sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: miniko pa kaj vam je to ok da sta s fantom skupaj. On izgine v sobo za par minut si ga na roko vrže ve pa ste mu v dnevni sobi na razpolago.? Mislim halo? Jaz si kaj takega ne predstavljam. No moj si ga meče takrat k mene ni, al pa pod tušem. Pa punca tvoj si ga tud. Verjem da si ga To ne delajo zarad pomanjkanja seksa. Sam včasih pač paše bl na hitr do pike na i pridt A ti se pa nič ne igraš al kako Mislm pomoje vam neb škodl da bi se mal punce....bi napetost sprostile Oprosti sam men tut ni lih povšeči,da sem mu na razpolago on pa hitr v dnevno al kamorkol. Sej loh tut z mano pride na hitrco.Men tut kdaj paše enga na hitrco. Dobr ale,razn č se mi res ne da, da nise mpri volji, what so ever, pol naj si ga kr. Me n moti. Sam d pa sm tm,pa d bi morde tut meni pasal, zakaj d ne bi skupaj prišla do lepega zaključka? Ja kaj si mu skoz na razpolago Men dol visi kaj on počne k je sam, dokler men nič ne manjka zarad tega. Če bi pa jaz nepotešena ležala na tistmu kavču, on si ga pa v kopalnici na roke metal bi blo pa drgač. Sam ni tko. Tist kar se je pa teb zgodil pa ni normalno sori. Da me pošlje iz šotora da si ga lahko na roke vrže Čudno ja. Ta tvoj dedc je mal čudn, no ne mal. Pa še nespoštljiv do amena. Sam ne štekam....a k je končal te je pa nazaj poklical? K kužka? In ti si pricapljala nazaj in se vlegla zravn Pha... Nisem mu skoz na voljo. Sem napisala, da če se mi ne da, če nisem pri volji al karkol že,da se lohk mirne volje. Če pa sem mu na razpolago,pol pa logično da bi me motlo. Ja tisto v šotoru je blo čudno ful. Ste vse se strinjale z mano. In, ne pol me ni nič klical nazaj. jest sam sam pokukala,kaj se dogaja. k sm mislila d spi,k ponavad je blo tko. dor,se jtega je zdej tri leta,sam vseen. Se spomnim še kdaj na to. Vem,da sem bla takrat ful jezna in se mga tut vprašala čej normaln. sam se pa ne spomnim kaj je odgovoru. Je že predaleč. Ampak sem prepričana, da ko bo mi to spet vn sekal, ga bom vprašala,da kaj si je takrat mislu. sej morde ni li fajn pogrevat,ampak bom pa vsaj mirna pol. Drgač pa daleč od tega,da bi bil nespoštljiv,egoist. Je ful v redu in mi res posveča ful pozornosti in tut tko se dost meniva tako o seksu,kaj nama paše in kaj ne,kot o drugih resnih zadevah. in probleme rešujeva sproti. Ne vem kaj je blo takrat,ker to je naredu prvič pa pol tut zadnjič k sm mu zatežila.
|