Natyy -> RE: Ločevalna dieta (19.3.2008 6:22:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sergia Naty, se je tebi tudi to dogajalo sli si šla vsak teden enakomerno dol s kg? Drugače ti pa česatitam za svoj uspeh [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Najprej hvala za čestitke. Punce tudi vaši kg se lepo topijo in ko boste na dieti toliko časa kot sem sama, boste imele enake ali še boljše rezultate. Le vstrajati je potrebno. Glede tehtanja. Sama sebe sem prepričala, da se s tehtnico ne bom obremenjevala. Tako, da izgubljanje telesne teže po kg nisem spremljala. Bolj mi je bilo všeč, ko sem nase stlačila kak premajhen kos garderobe in potem spremljala, kakao mi postaja velik. Vendar sem mnenja (moje lajično mnenje), da teža ne izginja konstantno. Na začetku več nato manj a se tisto manj bolj intenzivno pozna. Sebe tolažim, da sem svoje kg pridobivala leta, torej ne morejo izginiti v mesecu ali dveh. Pri vsakemu pride čas, ko se teža ustavi in potem zelo počasi spet niža. Sama se tehtam le na mejnike (prvi vodni dan, polovica, drugi vodni dan, vmes se bom še enkrat in potem tretji vodni dan) Prazniki, da praznikov se bojim. Pri nas je navada, da se zberemo pri tašči in potem natepavamo s grano ves dan (tašča edina ne odobrava mojega hujšanja). Zato sem letus diplomatsko obrnila potek dojanja. V pomoč mi je bila moja mami, ki nas je vse povabila k sebi na zajtrk. Ve, da imam dopoldan sadje, zato se bo v košarici za žegenj našlo kakšno fudo sadje zame. Kosilo bomo imeli pri tašči. Vendar ji bom povedala (imam Š dan), da naj pripravi 3 x porcijo solate in zame pusti tri krompirčke (sama jih pripravi na ocvirkah). V kolikor bo pri volji bom jedla drugače pa ne. Sem trmasta veliko bolj kot ona. Bom se pa potrudila in poizkušala še bolj migat kot drugače. Skratka ne bom popustila sedaj, ko sem že toliko dosegla!!!!
|
|
|
|