taja27 -> RE: Kaj bi blo? (23.2.2008 16:18:10)
|
zakaj bi moral mene nekdo ljubiti, če jaz ljubim njega???? ti tud rabis nekaj konkretnega.. in dovolj mocnega.. Sej verjetno si bos pocasi priklicala.. na dobri poti si.. Tko se to zgodi.. najprej si 'pameten' v varnem pristanu.. potem te pa rukne na odprto morje z obcasnimi nevihtami.. tud sonckom.. potem se mors pa ucit plavat, ceprav mislis, da ze znas.. ce pa noces tega.. potem pa takoj nehaj s takimi.. sej verjetno je ze prav tko.. ker ko nazaj gledas.. ves zakaj je tako.. Sproti je nemogoce. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] hmmm ... tjazy, tole je blo čist hipotetično vprašanje ... zakaj pogojevati? v tej ljubezenski izjavi (ljubi in boš ljubljen) me je zmotil samo ta pogoj in ne ljubezen sama ... jst ne pristajam na pogojevanja ... iz nobene strani ... to dela blokade ... saj pri meni in sama ljubezen, ki jo dobivamo brez našega pogojevanja, je samo bonus ... če ne pričakuješ nič, je vse kar dobiš čisti dobiček ... in to je prava ljubezen, ki pa nas včasih prestraši, ker je tako nesebična in zaupljiva ... in potem se sprašuješ, če si vreden te ljubezni ... in je nočeš razočarat ... in tu so tiste skrite zanke ...
|
|
|
|