanje!
Mislim, da je tvoja tašča ljubosumna nate, ker praviš, da je samo 3* prišla pogledat stanovanje in še to vedno samo kritizira. Lepo si ji to povedala, da je vajino stanovanje in sta si ga uredila po svojeuser posted image user posted image user posted image

Vem, da on samo mleje o tem kar mu mama reče in kar mu jaz povem....ampak o njej se do tega tedna sploh pogovarjala nisva. Edino takrat, ko sem imela nesrečo in sem od bivše sodelavke po dveh masecih zvedela, da moja tašča prov veselo o moji nesreči razlaga okrog in jim govori da še premalo..

TEHNOFIL-  jaz verujem v Boga in vem, da mi ob strani stoji in čuva name tudi moja sestrica, ki je žal nisem nikoli poznalauser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.2.2008 12:14:38   
Anonimen
Colt a ti si spremenil spol?user posted image user posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
28.2.2008 12:39:03   
Anonimen
Berem debato in moram rečt, da se strinjam s tistimi, ki pravijo, da pojdi do tašče, reci dober dan, kakšno je kaj vreme in nasvidenje. Sama sem vžgala neko taktiko do takih ljudi. Se smehljam, kar rečejo prikimam z aha in si mislim tasvoje. Zaenkrat krasno deluje. Ker drugih spreminjati ne moremo.
Glede vedeževalcev je pa tako. Pač te zanima kako bo. In kaj sedaj, ko ti je rekla, da se bosta razšla? Skozi boš imela v glavi, kar ti je rekla vedeževalka in kaj bo sledilo? Tudi meni so vedeževali, zdaj sem pa nehala stem. Eden je tako rekel, drugi pa tako. V bistvu mi je ponavadi vedeževal družinski prijatelj, ko se je pa kaj uresničilo, je pa rekel, da mi je itak že on to povedal. Pa se nisem spomnila. Pojdi še k drugemu, me zanima, kaj ti bi drug rekel. Kar se tiče Boga pa; Ja, če ti gre dobro,  ima za to zasluge Bog,  če imaš pa težave, si si pa itak sam kriv.
Tašča je pa samo ljubosumna, nobena snaha ne bi bila dobra za njo. Nobena!
Upam, da rešiš težave, sicer pa bodi vesela, da imaš s svojimi dobre odnose in da bosta živela pri tvojih. Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 28.2.2008 12:42:02 >

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
28.2.2008 12:42:48   
mateyka
jaz verujem v Boga in vem, da mi ob strani stoji in čuva name tudi moja sestrica, ki je žal nisem nikoli poznala

eh, če pa verjameš, pol pa šloganje pod mus odpade, ne? sej šlogar ne ve in ne more vedet, kaj je Bog prpravu zate - ali pač? user posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.2.2008 13:11:53   
CMRLA 84
Ne obremenjujem se več s tem, kar mi je rekla vedeževalka in niti si ne ponavljam tega, da je rekla, da bova šla narazen!!Vse je odvisen od naju, je pa res, da me je razočarala. Pri prvi vedeževalki je blo vse drugač, ni mi rekla tako pa tako se ti bo zgodil, ampak dala mi je več možnosti za katere sem se sama potem odločila. Dost stvari je uganla...lansko leto za potovanje, za službo, za družino.

Tašča je pa samo ljubosumna, nobena snaha ne bi bila dobra za njo. Nobena!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.2.2008 17:23:50   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: gojska
kako je zdaj to?? A nismo vsi božji otroci, kako je lahko CMRLA 84 brez Boga.

Kdor zaupa v Boga ne potrebuje prerokovanja. Izkanje rešitve pri vedeževalcu je izkaz nezaupanja v njegovo dobroto. Da On vodi našo pot.

In ravno v trenutkih ko smo najbolj ranljivi, negotovi, takrat se izkaže ali zaupamo Vanj. Vsi smo Božji otroci, a le v toliko, kolikor Boga pustimo v naše življenje. Ampak ne kr enega Boga. Pravega, živega Boga. Če tega nimaš, je jasno da iščeš pot pri vedeževalcu. Tudi sam sem jo, vendar takrat živega Boga še nisem poznal.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.2.2008 21:13:52   
Anonimen
In kakšen je živi Bog? Prav rada bi ga spoznala. Ali je tisto; sam si pomagaj in Bog ti bo pomagal. Me pa res zanima.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
29.2.2008 9:51:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

In kakšen je živi Bog? Prav rada bi ga spoznala. Ali je tisto; sam si pomagaj in Bog ti bo pomagal. Me pa res zanima.

Bog nas samo usmerja.Kako pa se mi odločimo je pa naša volja.In vedno ko je kaj narobe krivimo Boga.Zakaj?Ker je on kriv ,da je tako.mpak odločamo se sami a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
29.2.2008 10:01:47   
Marogica
CMRLA....vidva sta najbrž zapadla v rutino, v katero zapade pač vsaka ljubzen, po določenih letih. Na vama je, da to rutino "poživita" in da ne ostane samo rutina. Pa naj gre za pogovore, dogodke....

Kar se tašče tiče, ne mislim izgubljati besed, ker mlade punce rade pretiravate, kar se tašč tiče(na tem forumu že skoraj pravilo) in vidite situacijo preveč enostransko. Malo več tolerance ne bi škodilo.

Tretja stvar(vedeževalka) se pa navezuje na rezultat mojega prvega odstavka. Če bo šlo tako dalje, bosta šla narazen...pa mi za to ni treba nič plačati, pa še vedeževalka nisem.

Drugič raje privarčuj denar, ki bi ga porabila zanjo, pa raje povabi tvojega na kakšno večerjo ali pa enostavno večer v dvoje. BO ta denar dosti bolje "naložen", kar se vajine veze tiče.

< Sporočilo je popravil Marogica -- 29.2.2008 10:02:17 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
29.2.2008 12:09:02   
tehnofil
Tašča je pa samo ljubosumna, nobena snaha ne bi .....

Ampak problem imaš ti, ne tašča.

Tvoja želja po odpuščanju kaže na to, da imaš dobro srce in želiš zdrav odnos. Kako bo, ne vem. Vem pa, da brez tvojega prezpogojnega odpuščanja tašči, ne bo nič dobrega. To pa zagotovo vem.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?