CMRLA 84
|
hej Sem že kar nekaj časa članica, vendar sem vedno rajši samo prebirala določene teme. Danes pa sem se odločila, da napišem par problemov, da se bom bolje počutila. Rabim par nesvetov, da mi nekdo svetuje kaj bo najbolje za vse.. S fantom sva skupaj že 6 let, imam ga zelo rada, vendar zadnje čase opažam, da mu ni niti do pogovora za mano. Rekla sem mu že, da to ni dobr, ča bova kr tih in se o ničemer nimava pogovarjat. Pa mi samo reče, sej se bova pogovorila, enkrat. No drugo je pa povezano z mojo taščo..kmalu bo minilo leto dni,odkar nisem z njo v stikih. Hmmm, zakaj?! Zato ker se mi zdi, da me ni preveč dobr sprejela, nikol naju ni vprašala kako sva se imela na dopustu, na zabavah,... vedno le ona in njeni problemi. Ko pa je meni film počil, sva se odločili, da nimava več stikov. Preveč me je prizadela z besedami, ampak glede na mojga sončka, ker preveč trpi, sem pripravljena iti k njej in se ji opravičt, če se bo tudi ona meni. Bom pač spregledala njene besede. Bedno se mi zdi, ko prideva do njega, da ga čakam v avtu, da gre pozdravit ali pa kaj iskat. Vsak dan si pravim, samo enkrat se živi in nočem nečesa obžalovati. Na kakšen način naj to povem mojmu sončku in sploh kako nej nardim, ko pridem k tašči?! In sedaj na koncu še eno vprašanje, če ste že bile pri vedeževalki in če ji verjamete, kar reče? Mene je zadnjič zelo prizadela, ker mi je čist hladno rekla, da bova z mojim sončkom šla narazen. Sem takšna oseba, da se full sekiram za vsako stvar. Tole me je pa tako prizadelo...nočm, da se razideva z mojim, ker ga preveč ljubim
|