mumu26 -> RE: Kaj bi blo? (22.2.2008 20:16:31)
|
Ravno pravšnja tema...da me vara, se mi je zdelo že lani, ko je bil odnos res slab na zelo tankih tleh...Nekje ob koncu leta sem mu v telefonu nasla stara sporocila, ki so samo potrjevala moje domneve - ljubica v tujini, kamor obcasno odpotuje sluzbeno za nekaj dni. Mislim da sta se videla/dobila 2x, vec ne... Sok...ampak bila sem tiho, saj se je najin odnos popravljal, iz dneva v dan je bilo boljse, sms sporocil pa ze nekaj casa ni bilo...Nekaj dni nazaj sem bila presrecna saj sva govorila o narascaju, za katerega se je zadnji dve leti vztrajno branil...Najlepsih dan zadnjih let...Potem pa spet sok...Preberem sms sporocilo, v katerem taista ljubica pise kako se kaj ima (ocitno ze dolgo nista bila na vezi) in da je spoznala fanta...Moj ji odgovori da je lepo da je srecala fanta in da to pomeni konec "our let's get crazy"..nekaj v tem smislu...In da se vidita na kaki pijaci ko bo sluzbeno spet gor... Zdaj sem v grozni dilemi. Skupaj sva ze 10 let in nikoli nama ni bilo lepse kot zadnja pol leta (odkar pa s to punco sigurno ni bil). Ali privleci na dan stvari, ki so se dogajale lani ali ne ? Strah me je, nikomur ne upam povedati o situaciji, niti najboljsi prijateljici ne, ker vem, da bodo vsi "pametni" naj ga pustim..Ampak res ni enostavno, zdi se mi, da se nama je zivljenje koncno uredilo, da sva zacela ziveti tako kot sem zelela in zdaj me je strah teh debat...Strah me je pa tudi, da bi se kdaj ponovilo in to je edini razlog, da bi mu tudi povedala da vem... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|