Dolina
|
Hoj, o joj, barby*, bejž, da te seka (joj, sej ne vem, če to poznate: sestra :ups:) ne ulovi... :)-:)-:)- BarbaraE, jaz tud mislim, da ne bo problemov z našimi :kuza: in malčki. Naša je čist navdušena nad otroci, sam podila bi se z njimi. Kuhno pa tud najraje vidi, ker vedno kej dol pade :)-:)- (ampak res ne zanalašč:zmeden2:). No, spacey, si končno spet uživala v kako že gre, kočerji :zmeden2:. :bravo::bravo::bravo: Men se mal vračajo dnevi, ko bi skoz neki mlela. Bo treba mal pazit. Maš pa res težko bebiko, soncnica. Moja kolegica je rodila punčko 2780g, pa ne prezgodaj. No, tvoja :duda: jo bo hitr dohitela, če bo šlo tko naprej. Samo, da je vse v redu. :rozica::rozica: Midva sva pa dons našla voziček in posteljico. :bravo::bravo: Vse v Medvodah v trgovini z rabljeno opremo. Jupi, končno! V pondeljk greva pa iskat (dons sva še našo :kuza: vzela s sabo, pa ni blo prostora; pa še mal sva šla v BC, če bi slučajno tam kej našla). Sva hotla pa tud paket dvignit, pa je bila trgovina zaprta. :((:(( Jaz tud še nič ne perem in likam, barby*. Ker sploh še nimam kaj oprat in zlikat. :)-:)-:)- Mene še neki zanima: a ko greš ven z dojenčkom (z vozičkom v košari, kjer ima še eno dodatno vrečo za zimske dni - ker začetek marca verjetno še ne bo glih spomldanski) a mu oblečeš tud kakšno bundico, al jaknico al kako zdej to? :zmeden2: (v šoli so rekli dve majški, pa kompletek, pa žabice, pa dve kapici, pa ga daš v lupinico in pokriješ z dekico - a se ga tud tko za sprehod obleče? joj, ne se mi smejat, ker res ne vem. :( Danes je pa mraz v Lj, pa še piha. Sm skor zmrznila, ko sva šla na trg po ribico za kosilo (mnjam...). Upam, da bo jutri kaj lepše. Pa skor cel dan bom sama, ker gre moj v Prevalje na en plesni dogodek (že ob 12h, pride pa po moje glih enkrat do polnoči). Bom mogla koga sfehtat, da gre z mano na kakšno :kava:. Koledarčki so pa zakon. :bravo::bravo: Spacey pa tud. :rozica::angel: Evo, sm se čist razpisala. Lepo se mejte, pobožajte bušije .... Baj, Dolina 35t
|