Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1 ojoj, no, Sisy, malo se umiri, saj je vse vredu! Meni se uvajanje s frutki ne zdi tako slabo, tko da nima nič proti temu. Jaz sicer kombiniram, ker mi je tako lažje... Ja, kot sem rekla, okusi so različni, in oprosti, ampak res ne moremo vedeti, da otroku nekaj ne bo všeč po okusu, zato ker nam ni, zato tvoj argument ne vzdrži. Po zdravi logiki. JA, se pa strinjam s teboj, da je domače veliko bolj zdravo, no vsaj običajno je, ni pa vedno, ampak to ni bila poanta v mojem tekstu. Sem dejala le to, da ne razumem, kako nekatere enačijo svoje okuse z otrokovimi. Saj je otrok lastna osebnost in ima svoje karakteristike. Draga Pupa,jst sem čist mirna in se nič ne razburjam Boš mogla še kakšno kolomerino na RR prdobit da boš vedela da je temu tako Vidim pa da še nisi dojela mojega bistva oz.da ne razumeš kaj sem hotela napisat.Saj ne trdim da ima moj otrok enak okus kot jaz, trdim pa da konzervirana hrana ki je brez okusa in povrhu včasih še smrdi (ja prov si prebrala,včas ko sem odprla kozarček je oprav ven zasmrdelo) mojemu otroku (če ima vsaj mal mojih grenov) zagotovo ni všeč. Sploh pa to ni bistvo.Bistvo je to da zagovarjam da je treba pri tako mlademu organizmu ki hrano začne šele okušat pripravit čim bolj zdrav obrok,ne pa takoj konzervansi na polno. Pa izgovori ala špricana jabolka in podobno pri meni ne vzdržijo...Sigurno boljše kupljen,skuhan jabuk kot pa frutek ki stoji na polici trgovine že ne vem kolk časa....No pa sej to sem že napisala in se ne bom ponavljala.