Dolina
|
:)-:)-:)- zdej ste pa še mene čist nasmejale. Je moja :kuza: tud uletela v spalnico, kaj se mi dogaja. :)-:)-:)- Joj, kaj zdej dela: ful ji gre na živce, da ima v košari tist svoj koutrček oblečen v rjuho in praska in leze pod koutr, da bi rjuho stran spravla. :)-:( :((:(( aaaaaa, strgala je koutr. Joj, jo bom po riti :kuza: :(( Spacey, jaz sm tud glih dons razmišljala, kako smo fine in da vas bom vse pogrešala. Tko, da se mormo kr zment, ko se preselimo na drug forum, da še naprej klepetamo. :rozica::rozica::rozica: No, moj pa tud za mene vse zlika. :bravo::love::bravo::love: To je bilo prvo kar sva se zmenila, ker jaz tud sovražim likanje. Sm rekla, al on lika, al pa likarco nabaviva, ker jaz že ne bom, definitivno pa ne njegovih srajc (k jih ima miljon in pol :)-). Hvala bogu, zdej pridno lika za oba. :bravo::love: Tanaja* a si preživela sanke? :angel: :bravo: Spacey za juho. Jaz je tud ne znam skuhat. :)- Mam itak rajš kakšne zelenjavne. ;) Eva1, moj pa že komi čaka, da najina bebika pokuka na svet. Pa se tud kej pomenta, sam se jaz mal vmešam, ker moj take kvasi, da moram trebuh skrivat, da mali ne dobi kakih idej. :)-:)-:)- No, sm šla mal v Bc in Ariel za oblekce pogledat. Pa mi grejo tko na živce s to roza in modro, da ne morm povedat. :grrr: Jaz tud ne vem, kaj se skriva v trebuščku (Robert je bil pa tak firbec, da je vprašal, samo sem mu zabičala, da če komu pove sm do konca skregana z njim :)-). No, in kaj naj zaj kupim: modro al roza al kr oboje pa bo enkrat punčka enkrat pa fantek? :zmeden: :)-:)-:)- Mam pa še eno mal bolj slabo novico (za mene, no :((): strije so se mi naredile in to na obeh straneh ritke. :zmeden::((:((:(( In to take debele. :(( Joj, mi je kr nerodn. :ups: Trebušček imam pa lep (pa ga tud od začetka že mažem s kremo proti strijam, ampak na ritko pa nisem pomislila :(). Barby, kako je bilo na :kava:? A že kej kaplja? :)-:)-:)- Tko, zdej grem pa oreščke zobat (kr sm sama in me ne bo noben vidu :)- da spet neki zobam... :)-). Lepe sanje, :rozica::rozica::rozica: pa pa, Dolina 35t
|