|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 8:48:23   
pupika
Punce na nekem drugem forumu sem prebrala, da je zelo dobro piti čaj iz malinovih listov za lažji porod. Baje, da čaj pomaga pri tem da je spodaj bolj elastična koža in za lažje popadke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 8:49:28   
pupika
Pa še link do te teme

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=74148&t=74148

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 9:20:20   
Čiračara
Uhh kje se pa da dobit te čaje? Se mi zdijo zelo neznani, še nisem zasledila teh vrst čajev!!:zmeden:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 9:21:10   
Lunca1
Meni je nea prijateljica svetovala čaj materine dušice. Bila sem 9 dni čez rok, pred sproženim porodom pa odprta 2 prsta. Odpirala sem se kar hitro. Rodila sem v 5 urah.

Lp Lunca

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 10:52:18   
ZARJA
alo!
Jst sem slišala nekaj podobnega. Da je fajn pit robidov čaj, v bistvu iz litov robide, ki jih nabereš v gozdu in posušiš. dve sta mi to razlagali in beje zelo lahko rodili, ker sta ga pili ena dva meseca pred porodom. jst sem si lahkega poroda zelo želela, zato sem šla te liste nabirat, se čist popikala, jih prinesla domov in dva dni razmišljala o tem, ali naj to skuham ali ne... imela sem pomisleke, kaj pa če nisem nabrala paravih listov - bilo je konec novembra in se res ni vidlo, al je to to, ker robid že zdavnaj ni blo gor... pa da se ne bi s čim zastrupila... sem vse skupaj zabrisala v koš... Ampak je zgleda že dober namen pomagal, ker sem rodila zelo hitro!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 19:07:25   
Pilar
Upam, da ne bom prevec nesramna, ce napisem: rodit bos morala s cajem, al pa brez...Ce mene vprasas, je pomembno, da se psihicno pripravis na porod( da ne panicaris, da sodelujes- dihanje)!
No, sama sem tako lahko rodila, da bi komot se enkrat cez 1 minuto. Mene so krci v nosecnosti bolj boleli, kot pa porod.
Zelim ti cim lazji porod, veliko pozitivne energije, skratka: veliko srece :rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čaj za lažji porod
28.1.2005 21:29:13   
Pupica
punce za lažji porod(brez raztrganja vam svetujem uporabo Weleda olja v DM marketu ga lahko kupite. Masaža pa je opisana na www.spolnost.com

čimlepši in čimlažji porod vam želim

:kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čaj za lažji porod
29.1.2005 15:51:24   
Siberian husky
Jaz sem o tem čaju brala v reviji Zdravje(ne spomnim se v kateri št.),kjer je pisalo,da sproža porod in blaži popadke.Baje naj bi ga uporabljale že naše babice.Pitje priporočajo le nekaj dni pred porodom.Bom pogledala,če dobim ta članek.

Lp,Siberian husky:kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čaj za lažji porod
31.1.2005 17:33:42   
bibaa
Čaj malinovih listov se dobi v vsaki lekarni v Avstriji, pri nas pa pri zeliščarkah na glavni tržnici.Pije se 3-4 skodelice na dan, mlačnega po požirkih.Mehča mišice medeničnega dna in materenično ustje.Pije se ga od dopolnjenega 36 tedna.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?