Čupka
|
Jaz moram priznat, da nisem prav OK. Sicer sem pridna in se držim, ampak se izredno utrujena in brez energije. Še seksa se mi ne več Vsakič ko vstanem se mi vrti v glavi in ves čas imam ledeno mrzle roke. Prvič v življenju sem na kakršni koli dieti in je težje, kot sem mislila. Ala vera vsem tistim, ki zbijejo telesno težo za 20kg in več! Res rabiš močno voljo za kaj takga. Poleg tega, da sem izčrpana imam še eno težavo. Sadja ne morem več niti videt. Fuuuuj. Danes sem bila raje do kosila povsem brez vsega, kot da bi prežvečila kak sadni grižljaj. Vem da to ni OK in si bom morala zmislit kaj pametnega v tej smeri. Sadni dan je zame nevzdržen. Popolno fizično mučenje. Konstanten občutek lakote, napihnjen trebuh, vetrovi za popiz..t, slabost, utrujenost, nemoč, neprenehno razmišljanje o kosu kruha in kajli sira, ali o pršutku in olivicah Sadni dan bom spremenila v zelenjavni. Očitno ne prenesem sadja. O groza, kar trese me ob misli na jabolka, pomaranče, hruške, kivi,.... Če bi bilo sedaj poletje, bi mi bilo lažje, ker obožujem češnje, borovnice, maline. To ej vse, kar jaz sicer jem od sadja. Drugače pa danes zjutraj je pokazala tehtnica 61,5kg. Imam pa OH dan in sem jedla za kosilo peresnike z omako iz jajčevcev, bučk paradižnika, peteršilja, česna, bazilike. NJama. Za večerjo bom pojedal 3 -4 koščke drobnega peciva iz orehov in suhih fig, ker se mi tortice in sladoled blazno upirajo. Meni se bo med to dieto zagabilo pol hrane Evo danes torej bolj na dolgo...
|