PIAF
|
Tinaaja, moj vodni dan ni prešel brez grehov, žal. Sem na začetku diete preračunala, da mi pride vodni dan na polno ali prazno luno, da bi bilo vse še bolj učinkovito, pa bi morala za polno luno predolgo čakat z začetkom, zato sem imela na ta dan prazno luno, bil je tuako čuden težki dan, pripravljalo se je k dežju, saj veš...in potem me je še grabila lakota, ekr me je bolela glava in sem se slabo počutila. Ni mi bilo nič za pit in zato sem tisti dan pač za kosilo pojedla eno jabolko, za večerjo pa par češenj. Bil je pač bolj sadni dan, nisem pa grešila s čim drugim, to pa res ne. Zdaj ko je mesec dni za mano, mi takooo ni več do te diete, čeprav bi ful rada še shujšala kakšnih 5 kg, pa rabim motivacijo, ful jo rabim, ker ko sem živčna, mislim na hrano... Ti pa si že šla delat, uf, to mene čaka čez mesec in pol in zato mi malo živčki delajo. Tako fajn je s pikico biti doma in uživati z njo, ko je tako nezahtevna, potem pa bom morala v službo, v tisti pressing, ker pri nas je ful norišnica, gužva nonštop, delaš kot norc in nimaš časa v miru niti kavice popit... Zato sem pa tako živčna, pa ne vem niti, kako bom s to dieto lahko nadaljevala, mislim, da bo vse padlo, saj bi si potem morala vsak dan v službo malico nosit. Kje bom našla čas še za to, poleg dveh otrok, ki sta oba na mene totalno navezana in ko pridem iz službe, me bosta okupirala, potem pa še bom morala kuhat za vse... Sorry, da sem zdaj tako s teme zavila, ampak res se tega prav že bojim, kako bo....Se bom morala skupaj sestavit in se pač sprijaznit z realnostjo in čimbolj trezno razmišljat, se organizirat... Kako pa vam to rata, ko hodite v službo in ta dieta?
|