sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Ja, itak, da si ga mečemo . Enkrat več, drugič manj in tretjič sploh ne, ko draga poskrbi zame, da ni preveč napetosti. Vse je odvisno od volje v kakšni si. Dejstvo je, da nimaš svoje drage vedno pri roki. Vem, da sva z mojo imela obdobje, da sem moral vsaj enkrat it na wc med službo in si ga drkat, ker enostavno nisem mogel delat ... pa naj se še tolk čudno sliši. Ali pa sva se dobila med malico... Glede tega, da smo na wc-ju tolk dolgo ... jaz večinoma cajtng preberem v miru, da mi noben po glavi ne skače. Vem, vem ... grda navada ampak tko sem se navadil. Sej ne vedno. Se pa strinjam, da ni boljšega, ko si ga sam pališ, da se ti tvoja lepo pridruži. Predlagam moškim, da ko jih zapaše, ven z njim (samo doma v intimi seveda) in se mal poigrat. Če ji ne paše bo pač vmes kaj skuhala, ali pa zlikala, če ne pa ... mislim, da bosta lačna in nezlikana . Tista varinata z drkanjem na playboy. Jasno vendar. Tipču je všeč mal štrumpantl in ma kakšen fetiš. Predlagam dotočni gospodični, da pogleda malo kaj on gleda in gre mal v shoping. No lepo se imejte ... grem drkat Ne skrbi nič, vem jaz kaj mojmu paše in kake fetiše ima. tut štrumpantli so med njimi pa visoke pete, ampak v šotoru, polet, podnev , k je že tko vroče ni lih prijetno to nost. Drgač pa če bi si takrt on to želu bi mi povedu, ker sva taka, da si poveva. sva pa bla že tut skupi v šopingu. tko d ni skrbi, da jaz ne bi vedls kaj on gleda. Če mu je to takrat pasal bi mi lohk povedal, če pa je zadržal zase pa is je sam kriv. ne znam js misli brat. ampak jaz še zmer mislil, da ni blo krivo dolgočasje al pomanjkanje igračk,ampak neki druzga, ne vem kaj,to bom še ugotovila! Kako pa bi se ti počutu,če bi ibl v taki situaciji? Aja,pa btw, seks je bil odličn,oba vsa se trudla,je blo noro! Tko da res ne vem kaj mu j e manjkal.. pa postav se ti v situacijo pa mal razmisli.
|