Čaj za lažji porod (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pupika -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 8:48:23)

Punce na nekem drugem forumu sem prebrala, da je zelo dobro piti čaj iz malinovih listov za lažji porod. Baje, da čaj pomaga pri tem da je spodaj bolj elastična koža in za lažje popadke.

pupika -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 8:49:28)

Pa še link do te teme

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=74148&t=74148

Čiračara -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 9:20:20)

Uhh kje se pa da dobit te čaje? Se mi zdijo zelo neznani, še nisem zasledila teh vrst čajev!!:zmeden:

Lunca1 -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 9:21:10)

Meni je nea prijateljica svetovala čaj materine dušice. Bila sem 9 dni čez rok, pred sproženim porodom pa odprta 2 prsta. Odpirala sem se kar hitro. Rodila sem v 5 urah.

Lp Lunca

ZARJA -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 10:52:18)

alo!
Jst sem slišala nekaj podobnega. Da je fajn pit robidov čaj, v bistvu iz litov robide, ki jih nabereš v gozdu in posušiš. dve sta mi to razlagali in beje zelo lahko rodili, ker sta ga pili ena dva meseca pred porodom. jst sem si lahkega poroda zelo želela, zato sem šla te liste nabirat, se čist popikala, jih prinesla domov in dva dni razmišljala o tem, ali naj to skuham ali ne... imela sem pomisleke, kaj pa če nisem nabrala paravih listov - bilo je konec novembra in se res ni vidlo, al je to to, ker robid že zdavnaj ni blo gor... pa da se ne bi s čim zastrupila... sem vse skupaj zabrisala v koš... Ampak je zgleda že dober namen pomagal, ker sem rodila zelo hitro!

Pilar -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 19:07:25)

Upam, da ne bom prevec nesramna, ce napisem: rodit bos morala s cajem, al pa brez...Ce mene vprasas, je pomembno, da se psihicno pripravis na porod( da ne panicaris, da sodelujes- dihanje)!
No, sama sem tako lahko rodila, da bi komot se enkrat cez 1 minuto. Mene so krci v nosecnosti bolj boleli, kot pa porod.
Zelim ti cim lazji porod, veliko pozitivne energije, skratka: veliko srece :rozica:

Pupica -> Čaj za lažji porod (28.1.2005 21:29:13)

punce za lažji porod(brez raztrganja vam svetujem uporabo Weleda olja v DM marketu ga lahko kupite. Masaža pa je opisana na www.spolnost.com

čimlepši in čimlažji porod vam želim

:kuza:

Siberian husky -> Čaj za lažji porod (29.1.2005 15:51:24)

Jaz sem o tem čaju brala v reviji Zdravje(ne spomnim se v kateri št.),kjer je pisalo,da sproža porod in blaži popadke.Baje naj bi ga uporabljale že naše babice.Pitje priporočajo le nekaj dni pred porodom.Bom pogledala,če dobim ta članek.

Lp,Siberian husky:kuza:

bibaa -> Čaj za lažji porod (31.1.2005 17:33:42)

Čaj malinovih listov se dobi v vsaki lekarni v Avstriji, pri nas pa pri zeliščarkah na glavni tržnici.Pije se 3-4 skodelice na dan, mlačnega po požirkih.Mehča mišice medeničnega dna in materenično ustje.Pije se ga od dopolnjenega 36 tedna.

Stran: [1]